Αυτά τα τσοκ φοράνε οι καινούργιες κάννες της Fabarm , hyperbolic , λέγονται. Οι παλαιότερες έχουν τα κοντάΑυτά είναι. Τα δικά σου είναι τα εσωτερικά ,οπότε έχουν μόνο αυτό το τμήμα του τσοκ.
View attachment 22631
Δεν έχουν τα hyberbolic οι xlr Κώστα;Αυτά τα τσοκ φοράνε οι καινούργιες κάννες της Fabarm , hyperbolic , λέγονται. Οι παλαιότερες έχουν τα κοντά
Οι πρώτες όχιΔεν έχουν τα hyberbolic οι xlr Κώστα;
Για να μην σε μπερδευω εχω μια καννη την μανισια που λεμε και μια καννη απο πιο παλιο μοντελο φαμπαρμΔεν έχουν τα hyberbolic οι xlr Κώστα;
Οι πρώτες όχι
Έχετε δίκιο είναι τα πιο κοντά. Είχα την εντύπωση ότι όλες οι xlr είχαν τα hyperbolic.Για να μην σε μπερδευω εχω μια καννη την μανισια που λεμε και μια καννη απο πιο παλιο μοντελο φαμπαρμ
Κούκουρα....τωρα δεν ξέρω εαν είναι 100χλμ αλλα σιγουρα είναι εκτός νομού.Ρε παίδες έχει πουθενά πέριξ Αττικής καμία φάσσα??? Έστω σε απόσταση 100χλμ......για να πάμε για χόρτα????
Στην Ναύπακτο εννοείς???Κούκουρα....τωρα δεν ξέρω εαν είναι 100χλμ αλλα σιγουρα είναι εκτός νομού.
Όχι. Αγία Άννα Λειβαδιάς. ...λίγο πιο πάνω...κρατά πουλιά όχι πολλά άλλα κρατά.Στην Ναύπακτο εννοείς???
Στην παλαιοβουνα εαν την έχεις ακουστά 1600+ υψόμετρο. Όταν έχει χιόνια η παλαιοβουνα στα κουκουρα γίνεται παιχνίδι με τις τσίχλες. Στα έλατα έχει φασες μερικές φορές όλον τον χρόνο.Όχι. Αγία Άννα Λειβαδιάς. ...λίγο πιο πάνω...κρατά πουλιά όχι πολλά άλλα κρατά.
Πού τα ξέρεις εσύ αυτά τα Κουκουρα;Στην Ναύπακτο εννοείς???
Εεε περνάω κάποιες φορές από εκεί.....είχα και κάτι παλιές ιστορίες εκεί κοντά. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και άλλα Κούκουρα!!!Πού τα ξέρεις εσύ αυτά τα Κουκουρα;
Αν και είναι Φωκίδα εκεί
Αααα είπα και γω που με στέλνει ο άνθρωπος χαχαχαχαχα!!!! Έλα πάμε παρέα!!!Στην παλαιοβουνα εαν την έχεις ακουστά 1600+ υψόμετρο. Όταν έχει χιόνια η παλαιοβουνα στα κουκουρα γίνεται παιχνίδι με τις τσίχλες. Στα έλατα έχει φασες μερικές φορές όλον τον χρόνο.
Έμπλεξες με Ευπαλιωτισα ;Εεε περνάω κάποιες φορές από εκεί.....είχα και κάτι παλιές ιστορίες εκεί κοντά. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και άλλα Κούκουρα!!!
Χαχαχα άστα άστα σου λέω!!! Ειλικρινά όμως ήταν ίσως απ' τα καλύτερα παιδιά. Τεεελος πάντων.Έμπλεξες με Ευπαλιωτισα ;![]()
Δεν βγάζει η kicks για παλιό σπείρωμα της Fabarm ούτε η patternmaster...Τα μικρα εσωτερικα τσοκ υπαρχουν σε κικς?
Ευχαριστω , εχθες ρωτησα σε ενα σαιτ και μου ειπε μονο σε τζεμινι για παλιο σπειρωμα ...Εχεις κανενα σιτε να δουμε αυτα τα τσοκ που λες?Δεν βγάζει η kicks για παλιό σπείρωμα της Fabarm ούτε η patternmaster...
Το είχα ψάξει πέρυσι και τελικά κατέληξα στα teague που τα συστήνω ανεπιφύλακτα!
Αμα γινει κανα τετιο σκηνικο δε πεινας μετα κανα μηνα φιλε αχαχαψααχαχαχαχαχΌποιος ξεκινήσει να πάει προς τα εκεί να αφήσει σημείωμα στην ταβέρνα του χωριού. ..Στο κουτάκι που έχει στην πόρτα. ...Γιατί στον γυρισμό εαν δεν έχει παραγγείλει θα μείνει νηστικός. ...Και πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει. ..![]()
Εγώ τα πήρα από δώ https://www.facebook.com/1779589532352001/Ευχαριστω , εχθες ρωτησα σε ενα σαιτ και μου ειπε μονο σε τζεμινι για παλιο σπειρωμα ...Εχεις κανενα σιτε να δουμε αυτα τα τσοκ που λες?