Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φίλε είσαι μεγάλος "σκηνοθέτης" μπράβο !!!
Φίλε, όλο αυτό το διάστημα είχα πιεστεί πολύ... Όχι τόσο για το ότι δεν μπορούσα να πάω στο κυνήγι, αλλά για τον παραλογισμό που επικρατεί σχετικά με την εφαρμογή περιορισμών για την αποφυγή μετάδοσης του ιού, καταπατώντας ατομικές ελευθερίες...
Ειναι πολλά αλλά δεν θέλω να πω άλλα... Θέλω να χαλαρώσω... Όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους.
Προσοχή μεγάλη σε ότι κάνουμε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ παιδιά.Έχω δει στο YouTube ένα παιδί, ίσως Λαρισαίος να είναι,ανεβάζει πολλά video με φασσες και έχει μια SX3 RED και τις κατεβάζει από τα ουράνια σαν χρυσομυγες.
Τι γίνεται εκεί πέρα το όπλο είναι ,αυτός, η έχει ραδιενεργά σκάγια ?

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ παιδιά.Έχω δει στο YouTube ένα παιδί, ίσως Λαρισαίος να είναι,ανεβάζει πολλά video με φασσες και έχει μια SX3 RED και τις κατεβάζει από τα ουράνια σαν χρυσομυγες.
Ξέρει να τις κυνηγάει κ να τις τουφεκαει...

Χαλια καμερα εχει φιλε για το μακρυα που λες αλλα ειναι ευστοχος πολυ δε μπωρω να πω αχαχαχαχαχαχα

Ο Γάλλος ρίχνει clever mirage 36 gr no 6
Ο Έλληνας ρίχνει νομίζω Alfa game semi η 34 gr . Αλλά δεν είναι μόνο τα φυσιγγια και οι κάνες και τα κοντάκια , τσοκ αλλά η συνάρτηση όλων αυτών με τον σκοπευτή -κυνηγο.
Κωστα ενωειτε τα παιδια ειναι τουφεκοι

Κωστα ενωειτε τα παιδια ειναι τουφεκοι
Ναι αυτό θέλω να πω , δεν είναι μόνο τα όπλα και τα φυσιγγια αλλά και αυτός που τα κρατάει . Ο sakanaist Τολη η κάπως ετσι υπογράφει στο you tube είναι από τους λίγους που έχω δει δικούς μας με μετρημένες μόνες ντουφεκιές.

Εμενα πιο πολυ απ ολα μ αρεσε το που οδηγουσε το μουνοπατι με τις φασες,Καλη χρονια να χουμε με υγεια και καλα κυνηγια σε ολους
Στα Γιάννενα ήταν το μονοπάτι,κοντά στην Μολιστα κιολας.Ε το είπα δεν κρατήθηκα.Αλλά δεν ειχα μπορέσει να πάω.Και φέτος κοντά στον ΚΛΈΦΤΗ στον Σμολικα είχε ένα σωρό φασσες αλλά φάγαμε "κλειδωμα" κρίμα.

Κάτι θα γίνει τις επόμενες μέρες.... Παρακολούθηση εχθές κ σήμερα σε νέα, πολλά πουλιά.. Κ ενώ ελπιζαμε σε χιόνι τώρα δεν το θέλουμε γιατί βρήκαμε της βοσκη τους στην οξια... Άλλη μια ή δύο μέρες μπας κ βγάλει τον αέρα που λέει κ θα γίνει το χτύπημα!

Στα Γιάννενα ήταν το μονοπάτι,κοντά στην Μολιστα κιολας.Ε το είπα δεν κρατήθηκα.Αλλά δεν ειχα μπορέσει να πάω.Και φέτος κοντά στον ΚΛΈΦΤΗ στον Σμολικα είχε ένα σωρό φασσες αλλά φάγαμε "κλειδωμα" κρίμα.
Φανταστικά μέρη εκει.

Παλι μεσα παιδια και βλεπουμε....

Από αύριο, Κυριακή 3 Ιανουαρίου και 6:00 το πρωί, μέχρι τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου, μένουμε και πάλι σπίτι, καθώς αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που είχαν σταδιακά επιτραπεί πριν από τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, σταματά η «παράδοση εκτός» (click away) στα εμπορικά καταστήματα, η λειτουργία βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων, υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, ΚΤΕΟ και οι δραστηριότητες κυνηγιού και ψαρέματος.

Status
Not open for further replies.
Back