Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γελοία υποκείμενα μας έκοψαν το κυνήγι. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ όταν θα έρθει η ώρα να θυμούνται τι σημαίνει κυνηγός και ψαράς.
Όχι μόνο εμείς. Να βρούμε όλοι από 2 έως 3 ψήφους που δεν είναι κυνηγοί και ψαράδες και να τους μαυρίσουμε. Εγώ 12 ψηφαλακια που ψήφισαν ΝΔ τώρα άντε γεια. Όλοι να κάνουμε αγώνα να φύγουν οι ΣΚΟΡΔΑΛΙΑΔΕΣ. Αγώνα μέχρι τελικής πτώσεως που λένε. Αισθάνομαι προδοσία αδικία κοροιδια και αγανάκτηση. ΜΑΥΡΟ

Δεν ήξερα να την βαλσαμωσω ο μαλακας την τελευταία που βάρεσα πέρσι θα την έπαιρνα και στην δουλειά να τα λέμε όπως μας κατάντησαν View attachment 21958
Που το εχω ξαναδει εγω αυτο το πουλι...Κατι μου θυμιζει...Κατι μου θυμιζει....

Και εγώ αυτήν την τετραπαχη Τέλος Οκτώβρη.Πανω που άρχισαν να ερχονται με VELOX No 7 .Το Ισπανικό δικαννακι την ζεματισεView attachment 22024
Αχ και φετος τα εφταρακια θα χαν την τιμητικη τους με τοσο μαλακο καιρο αλλα

Εφταρακι στα 32 με g3000 φαρμακο πολοιβτονυποτιμουν αυτο εχει αλλα να πει ομως
Πηρα 2 κουτια 7χ32 και 4 κουτια 5χ38 απο αυτα που εχεις στην φωτο , τελευταια μερα πριν την καραντινα του δεκεμβριου το πρασινο που το εφαγε ουτε γκουκ δεν εκανε

Πηρα 2 κουτια 7χ32 και 4 κουτια 5χ38 απο αυτα που εχεις στην φωτο , τελευταια μερα πριν την καραντινα του δεκεμβριου το πρασινο που το εφαγε ουτε γκουκ δεν εκανε
Πες μου λιγο πιο συγκεκριμενα θυραμα φυσιγγι αποσταση και απο που εισαι αν θες

Πες μου λιγο πιο συγκεκριμενα θυραμα φυσιγγι αποσταση και απο που εισαι αν θες
Θηραμα :πρασινο αρσενικο
Αποσταση γυρω στα 25 μετρα με υψος 7-9 μετρα
Περιοχη πιερια
Οπλο fabarm xlr5 mama tsok 3*

Καλα στις τσιχλες που το δοκιμασα στον ολυμπο πανω κιχ δεν κανανε

Θηραμα :πρασινο αρσενικο
Αποσταση γυρω στα 25 μετρα με υψος 7-9 μετρα
Περιοχη πιερια
Οπλο fabarm xlr5 mama tsok 3*

Καλα στις τσιχλες που το δοκιμασα στον ολυμπο πανω κιχ δεν κανανε
Εγω χρονια τα δουλευω τα συγκεκριμενα και ειμαι καλυμενος αν εβγαζρ και το 32 σε 6αρι 5αρι ακομα καλυτερα

Οποτε για το 38αρι λες και το 40αρι φαρμακο αλλα αν σου κατσε το 38 μια χαρα δυο τυποι φτανουν
το πρασινο την εφαγε με το 32αρι .Απλα εψαχνα για μ92ς φυσιγγια και πηρα τα ψιλα μαζι.

Δυο νουμερα ριχνω : 7χ32 5 χ38 η 5χ36 ( πχ περυσι το 5χ35 του ρουμελιωτη δουλεψα με καλα αποτελεσματα)

το πρασινο την εφαγε με το 32αρι .Απλα εψαχνα για μ92ς φυσιγγια και πηρα τα ψιλα μαζι.

Δυο νουμερα ριχνω : 7χ32 5 χ38 η 5χ36 ( πχ περυσι το 5χ35 του ρουμελιωτη δουλεψα με καλα αποτελεσματα)
Τα περνεις απο καταστιμα η κατευθειαν απο την βιοτεχνια ???

Ωραιος πως σου φανηκανε οι τιμες???
Πολυ καλες και φυσιγγια που δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο αυτα των 15 ευρω το κουτι λες και θα ριξουμε χρυσο ..

Περυσι ειχα παρει τα baby magnum Basieri pelagri αν θυμαμαι καλα τα 10 νομιζω 9 ευρω δηλ η 25αδα 20ευρο χοντρικα κλαιν μαιν ον δε ραιν , ξεμεινα στο καρτερι και τα ριξα και αυτα μονο θορυβο να ουμε παραπανω απο του ρουμελιωτη

Status
Not open for further replies.
Back