Tolis SBE1
Banned
Τωρα χωρις οπλο πολλα θα πεταγοντεΠηγα να βρω την φασα που εριξα χτες τελικα την βρηκα αλλα μαζι με αυτη πεταχτηκε μεσα στα ποδια μου και μια μπεκατσα
Τωρα χωρις οπλο πολλα θα πεταγοντεΠηγα να βρω την φασα που εριξα χτες τελικα την βρηκα αλλα μαζι με αυτη πεταχτηκε μεσα στα ποδια μου και μια μπεκατσα
Φιλαράκι το πρόβλημα δεν είναι απο που περνούσαν οι φάσσες αλλά ότι μετακινούσουν συνέχεια εσύΒόρειο έβρο σήμερα σε σημειο κοντά στο χωριό που ξέρω οτι περνανε πουλια καθομαι 7.20 στο καρτερι που ξερω απο προπερσι. Εμφανιζεται το πρωτο 10αρι και περναει δεξια στα 80μετρα. Περιμενω στην θεση μου και ξαναπερναει 1 10ρι αποτο ιδιο σημειο.Αποφασιζω να αλαξω ποστο και μετακινουμε δεξια. Σε πεντε λεπτα ξανα 1 5αρι φάσες 80 μετρα δεξια . Αλαζω παλι ποστο προς τα δεξια και περμναει το επομενο 5αρι ακόμα ποιο δεξια και το επομενο 20αρι ακομα ποιο δεξια. Γενικα ειδα καμια 60αρια πουλια που δεν μου δωσαν ευκαιρια αν και πεταγαν χαμηλα αλλα περνουσαν τελειως εκεντρα. Αν ειμασταν δυο και κλείναμε μεγαλύτερη περιοχη μπορει να ειχαμε καποιο αποτελεσμα. Παντως πουλια εχει τωρα για ποιον δεν ξερω. Ελπιζω να μεινουν μεχρι τελη Νοεμβριου που θα ξανα ανοιξη το κυνηγι.
Τον πίνουμε θες να πεις.... είτε κρύο είτε ζεστό μακριά από από εκεί που θέλουμε ομως.Καλημέρα Αδέρφια Νικάμε.....
..
Ο Παπαφλέσσας το είχε πει όχι εγώ...και τελικά ξέρεις τι έγινε τον καθάρισαν οι ΤούρκοιΤον πίνουμε θες να πεις.... είτε κρύο είτε ζεστό μακριά από από εκεί που θέλουμε ομως.
Καλημέρα Αδέρφια Νικάμε.....
..
Ο Παπαφλέσσας το είχε πει όχι εγώ...και τελικά ξέρεις τι έγινε τον καθάρισαν οι Τούρκοι
Τον πίνουμε θες να πεις.... είτε κρύο είτε ζεστό μακριά από από εκεί που θέλουμε ομως.
Απαγορεύεται για ένα μήνα και βλέπουμε
Άνοιξαν τα μάτια μου Παναγία μου
Κωλομυγες...Ακομα να ψοφησουν!!
Γουρλωσαν τα μάτια μου
Αυταδεν ηταν τίποτα, ηταν τα ρέστα. Που να βλεπες τα αλλα.Γουρλωσαν τα μάτια μου
Που είναι αυτό?
Περιστέρια στο ΣύνταγμαΠου είναι αυτό?
Μπααα, Πατησιων και παραμυθιου γωνια ειναι...Περιστέρια στο Σύνταγμα
Αστειεύομαι φυσικά,στην Ήπειρο ειναι φιλε.
Αυταδεν ηταν τίποτα, ηταν τα ρέστα. Που να βλεπες τα αλλα.
Αυτη τη μαλακια εχουν τα μπασίματα. Μπορεί να βλεπεις χιλιάδες φασσες με αποτέλεσμα μηδέν.
Κρίμα που μετά απο διήμερο ψάξιμο βρηκαμε παααρα πολλά πουλιά πιασμένα ,αλλα εκει που θα αρχιζαν τα όργανα ηρθε το μάντρωμα .
Οχι απο βελονάκι δεν κατέχω .Θα ασχοληθώ ομως με τα μαχαίρια τωρα και οποιος την πληρώσει.Μπραβο Μητσαρα....ριξε λαδι στην φωτια.....μαζοχας ειμαι....τουλαχιστον εγω....
Απο βελονακι πως πας ?? Κατεχεις τιποτα ??![]()
![]()
βλεπω κενα στην κατανομη, περναει τουφεκια αναμεσα ...και συσωματωσεις