Νίκο μην αφήνεις τον Ρεξ να τρώει σταφύλια, είναι από τις χειρότερες τροφές για σκυλιά...Δεν μου ''καθεται''.......ολο στην ασχημη με εχει.....Αλλα τροχος ειναι και γυριζει !!!!
Ειχε κατι λιγα που αφησαν απο τον τρυγο....εφαγε ο Ρεξ και ευχαριστηθηκε....
Το ποιο καλο ειναι οι δοκιμες....σιγουρος στοχος....και σταθερος....
Βρε τι καντεμια εχω επανω μου!!!!![]()
Ωραίος φίλε! Ερώτηση : τα 206 formula 34γρ έχουν μολύβδινα σκάγια?Μια πολύ όμορφη μέρα στον Πάρνωνα αφιερωμένη στις ντοπιάρες που ταίζουμε και προσέχουμε όλη τη νεκρή περίοδο. Στο καλό καρτέρι μου πέρασαν συνολικά 20 πουλιά και πήρα 2.
View attachment 32548
View attachment 32550
View attachment 32551
Στη συνέχεια τσοπάνης μου είπε για ένα άλλο κοπάδι μέσα σε ενα ρέμα εκεί που στάλιζε τα πρόβατα. Πήρα άλλες 2. Του χρόνου πάλι με τις ντοπιάρες... SX3 Field Edition, Brain MR και 206 Formula 32 gr No7.
View attachment 32549
Συνάδελφε από όσο γνωρίζω το 206 formula βγαίνει σε 32 και σε 33 γραμμάρια και είναι μολύβδινα και τα δυο και γενικά 'απλα΄ φυσίγγια χωρίς υλικά 'εξωτικά΄. Το 33 γραμ. μου φαίνεται ότι κλωτσάει πιο πολύ και είναι πιο ξερό ως αίσθηση από το 32 γραμ. Και τα δυο όμως πολύ καλά και μου αρέσουν αρκετά. Τα χρησιμοποιώ στη φάσα και στα κοροακοειδή σε νούμερο 7.Ωραίος φίλε! Ερώτηση : τα 206 formula 34γρ έχουν μολύβδινα σκάγια?
Το NSi 206 formula 33γρ. είναι ένα φυσίγγι που το ξανάβγαλε η NSI πριν από 2-3 χρόνια και υπάρχει ακόμα σε πολλά μαγαζιά στοκ.Συνάδελφε από όσο γνωρίζω το 206 formula βγαίνει σε 32 και σε 33 γραμμάρια και είναι μολύβδινα και τα δυο και γενικά 'απλα΄ φυσίγγια χωρίς υλικά 'εξωτικά΄. Το 33 γραμ. μου φαίνεται ότι κλωτσάει πιο πολύ και είναι πιο ξερό ως αίσθηση από το 32 γραμ. Και τα δυο όμως πολύ καλά και μου αρέσουν αρκετά. Τα χρησιμοποιώ στη φάσα και στα κοροακοειδή σε νούμερο 7.
Μπράβο πατρίδαΜια πολύ όμορφη μέρα στον Πάρνωνα αφιερωμένη στις ντοπιάρες που ταίζουμε και προσέχουμε όλη τη νεκρή περίοδο. Στο καλό καρτέρι μου πέρασαν συνολικά 20 πουλιά και πήρα 2.
View attachment 32548
View attachment 32550
View attachment 32551
Στη συνέχεια τσοπάνης μου είπε για ένα άλλο κοπάδι μέσα σε ενα ρέμα εκεί που στάλιζε τα πρόβατα. Πήρα άλλες 2. Του χρόνου πάλι με τις ντοπιάρες... SX3 Field Edition, Brain MR και 206 Formula 32 gr No7.
View attachment 32549
Δυνατά ξεκίνησες Ηλία .Ορίστε και οι δική μας έναρξη, πολύς ο κόσμος απο τη δευτερα να ψαχνουν όλο τον τόπο,
τελικα εμείς πιάσαμε ενα χωραφι με 40(το πολυ 50) πουλια, βέβαια με τοσο κοσμο στα σημεία που μπαιναν τα πουλια, περιμεναμε πως δεν θα καταφερουμε να κανουμε ουτε μια σωστη τουφεκια.
Ευτυχως τα πουλιά παίξαν βολικά, μας δώσανε πολλες ευκαιρίες και το βασικότερο, παιζανε ολα μονά-διπλά, απ τις καλύτερες ενάρξεις.
![]()
Μπραβο Ηλια, φοβερη εναρξηΟρίστε και οι δική μας έναρξη, πολύς ο κόσμος απο τη δευτερα να ψαχνουν όλο τον τόπο,
τελικα εμείς πιάσαμε ενα χωραφι με 40(το πολυ 50) πουλια, βέβαια με τοσο κοσμο στα σημεία που μπαιναν τα πουλια, περιμεναμε πως δεν θα καταφερουμε να κανουμε ουτε μια σωστη τουφεκια.
Ευτυχως τα πουλιά παίξαν βολικά, μας δώσανε πολλες ευκαιρίες και το βασικότερο, παιζανε ολα μονά-διπλά, απ τις καλύτερες ενάρξεις.
![]()
Συγχαρητήρια....έτσι μόνο κάνεις νούμερο...μικρός αριθμός πουλιών και επαναλήψεις.Μπραβο Ηλια, φοβερη εναρξη
Μπράβο ρε Ηλία.Ορίστε και οι δική μας έναρξη, πολύς ο κόσμος απο τη δευτερα να ψαχνουν όλο τον τόπο,
![]()
Χαρας την κραση αυτου που εκατσε πανω να το σκαλισειView attachment 32985Όταν αναρωτιέσαι αν διάλεξες καλό καρτέρι!
και γαμωωωωω τα καρτερια γερασιμεεεεView attachment 32985Όταν αναρωτιέσαι αν διάλεξες καλό καρτέρι!
Υο τι φασσα πεζει μεσα στην πολη της λευκωσιας δεν λεγετε![]()
Επιτρεπόμενο, βαράτεΤο τι φασσα πεζει μεσα στην πολη της λευκωσιας δεν λεγετε![]()