Γεια σου ρε ψηλέΔυνατη μετακινηση πουλιων σημερα..νομος γρεβενων.
Ισχύει φίλε μου έχω γνωστό πάνω γίνεται χαμός πολλά πουλια έχουν τρελαθεί πάνωΔε ξέρω αν ισχύει η πληροφορία αλλά κάποια παιδιά από Φιλιάτες είπαν ότι και Κόνιτσα παίζει πολύ φάσσα.
σταματα ρε πατριωτη !μην το λες!δεν θελουμε να το ακουμεΙσχύει φίλε μου έχω γνωστό πάνω γίνεται χαμός πολλά πουλια έχουν τρελαθεί πάνω
Χαχαχαχαχαχα θα έλεγα και άλλα ακόμη αλλά δεν λεωσταματα ρε πατριωτη !μην το λες!δεν θελουμε να το ακουμε![]()
Να δω πως θα την παλέψουμε μέχρι τόν Αύγουστο πάλι!!!Χρόνια πολλά σε όλους ευχομαι μετά τα Χριστούγεννα με το νέο έτος να ξεκινήσει και το κυνήγι δεν αντέχω άλλο φιλαρακια μου
Κράτησε πάρα πολλά πουλιά φέτος ψηλά στην οξιά και ήταν αναμενόμενο τωρα να χαμηλώσουν.Αυτό έλεγα απο τότε που τα είδα.Ισχύει φίλε μου έχω γνωστό πάνω γίνεται χαμός πολλά πουλια έχουν τρελαθεί πάνω
Μας αλλάξανε τα φώτα φετος θα βαραγαμε πολύ φάσσα!!!Κράτησε πάρα πολλά πουλιά φέτος ψηλά στην οξιά και ήταν αναμενόμενο τωρα να χαμηλώσουν.Αυτό έλεγα απο τότε που τα είδα.
Γαμώ το κερατό μας φέτος ...
Εμας εδω τα πουλια ειναι στην οξια ακομα νοστημη η οξιαΚράτησε πάρα πολλά πουλιά φέτος ψηλά στην οξιά και ήταν αναμενόμενο τωρα να χαμηλώσουν.Αυτό έλεγα απο τότε που τα είδα.
Γαμώ το κερατό μας φέτος ...
Αμα έχει πενελι λογικό χαχαΤι επαθε ο φασσας κοιταξτε τον κουτσουλανε και φευγουνεView attachment 20427
Έχουν και σε σας φέτος πολύ καρπό οι οξιές ;Εμας εδω τα πουλια ειναι στην οξια ακομα νοστημη η οξια
Αυτα ειναι που λες παω να κανω μια καλη ζημια στα κωλοπουλα αλλα αυριο μη ψαχνεις τπτ αχαχαχαχαχαχαΤο μονοπάτι της ευτυχίας.Μου την έστειλε ένας φιλος για πειραγμαView attachment 19895
Αν εχουν λεει τα γουρουνια τετραπαχα και οι φασσες πολεεες και νοστιμεςΈχουν και σε σας φέτος πολύ καρπό οι οξιές ;