Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι πάθατε και δεν μιλάτε λες και είναι καλοκαίρι και περιμένουμε τον χειμώνα για να ξεκινήσει η κουβέντα έχει δει κανείς τίποτα?? Άντε να δούμε μήπως ανοίξει λίγο της γιορτές και κάνουμε κάνα πουλάκι θα δούμε αδέρφια μου πάντως μου έχει λείψει πολύ το κυνήγι έστω και αυτό το λίγο που έχει κοπεί τώρα θα ειμουν στο βουνό

Τι πάθατε και δεν μιλάτε λες και είναι καλοκαίρι και περιμένουμε τον χειμώνα για να ξεκινήσει η κουβέντα έχει δει κανείς τίποτα?? Άντε να δούμε μήπως ανοίξει λίγο της γιορτές και κάνουμε κάνα πουλάκι θα δούμε αδέρφια μου πάντως μου έχει λείψει πολύ το κυνήγι έστω και αυτό το λίγο που έχει κοπεί τώρα θα ειμουν στο βουνό
Τι να πούμε ρε μητσαρα μήπως έχουμε όρεξη, κάτσε να δούμε τι θα γίνει και τά συζητάμε όλα.

Ωραία! και γιατί αυτό? Έχουν κάποια απάντηση όλοι αυτοί που παίρνουν μαζί γύρω στα 100 τόσα ευρώ? Υπάρχει?, ακούει κανείς τους? Φοβάμαι πώς κάνουνε την Πάπια!. Και μετά που θα έχουν όλαααα ξεχαστεί, θα ξαναβγούν μπροστά σαν να μην συμβαίνει τίποτα!. Αλλά όπως λέει και ο συνάδελφος κυνηγός Hunter 302 εδώ είναι μπ.....λο, αλλά και κάτι παραπάνω!. Δεν υπάρχει σωτηρία!.

Status
Not open for further replies.
Back