Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το ειχα μακρυνει ρε φιλε και για να μη μου φευγει το λαστιχενιο φορετο πελμα το ειχα
Είσαι και πατεντιάρης ;)

Γιατί μου φαίνεται μακρυά η κάνη στην Μ2.
Έβαλες καμιά 76 από Rem βρε θηρίο ;

Χάλασε η δική σου και πήρες του αδερφού σου ;;; χαχαχα

Είσαι και πατεντιάρης ;)

Γιατί μου φαίνεται μακρυά η κάνη στην Μ2.
Έβαλες καμιά 76 από Rem βρε θηρίο ;

Χάλασε η δική σου και πήρες του αδερφού σου ;;; χαχαχα
Ετσι φενετε 71 ειναι απο ρεμη ειχα παρει και εβαλα λιγο λαδι παλια

Last edited:
Λοιπον αν και μου αρεσουν τα πλαστικα στο οπλο σαν το ξυλο δεν εχει ουτε αισθηση μυρωδια προσαρμοστικοτητα ομορφια ειδικα τα κουμποτα πελματα ουτε να το μακρενεις μπωρεις ξυλο ολε αλλα τα λυπανε οταν γρατσουνιουντε

Ωραιο φυσοκαλαμο να μου το δοσης να ξεσκαλιονο της κυχλες απο της ελιες οταν πηγενο για καθηστα .cofee.
Τις ξεσκαλωνει καλά πάντως, δοκιμασμένο .yel. .
IMG_20181230_095531_HDR~2.jpg
Εδώ με τη γριούλα τη 302, που αν θυμάμαι καλά της έχεις και εσύ αδυναμία Ηλία.:D
Το όπλο που κυνηγάει ο παππούς μου και εριξα τις πρώτες μου τουφεκιές.Θα έχει πάντα μοναδική θέση στη καρδιά μου.
Εκείνη την ημέρα τα πουλιά ήταν ελάχιστα,αλλά το περπατητο σε κατι αγριολιδια έκρυβε μια έκπληξη.

Τις ξεσκαλωνει καλά πάντως, δοκιμασμένο .yel. .
View attachment 29231
Εδώ με τη γριούλα τη 302, που αν θυμάμαι καλά της έχεις και εσύ αδυναμία Ηλία.:D
Το όπλο που κυνηγάει ο παππούς μου και εριξα τις πρώτες μου τουφεκιές.Θα έχει πάντα μοναδική θέση στη καρδιά μου.
Εκείνη την ημέρα τα πουλιά ήταν ελάχιστα,αλλά το περπατητο σε κατι αγριολιδια έκρυβε μια έκπληξη.
Γεια σου Γιαννάρα !!!

Έλα Χρήστο!
Μας έχει πιάσει η στέρηση και πνιγούμε τον πόνο μας με παλιές φωτογραφίες μέχρι να έρθει ο Αύγουστος.
Άστα να πάνε, μακάρι να μην λέμε και το ίδιο του χρόνου, όχι λόγω νεκρής περιόδου αλλά το να μην μας αφήσουν πάλι...

Άστα να πάνε, μακάρι να μην λέμε και το ίδιο του χρόνου, όχι λόγω νεκρής περιόδου αλλά το να μην μας αφήσουν πάλι...
Φέτος προσωπικά δεν ξέρω αν θα έχω την ίδια υπομονή να ξαναζήσω αμέτοχος τη περσινή παράνοια. Η κοροϊδία έχει και ένα όριο και η συγκεκριμένη κυβέρνηση το έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό.

217401273_1955133967978259_4171869100689807019_n.jpg

Ρε παιδια
Η ζεστη εχει τρελανει τα ζωντανα Του Θεου
Σχολαω και γυριζω σπιτι
Ειμαι στον αγροτικο δρομο που ενωνει τα δυο χωρια
Βλεπω απο μακρια ενα περιστεροειδες να βοσκει στην ακρη του δρομου
Φτανοντας πιο κοντα βλεπω φασσα!!!
Οσο πλησιαζω λεω αποκλειεται η φασσα θα εγευγε
Και ομως την βλεπω καθαρα πλεον ατα 10 μετρα ειναι φασσα
Περναω διπλα της στο εναμιση μετρο και το πουλι με βλεπει χωρις να ενοχλειτε απο το αυτοκινητο και εμενα!!!
Συνεχιζω το περναω στα 10 μετρα και αταματω
Ψαχνω το κινητο και αυτο αμεριμνο
Παω να βγαλω βιντεο και μου λεει δεν εχει χωρο
Παω για φωτο το ιδιο .hair.
Βαζω οπισθεν και μονο οταν ξαναπηγα διπλα της συκωστηκε βαρια βαρια και πηγε 20 μετρα παρα διπλα!!!

δεν μιλαμε για περιοχη με σπιτια η με γρασιδια να πεις ηταν ημερη!!!

ακομη δεν το πιστευω!

Status
Not open for further replies.
Back