Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αντε με το καλο ελα καμια μερα κατα δω ρε εχω ενα φαρμακο το περνας στην κνη μπενελλι και σκωτωνει μετα
Μπα δεν έχει ανάγκη η δικιά μου. Εντριβές κάθε βράδυ πριν από το κυνήγι και την επόμενη κελαηδάει..yelling.
Πέρα από την πλάκα με το σωστό φυσίγγι και τον σωστό χειρισμό από τον κυνηγό όλα πιστεύω κάνουν την δουλειά τους.
Εισαι μακριά ρε φίλε,αλλιώς θα κάναμε καμιά βόλτα παρέα:).

topic.

Υπομονη,θα περάσουν οι μέρες.View attachment 27799!!!
Ελπίζω να μην έκανες το λάθος να δημοσίευσες την φωτογραφία έχοντας αφήσει τον γεωγραφικό προσδιορισμό μέσα της. Μπροστά σου θα με βρεις του χρόνου αχαχαχΧα

Αστειεύομαι φίλε, ωραίο μπουκέτο ...

Ελπίζω να μην έκανες το λάθος να δημοσίευσες την φωτογραφία έχοντας αφήσει τον γεωγραφικό προσδιορισμό μέσα της. Μπροστά σου θα με βρεις του χρόνου αχαχαχΧα

Αστειεύομαι φίλε, ωραίο μπουκέτο ...
Χαχαχαχαχαχ εκεί θα είμαι

Χαχα τον συναντήσαμε και να δύο φορές στο βουνό
Ακομα κοσμοφοβια εχει μολις δει κανεναν στο βουνο κρυβετε μην αποκαλυφθει και καλα κανει κιωλας ολη μερα ψαχνει στα βουνα και να λεει στους αλλους ετοιμα μεροι δε γινοντε αυτα εχει πολυ γελιο ομως που συχναζει τωρα αυτος ?

Ακομα κοσμοφοβια εχει μολις δει κανεναν στο βουνο κρυβετε μην αποκαλυφθει και καλα κανει κιωλας ολη μερα ψαχνει στα βουνα και να λεει στους αλλους ετοιμα μεροι δε γινοντε αυτα εχει πολυ γελιο ομως που συχναζει τωρα αυτος ?
Μπα δεν ξέρω,φέτος κιόλας δεν γυρνούσαμε και πολύ με αυτά που μας κάνανε

Για καφε ενωουσα το που συχναζει ρε συ δεν ξέρω,αυτός έχει τα στέκια που

Για καφε ενωουσα το που συχναζει ρε συ
Αααα δεν ξέρω αυτός έχει τα δικά του στέκια εμείς τα δικά μας έχουμε και μια διαφορά στην ηλικία χαχαχαχα

Status
Not open for further replies.
Back