Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα πουλιά τα ρίχνω από 15 έως 30μ.
Στα 15 με 30 μετρα δεν χρειαζεσαι καποιο καλο και ακριβο φυσιγγι, και 28γρ νο8.5 να ριξεις ειδικα τετοια εποχη πατσαβουρα θα γινει η φασσα, ειναι πολυ λιγα τα μετρα για να πεις οτι γαζωνει το φυριγγι...οτι και να της ριξεις θα πεσει.

Στα 15 με 30 μετρα δεν χρειαζεσαι καποιο καλο και ακριβο φυσιγγι, και 28γρ νο8.5 να ριξεις ειδικα τετοια εποχη πατσαβουρα θα γινει η φασσα, ειναι πολυ λιγα τα μετρα για να πεις οτι γαζωνει το φυριγγι...οτι και να της ριξεις θα πεσει.
Ωχχχ....

Καλά κάνεις.
Απλά αν οι αποστάσεις είναι αυτές που γράφεις 15-30μ, με σωστό σκάγι και τσοκ δύσκολα θα βρείς φυσίγγι που δεν θα σκοτώνει.
Τι έριχνες παλιότερα και δεν έπεφταν τα πουλιά ή έπεφταν ζωντανά ;
Ρίχνω τα Mygra nsi colombo Ρουμελιώτη και special palombe. Δεν είχα θέμα τα πουλιά έπεφταν. Πέρυσι αγόρασα ένα κουτί Mary arm και φέτος πήρα αλλά δύο. Δεν έχω δοκιμάσει τα περκοροσο που ακούω ότι είναι καλό φυσιγγιο.

Λαχταρω την ημέρα που θα βγω για φασσα περιμενω πωσ και πώς ευχομαι σε ολους καλη Φάσο χρόνια να έχει καλό χειμώνα και πολλα πουλια υγεία σε όλους και από τα Μπασιματα να τα λέμε να δουμε τι θα γίνει και φέτος....

Καλησπέρα στην "όμορφη" παρέα πρώτη φετινή έξοδο και το αποτέλεσμα πενιχρό,μια φάσσα ήρθε μαζί μου με μια ωραία τουφεκιά στα 25 μέτρα με Φυσίγγι Oscar red fire ν.7.
Ωραίος ο Φώτης!Ωραίο με στεγνό σκότωμα και το Όσκαρ.

Καλησπέρα στην "όμορφη" παρέα πρώτη φετινή έξοδο και το αποτέλεσμα πενιχρό,μια φάσσα ήρθε μαζί μου με μια ωραία τουφεκιά στα 25 μέτρα με Φυσίγγι Oscar red fire ν.7.

Mπραβο βρε φωταρα.....Παρε το ''αιμα'' μας πισω φιλε!!!

Ηθελα να ηξερα.....με τον Θεο μιλησες...και στην εστειλε στα 25 μετρα ??? :)

Επιμένω να τα δοκιμάσει κ ο μπάρμπα @ΝίκοςΠ :p είναι με την αγαπημένη του Α1......very funny.

Τι Α1 Κωστη μου.....Η υγρασια το πρωι στο φουλ....Σκουπισα παραθυρα και καθρεφτες για να φυγω!!!

Τα πουλια ελαχιστα....και αυτα μεσουρανα....Μια περασε κατω απο τα 40 μετρα υπολογιζω.....το
πεταλωμα....καλα κρατεί !!!!:D
Αλλα ο πρωινος καφες στην φυση.....ολα τα λεφτα!!!! ;) :)

εικόνα_Viber_2021-09-11_08-32-10-218.jpgεικόνα_Viber_2021-09-11_08-32-42-952.jpg

Αντε να παει με το καλο 15/9.....Να τελειωσουν οι ζωνες....να ξεκινησουμε με λαγο....να μας ''δει'' ο Θεος!!!!!:)

Status
Not open for further replies.
Back