Ναι για αυτό πέρυσι τις βλέπανε με το κυαλι!Από παλιά ο νόμος που δεν ξεμενε από
φασσα ήταν η Καστοριά.Μαγνήτης.
Όλα σχετικά είναι.
Και τον Έβρο τον έχουμε σαν παράδεισο από παπια και πέφτουν κάτι φολες ξεγυρισμενες.
Ναι για αυτό πέρυσι τις βλέπανε με το κυαλι!Από παλιά ο νόμος που δεν ξεμενε από
φασσα ήταν η Καστοριά.Μαγνήτης.
γιωργαρααα αμα κουβαλας μαζισου λουκανικαααα δεν σε φωβαμαι εσεναααα,,θα βρης και φασσεςςςςΒερτίσκο και πέριξ μια φάσσα είδα χωρίς να μου δώσει ευκαιρία!
Δεν έχει πουλιά και κάνουμε χιλιόμετρα χωρίς αποτέλεσμα! Που πήγαν οι ρουφιάνες;
Γιατί ψέματα είναι ,καλά που είχαν σταματήσει το κυνηγι για δυο μήνες και χωρτασαμε θυράματα ρε δεν πάμε να ...... λεω εγώ.Με στεναχωφιεστε ωρε μας γλιτωσε ο κουλης απ τα εξοδα παλι
Όταν λες χορτάσαμε προφανώς εννοείς τα του ψυγείου!!!!!!Γιατί ψέματα είναι ,καλά που είχαν σταματήσει το κυνηγι για δυο μήνες και χωρτασαμε θυράματα ρε δεν πάμε να ...... λεω εγώ.
Ακριβως αχαχαχαχαχααχΓιατί ψέματα είναι ,καλά που είχαν σταματήσει το κυνηγι για δυο μήνες και χωρτασαμε θυράματα ρε δεν πάμε να ...... λεω εγώ.
Χρονια τωρα μονο απο εκει περνανε,εδω πεφτει μαυριλα.Λες να είναι αυτή η λύση στο πρόβλημα μας..... χαχαχαχαχα
Αυτή η Κορσική. ..ποσά βίντεο έχω δει για φασες ,είναι από τα καλύτερα περάσματα που γίνονται.Φετινό!!
Ψαλμωδίες χριστιανικές υπήρχε άλλη γλώσσα να τα γράψουν ;; Εμάς τους νεοέλληνες μας μάθανε το πίστευε και μη ερευναΟι συγκεκριμένοι λεβεντες κυνηγοί της Κορσικης ,που είναι αληθινοί πεζοναύτες εκεί που κυνηγάνε έχουν τρομερο πάθος με τις φασσες.Το πιο συγκινητικό είναι όταν ακούς μέσα στα τραγούδια τους πολλές Ελληνικές λέξεις.Και αλλοι τόσοι Έλληνες με Μανιατικες ρίζες από αιώνες.Έτσι για να βλέπουν κάτι αχρείοι σήμερα τι ήταν η Ελλάδα μας.
Ναι αλλά δεν είδες το τσοκ που φοράει.Εγώ πάλι απορώ πως σκοτώνουν φάσσες με μπενελι και cal 20 από πάνω.
Είναι και αυτό ξεχασαμεΝαι αλλά δεν είδες το τσοκ που φοράει.![]()