Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τελευταία ανατολή... Τουλάχιστον για την ώρα...
Να είμαστε γεροί μέχρι την επόμενη, στα αγαπημένα μας μέρη...
Δεν κινήθηκε απολύτως τίποτα!!! Αλλά λίγη σημασία έχει...
Μακάρι να ξεμπερδέψουμε το συντομότερο... Όχι μόνο για το κυνήγι... Για όλα...
Προσέχετε τους εαυτούς σας και τους γύρω σας...
Καλή συνέχεια...
20201106_123757.jpg
20201106_123228.jpg
20201106_113754.jpg

Αμερικανικό βγάζει πολύ καλές ντουφεκιες ... δεν είναι για περπάτημα είναι πολύ βάρη αλλά τις ντουφεκιες; Που βγάζει δεν τις βγάζουν τα άλλα
Βγαζει οντως καλες αλλα εγω με τη μουρλα που εχω παω μπεκατσα και περδικα μ'αυτο μαζι με ενα φιλο, 3.700 ειναι αλλα ειναι ζυγισμενο πολυ καλα

Καν τη κάδρο να τη βλέπεις τα κρύα βράδια που έρχονται και να σβήνεις τον πόνο και τον πόθο σου στο τσίπουρο. :(
Παιρνω χαπια για την ψυξη που με βασανιζει ακομα...αλλα αυριο η Κυριακη θα πιω κανενα τσιπουρακι να στανιαρω!! ;)

Βόρειο έβρο σήμερα σε σημειο κοντά στο χωριό που ξέρω οτι περνανε πουλια καθομαι 7.20 στο καρτερι που ξερω απο προπερσι. Εμφανιζεται το πρωτο 10αρι και περναει δεξια στα 80μετρα. Περιμενω στην θεση μου και ξαναπερναει 1 10ρι αποτο ιδιο σημειο.Αποφασιζω να αλαξω ποστο και μετακινουμε δεξια. Σε πεντε λεπτα ξανα 1 5αρι φάσες 80 μετρα δεξια . Αλαζω παλι ποστο προς τα δεξια και περμναει το επομενο 5αρι ακόμα ποιο δεξια και το επομενο 20αρι ακομα ποιο δεξια. Γενικα ειδα καμια 60αρια πουλια που δεν μου δωσαν ευκαιρια αν και πεταγαν χαμηλα αλλα περνουσαν τελειως εκεντρα. Αν ειμασταν δυο και κλείναμε μεγαλύτερη περιοχη μπορει να ειχαμε καποιο αποτελεσμα. Παντως πουλια εχει τωρα για ποιον δεν ξερω. Ελπιζω να μεινουν μεχρι τελη Νοεμβριου που θα ξανα ανοιξη το κυνηγι.

Εμφανιζεται το πρωτο 10αρι και περναει δεξια στα 80μετρα. Περιμενω στην θεση μου και ξαναπερναει 1 10ρι αποτο ιδιο σημειο.Αποφασιζω να αλαξω ποστο και μετακινουμε δεξια. Σε πεντε λεπτα ξανα 1 5αρι φάσες 80 μετρα δεξια . Αλαζω παλι ποστο προς τα δεξια και περμναει το επομενο 5αρι ακόμα ποιο δεξια και το επομενο 20 αρι ακομα ποιο δεξια.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΚΥΝΗΓΆΣ ΠΑΡΑΘΑΛΆΣΣΙΑ

Εμφανιζεται το πρωτο 10αρι και περναει δεξια στα 80μετρα. Περιμενω στην θεση μου και ξαναπερναει 1 10ρι αποτο ιδιο σημειο.Αποφασιζω να αλαξω ποστο και μετακινουμε δεξια. Σε πεντε λεπτα ξανα 1 5αρι φάσες 80 μετρα δεξια . Αλαζω παλι ποστο προς τα δεξια και περμναει το επομενο 5αρι ακόμα ποιο δεξια και το επομενο 20 αρι ακομα ποιο δεξια.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΚΥΝΗΓΆΣ ΠΑΡΑΘΑΛΆΣΣΙΑ
Πες το ψέματα!!

Status
Not open for further replies.
Back