Χαιδαρι.Εχω βγαλει φωτοτυπιες ενα κοπαδι ολοκληρο,ελα να παρεις!Ρε παίδες έχει πουθενά πέριξ Αττικής καμία φάσσα??? Έστω σε απόσταση 100χλμ......για να πάμε για χόρτα????
Χαιδαρι.Εχω βγαλει φωτοτυπιες ενα κοπαδι ολοκληρο,ελα να παρεις!Ρε παίδες έχει πουθενά πέριξ Αττικής καμία φάσσα??? Έστω σε απόσταση 100χλμ......για να πάμε για χόρτα????
Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα εδώ αυτές. .Αμα γινει κανα τετιο σκηνικο δε πεινας μετα κανα μηνα φιλε αχαχαψααχαχαχαχαχView attachment 22658
Κάτσε να αναγγείλει σε λίγο ο πρωθυπουργός το γενικό lockdown και να δούμε αν ξαναπάμε. .Αααα είπα και γω που με στέλνει ο άνθρωπος χαχαχαχαχα!!!! Έλα πάμε παρέα!!!
Το είπε ο πουυυυυστηηηηςςςς.......αλλά οκ δεν πειράζει (κρίμα βέβαια για την αγορά)......αυτός την δουλειά του και εμείς την δικιά μας!!!!Κάτσε να αναγγείλει σε λίγο ο πρωθυπουργός το γενικό lockdown και να δούμε αν ξαναπάμε. .
Στα άλλα Κουκουρα στην Ναύπακτο αξίζει λίγο πιο πέρα στην Ποτιδανία και το πιο γνωστό το Τείχιο.
Μείνε ψύχραιμος μέχρι να σου χεσουν το κάγκελοΟταν μου στέλνουν τέτοιες φωτογραφίες ,με τις καριολιτσες να έχουν έρθει για κούρνια κοντά στο σπίτι πως να αντιδράσω ;
View attachment 22719
Καλημέρες στην παρέα.Ρε παίδες έχει πουθενά πέριξ Αττικής καμία φάσσα??? Έστω σε απόσταση 100χλμ......για να πάμε για χόρτα????
Σε ψάχνουνΟταν μου στέλνουν τέτοιες φωτογραφίες ,με τις καριολιτσες να έχουν έρθει για κούρνια κοντά στο σπίτι πως να αντιδράσω ;
View attachment 22719
Οι αγαπημένες μου....Σε ψάχνουν...
Κοιτα πραματαΟταν μου στέλνουν τέτοιες φωτογραφίες ,με τις καριολιτσες να έχουν έρθει για κούρνια κοντά στο σπίτι πως να αντιδράσω ;
View attachment 22719
Κοιτα πραματα
Ολες αρσενικες και τραγουδανε το ´μητσο παρε μας τα @@ ´
![]()
Tι κοπαδακι...αυτο ειναι κοπαδαρα, 89 φασσες μετρησα.Ας ειμαστε καλα και ελπιζω πλεον να τα ξαναπουμε τον Οκτωβριο στα συνηθη ραντεβου...Παντως και να επιτρεπονταν η μετακινηση φετος σε μας δεν υπαρχουν πουλια ουτε για δειγμα...το απολυτο μηδεν ολο το χειμωνα.Ενα απο τα τρια κοπαδακια ενα απογευμα καθως εκαμαν γυρες για να ερθουν να κατσουν
Καριολοκαφέ δεν πίνωΜπορεις να ερθεις κατω σε εμενα
Περιπου 300 τετοιες καθονται στα 100 μετρα απ την βεραντα μου
Η διαφορα ειναι οτι εμενα δεν με ενδιαφερουν και πιανουν τα δικα μου @@
Φυσικα ειναι απαγορευμενο εκει αλλα και παλι , μου κανουν συντροφια οποταν δεν θα τις πειραζα και να μην ηταν
Τι ομορφο απο το να πινεια το καφε σου παρεα με τοσες καριολες![]()