σημερα το πρωι αναιβηκα στης ελιες να της ραντισω χαλκο,,σε ενα διαλειιμα που εκανα ακουωωω μια φασαριαααα και μου περνανε καμια 15αρια μετρα πανω απο το κεφαλιμου καμια 100στι πουλιαααα
με ροτα για βουνοοο

Υο οπλο ειναι βιτωρια και εχει εγκοπες οπ ς και αλλα μοντελα που προωριζοντε για γαλια και αγγλια οπως πχ η μ2 στην αγγλια παει με εγκοπεςΟπλο δεν ειδα να λεει πουθενα φιλε δεν ξερω με τι ριχνει, καπου λεει για μπελμοντε πιο κατω στα σχολια
ΑΡΩΣΤΕΙΑ η βιτοριαΥο οπλο ειναι βιτωρια και εχει εγκοπες οπ ς και αλλα μοντελα που προωριζοντε για γαλια και αγγλια οπως πχ η μ2 στην αγγλια παει με εγκοπες
Κλεισε τα τσοκ και αλλαξε φυσιγγια!
Μασ κοβω σκοπευτιρια μονο και δισκακια σε χρωμα φασσας και γαλαζια σκονη
Ο οδηγος στη δουλειά που κανει διανομή στα χωριά της ξανθης λεει οτι οι φασες κάθονται μεσα στα χωράφια σαν κοτόπουλα και απο το βαρος πού εχουν παρει δεν μπορουν να πεταξουν
Χαχαχαχα, άσε Δημήτρη βραζω στο ζουμι μου αλλα τι να κανω ...να έρθω να τις βοηθήσω ;
Α ρε Σταυρο ,πάνω θα ήμουνα την περασμένη βδομάδα.Πάει κι αυτο ,πάει και το δεκαήμερο από 30 του μηνα και μετά που θα ανέβαινα πάλι.
Έχουμε κανα νέο αν θα ανοίξει σύντομα????
Όταν ανοίξει το Τριωδιο συνάδελφε θα το σκεφτούν αν θα μας αφήσουν να πάμε του χρόνουΈχουμε κανα νέο αν θα ανοίξει σύντομα????
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις Μήτσο ;Έχουμε κανα νέο αν θα ανοίξει σύντομα????
Πράκτορας της Κ.Υ.Π ο πληροφοριοδότης σου;Έχω πληροφορίες από μέσα ότι 20 Φλεβάρη θα ανοίξει η φάσσα...