Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βόρειο έβρο σήμερα σε σημειο κοντά στο χωριό που ξέρω οτι περνανε πουλια καθομαι 7.20 στο καρτερι που ξερω απο προπερσι. Εμφανιζεται το πρωτο 10αρι και περναει δεξια στα 80μετρα. Περιμενω στην θεση μου και ξαναπερναει 1 10ρι αποτο ιδιο σημειο.Αποφασιζω να αλαξω ποστο και μετακινουμε δεξια. Σε πεντε λεπτα ξανα 1 5αρι φάσες 80 μετρα δεξια . Αλαζω παλι ποστο προς τα δεξια και περμναει το επομενο 5αρι ακόμα ποιο δεξια και το επομενο 20αρι ακομα ποιο δεξια. Γενικα ειδα καμια 60αρια πουλια που δεν μου δωσαν ευκαιρια αν και πεταγαν χαμηλα αλλα περνουσαν τελειως εκεντρα. Αν ειμασταν δυο και κλείναμε μεγαλύτερη περιοχη μπορει να ειχαμε καποιο αποτελεσμα. Παντως πουλια εχει τωρα για ποιον δεν ξερω. Ελπιζω να μεινουν μεχρι τελη Νοεμβριου που θα ξανα ανοιξη το κυνηγι.
Φιλαράκι το πρόβλημα δεν είναι απο που περνούσαν οι φάσσες αλλά ότι μετακινούσουν συνέχεια εσύ

Attachments

• received_379177240183202.jpeg
    received_379177240183202.jpeg
    79,7 KB · Προβολές: 109
Γουρλωσαν τα μάτια μου
Αυταδεν ηταν τίποτα, ηταν τα ρέστα. Που να βλεπες τα αλλα.
Αυτη τη μαλακια εχουν τα μπασίματα. Μπορεί να βλεπεις χιλιάδες φασσες με αποτέλεσμα μηδέν.
Κρίμα που μετά απο διήμερο ψάξιμο βρηκαμε παααρα πολλά πουλιά πιασμένα ,αλλα εκει που θα αρχιζαν τα όργανα ηρθε το μάντρωμα .

Αυταδεν ηταν τίποτα, ηταν τα ρέστα. Που να βλεπες τα αλλα.
Αυτη τη μαλακια εχουν τα μπασίματα. Μπορεί να βλεπεις χιλιάδες φασσες με αποτέλεσμα μηδέν.
Κρίμα που μετά απο διήμερο ψάξιμο βρηκαμε παααρα πολλά πουλιά πιασμένα ,αλλα εκει που θα αρχιζαν τα όργανα ηρθε το μάντρωμα .

Μπραβο Μητσαρα....ριξε λαδι στην φωτια.....μαζοχας ειμαι....τουλαχιστον εγω....;);)

Απο βελονακι πως πας ?? Κατεχεις τιποτα ?? .yel. .big smile.

Last edited:
Μπραβο Μητσαρα....ριξε λαδι στην φωτια.....μαζοχας ειμαι....τουλαχιστον εγω....;);)

Απο βελονακι πως πας ?? Κατεχεις τιποτα ?? .yel. .big smile.
Οχι απο βελονάκι δεν κατέχω .Θα ασχοληθώ ομως με τα μαχαίρια τωρα και οποιος την πληρώσει.
Εχω να φτιάξω κι ενα φουρνο ηλεκτρικό για τις λάμες και βλέπουμε.
Το κακο ειναι οτι έχω πάρα πολλά νεύρα μετα απ όλα αυτά...
Πέρασα δυσκολη χρονια φετος με διάφορα θέματα που μου προέκυψαν και περίμενα να ρθει η ώρα για τα κυνήγια πως και πως. Ειχα και μερες αδεια .. . :mad:

Status
Not open for further replies.
Back