Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολυ καλες και φυσιγγια που δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο αυτα των 15 ευρω το κουτι λες και θα ριξουμε χρυσο ..

Περυσι ειχα παρει τα baby magnum Basieri pelagri αν θυμαμαι καλα τα 10 νομιζω 9 ευρω δηλ η 25αδα 20ευρο χοντρικα κλαιν μαιν ον δε ραιν , ξεμεινα στο καρτερι και τα ριξα και αυτα μονο θορυβο να ουμε παραπανω απο του ρουμελιωτη
Εχουν αριστα υλικα για τις τιμες τους τα champ! αν και οταν περναμε απο τα 36 σε 40 γρμ την ιδια μερα ειδικα ισως και να μενες λιγο πισω με τα baby magnum οντας πιο αργα φιλικα

Εχουν αριστα υλικα για τις τιμες τους τα champ! αν και οταν περναμε απο τα 36 σε 40 γρμ την ιδια μερα ειδικα ισως και να μενες λιγο πισω με τα baby magnum οντας πιο αργα φιλικα
Οπως ξανα εχω γραψει οσο υπαρχουν ελληνες που βγαζουν ωραια φυσιγγια θα τους τιμω ...14 Ευρω το κουτι ομως δεν προκειται να δωσω σε κανεναν ιταλο ..καλυτερα σε ελληνα και ας το εχει 15 για παραδειγμα ευρω αρκει να ειναι σταθερο σε ποιοτητα ...

Οπως ξανα εχω γραψει οσο υπαρχουν ελληνες που βγαζουν ωραια φυσιγγια θα τους τιμω ...14 Ευρω το κουτι ομως δεν προκειται να δωσω σε κανεναν ιταλο ..καλυτερα σε ελληνα και ας το εχει 15 για παραδειγμα ευρω αρκει να ειναι σταθερο σε ποιοτητα ...
Ετσι φιλε μου μια χαρα βαρανε τα ελληνικα καπια εξαγωντε κιωλας οπως λαμπρο και παλεοτερα του υψιλου στη σερβια συγγεκριμενα

Ετσι φιλε μου μια χαρα βαρανε τα ελληνικα καπια εξαγωντε κιωλας οπως λαμπρο και παλεοτερα του υψιλου στη σερβια συγγεκριμενα
Αν βαρανε λεει? Τα πρασινα φετος τετοιο λαχειο δεν εχουν ξανατραβιξει χαχαχα ...
Περυσι ειχε βουίξει η περιοχη το τι φυσιγγια ριχνω , αφου πηγαινα την αλλη μερα να μαζεψω κανα καλυκα και δεν εβρισκα, μου τα περνανε για να δουν τι ριχνω αχαχαχ ...ασε ασε μπαπα μπουπα αυτοι μετα 15 ευρα παπια γιοκ χαχαχα

Αν βαρανε λεει? Τα πρασινα φετος τετοιο λαχειο δεν εχουν ξανατραβιξει χαχαχα ...
Περυσι ειχε βουίξει η περιοχη το τι φυσιγγια ριχνω , αφου πηγαινα την αλλη μερα να μαζεψω κανα καλυκα και δεν εβρισκα, μου τα περνανε για να δουν τι ριχνω αχαχαχ ...ασε ασε μπαπα μπουπα αυτοι μετα 15 ευρα παπια γιοκ χαχαχα
Και τι βαραγες champ?

Πανω που ειχα βρει δυο-τρια σημεια απο οπου ερχονταν .
Αμ εγώ που αντί να ντουφεκαω στην αρχή. ..τραβαγα φωτογραφίες και έλεγα ...Έλα μωρέ όλον τον χρόνο μπροστά μου τον έχω. ... :D 20201011_132513.jpg20201011_133012.jpg

Attachments

• 20201011_133836.jpg
    20201011_133836.jpg
    153,2 KB · Προβολές: 7
Καλα τα λες Γιώργο, όχι βέβαια ότι φταίνε τα αυτογεμη αλλά ;
Τα καλυτερα κυνήγια Γιώργο τα έκανα με το s.p.αλλα παμε 12χρονια και πίσω
Σίγουρα το κάψιμο γίνεται από αυτούς που τα κρατάνε από μόνα τους δεν ρίχνουν
Μακάρι να γύριζαν εκείνα τα χρόνια και ας γύριζες και εσύ στο δικαννο πάλι Δημήτρη

Ωραιος ο μαγκας , θαρρω πως το τσοκ ωρες ωρες κανει τρελη δουλεια . Το οπλο ειναι μπερετα ες 100 και το τσοκ κικς

Στην δικη μου φαμπαρ εχω μια καννη που παιρνει τα μικρα τσοκ , και μια με τα ΙΝΝΕΡ ..... Τα μικρα εσωτερικα τσοκ υπαρχουν σε κικς? Σε ΙΝΝΕΡ εχει

Ωραιος ο μαγκας , θαρρω πως το τσοκ ωρες ωρες κανει τρελη δουλεια . Το οπλο ειναι μπερετα ες 100 και το τσοκ κικς

Στην δικη μου φαμπαρ εχω μια καννη που παιρνει τα μικρα τσοκ , και μια με τα ΙΝΝΕΡ ..... Τα μικρα εσωτερικα τσοκ υπαρχουν σε κικς? Σε ΙΝΝΕΡ εχει
https://www.kicks-ind.com/products/fabarm-tri-bore-hp-smoke-12g-choke-tube
Αυτά πρέπει να παίρνει η xlr Άλεξ.

Status
Not open for further replies.
Back