Βγάλε αυτή την καποτα από το κοντάκι...Αποτυχια μερους σε μπεκατσοκυνηγι αχαχαχαχα m2 φυσικα View attachment 29124
Βγάλε αυτή την καποτα από το κοντάκι...Αποτυχια μερους σε μπεκατσοκυνηγι αχαχαχαχα m2 φυσικα View attachment 29124
Είσαι και πατεντιάρηςΤο ειχα μακρυνει ρε φιλε και για να μη μου φευγει το λαστιχενιο φορετο πελμα το ειχα
Ετσι φενετε 71 ειναι απο ρεμη ειχα παρει και εβαλα λιγο λαδι παλιαΕίσαι και πατεντιάρης
Γιατί μου φαίνεται μακρυά η κάνη στην Μ2.
Έβαλες καμιά 76 από Rem βρε θηρίο ;
Χάλασε η δική σου και πήρες του αδερφού σου ;;; χαχαχα
Ωραιο φυσοκαλαμο να μου το δοσης να ξεσκαλιονο της κυχλες απο της ελιες οταν πηγενο για καθησταΑποτυχια μερους σε μπεκατσοκυνηγι αχαχαχαχα m2 φυσικα View attachment 29124
Τις ξεσκαλωνει καλά πάντως, δοκιμασμένοΩραιο φυσοκαλαμο να μου το δοσης να ξεσκαλιονο της κυχλες απο της ελιες οταν πηγενο για καθηστα![]()
Γεια σου Γιαννάρα !!!Τις ξεσκαλωνει καλά πάντως, δοκιμασμένο.
View attachment 29231
Εδώ με τη γριούλα τη 302, που αν θυμάμαι καλά της έχεις και εσύ αδυναμία Ηλία.
Το όπλο που κυνηγάει ο παππούς μου και εριξα τις πρώτες μου τουφεκιές.Θα έχει πάντα μοναδική θέση στη καρδιά μου.
Εκείνη την ημέρα τα πουλιά ήταν ελάχιστα,αλλά το περπατητο σε κατι αγριολιδια έκρυβε μια έκπληξη.
Έλα Χρήστο!Γεια σου Γιαννάρα !!!
Άστα να πάνε, μακάρι να μην λέμε και το ίδιο του χρόνου, όχι λόγω νεκρής περιόδου αλλά το να μην μας αφήσουν πάλι...Έλα Χρήστο!
Μας έχει πιάσει η στέρηση και πνιγούμε τον πόνο μας με παλιές φωτογραφίες μέχρι να έρθει ο Αύγουστος.
Φέτος προσωπικά δεν ξέρω αν θα έχω την ίδια υπομονή να ξαναζήσω αμέτοχος τη περσινή παράνοια. Η κοροϊδία έχει και ένα όριο και η συγκεκριμένη κυβέρνηση το έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό.Άστα να πάνε, μακάρι να μην λέμε και το ίδιο του χρόνου, όχι λόγω νεκρής περιόδου αλλά το να μην μας αφήσουν πάλι...
Εχω και τσοκακι προεκταση να σου δωσω για τα ελατα αχαχαχαΩραιο φυσοκαλαμο να μου το δοσης να ξεσκαλιονο της κυχλες απο της ελιες οταν πηγενο για καθηστα![]()
Ηλια εμαθα ενα φιλαρακι σου με φυσοκαλαμο τις ξεσκαλωνει απο τα συνεφφα αληθευει ?Ωραιο φυσοκαλαμο να μου το δοσης να ξεσκαλιονο της κυχλες απο της ελιες οταν πηγενο για καθηστα![]()
Ναι ετσι λεει....αλλα δεν σου εχει πει οτι το οπλο του εχει γινει τραβεστη απο τα κ@@@@@δακτηλα για να σκωτοσηΗλια εμαθα ενα φιλαρακι σου με φυσοκαλαμο τις ξεσκαλωνει απο τα συνεφφα αληθευει ?
Ωραίο βίντεο Γιάννη! Δύσκολο μέρος χωρίς σκύλο..