Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αααα είπα και γω που με στέλνει ο άνθρωπος χαχαχαχαχα!!!! Έλα πάμε παρέα!!!
Κάτσε να αναγγείλει σε λίγο ο πρωθυπουργός το γενικό lockdown και να δούμε αν ξαναπάμε. .:oops:

Στα άλλα Κουκουρα στην Ναύπακτο αξίζει λίγο πιο πέρα στην Ποτιδανία και το πιο γνωστό το Τείχιο.

Κάτσε να αναγγείλει σε λίγο ο πρωθυπουργός το γενικό lockdown και να δούμε αν ξαναπάμε. .:oops:

Στα άλλα Κουκουρα στην Ναύπακτο αξίζει λίγο πιο πέρα στην Ποτιδανία και το πιο γνωστό το Τείχιο.
Το είπε ο πουυυυυστηηηηςςςς.......αλλά οκ δεν πειράζει (κρίμα βέβαια για την αγορά)......αυτός την δουλειά του και εμείς την δικιά μας!!!!

Οταν μου στέλνουν τέτοιες φωτογραφίες ,με τις καριολιτσες να έχουν έρθει για κούρνια κοντά στο σπίτι πως να αντιδράσω ;

View attachment 22719
Μείνε ψύχραιμος μέχρι να σου χεσουν το κάγκελο .big smile.
Σε περίπτωση που συμβεί και αυτό έχεις αφεση αμαρτιών ότι και αν κάνεις

Να σασ φτιάξω και λίγο του χρονου παλι θα απαγορεύεται το κυνήγι γιατί θα έχουμε μέτρα μετά το καλοκαίρι οπότε για αυτό είναι τσαμπα η άδεια κυνηγιού εννοούν για την παραπανο χρονια και βλέπουμε μπορεί να μην είναι και στην κυβέρνηση ότι να ναι

Ρε παίδες έχει πουθενά πέριξ Αττικής καμία φάσσα??? Έστω σε απόσταση 100χλμ......για να πάμε για χόρτα????
Καλημέρες στην παρέα.
Πέρυσι ψάχνοντας για μορχέλλες στην Πάρνηθα, σε πολύ συγκεκριμένο σημείο σήκωσα 3 διαφορετικές ημέρες 10-15 φάσσες. Πιασμένες στα πεύκα. Σχεδόν σίγουρα ντοπιάρες. Αιφνιδιάστηκα ευχάριστα.
Φέτος πριν 9 ημέρες πέρασα ξανά από το σημείο και σήκωσα μόνο μία από ένα πεύκο.
Δεν ξέρω μήπως δεν είχαν γυρίσει οι άλλες από την βοσκή, το ελπίζω...
Είναι πραγματικά εξαιρετικό να διαπιστώνεις ότι υπάρχει έστω και αυτό το μικρό κοπαδάκι δίπλα στην Αθήνα.

Οταν μου στέλνουν τέτοιες φωτογραφίες ,με τις καριολιτσες να έχουν έρθει για κούρνια κοντά στο σπίτι πως να αντιδράσω ;

View attachment 22719
Κοιτα πραματα
Ολες αρσενικες και τραγουδανε το ´μητσο παρε μας τα @@ ´
.big smile.

Μπορεις να ερθεις κατω σε εμενα
Περιπου 300 τετοιες καθονται στα 100 μετρα απ την βεραντα μου
Η διαφορα ειναι οτι εμενα δεν με ενδιαφερουν και πιανουν τα δικα μου @@ .big smile.
Φυσικα ειναι απαγορευμενο εκει αλλα και παλι , μου κανουν συντροφια οποταν δεν θα τις πειραζα και να μην ηταν
Τι ομορφο απο το να πινεια το καφε σου παρεα με τοσες καριολες.big smile.

Ενα απο τα τρια κοπαδακια ενα απογευμα καθως εκαμαν γυρες για να ερθουν να κατσουν
Tι κοπαδακι...αυτο ειναι κοπαδαρα, 89 φασσες μετρησα.Ας ειμαστε καλα και ελπιζω πλεον να τα ξαναπουμε τον Οκτωβριο στα συνηθη ραντεβου...Παντως και να επιτρεπονταν η μετακινηση φετος σε μας δεν υπαρχουν πουλια ουτε για δειγμα...το απολυτο μηδεν ολο το χειμωνα.

Τέλος και επίσημα για φέτος, αν και η τελευταία εξόρμηση με όλα τα ανάποδα φέτος ήταν τέλη Οκτωβρίου.
Αρκετές τοπιάρες τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη, ενώ τα μπασίματα και φέτος ήταν υποτονικά.
Πουλιά έπιασαν στις οξιές που φέτος ήταν φορτωμένες από καρπό. Πάντως πληροφορίες από γνωστούς μίλαγαν για αρκετές φάσσες από τις μέρες των γιορτών και μετά.
Εύχομαι καλή αντάμωση με τις γαλάζιες πάλι από τον Αύγουστο και θέλω να ελπίζω πως θα μπορέσουμε να την αναζητήσουμε ελεύθερα σε κάμπους και βουνά χωρίς τις φετινές δυσκολίες. Λίγες ή πολλές δεν έχει σημασία, αρκεί να βρισκόμαστε στα μέρη της.
IMG_20201018_091642_2.jpgIMG_20201023_172450_2.jpgΦάσσες-Οκτώβρης 2020.jpgIMG_20201019_103005_2.jpg

Μπορεις να ερθεις κατω σε εμενα
Περιπου 300 τετοιες καθονται στα 100 μετρα απ την βεραντα μου
Η διαφορα ειναι οτι εμενα δεν με ενδιαφερουν και πιανουν τα δικα μου @@ .big smile.
Φυσικα ειναι απαγορευμενο εκει αλλα και παλι , μου κανουν συντροφια οποταν δεν θα τις πειραζα και να μην ηταν
Τι ομορφο απο το να πινεια το καφε σου παρεα με τοσες καριολες.big smile.
Καριολοκαφέ δεν πίνω .big smile.

Status
Not open for further replies.
Back