Μη ετσι λες Μητσο...Εννοείς ότι θα βρίζω αυτές τις ξεκολιάρες ξετσίπωτες καριόλες ;
Μη ετσι λες Μητσο...Εννοείς ότι θα βρίζω αυτές τις ξεκολιάρες ξετσίπωτες καριόλες ;
Εισαι σε δυνατό νομό. ΥπομονήΚαλημέρα από Σέρρες, ουτε φτερό μέχρι στιγμής..
Μακάρι να εμένα εδώ.. 5 κομμάτια μόλις περασαν τον απέναντι λαιμό..Εισαι σε δυνατό νομό. Υπομονή![]()
Αυτό με την "υπομονή" στις φάσες είναι ο λόγος που δεν κατάφερα ποτέ να ασχοληθώ σοβαρά μαζί τους ...Εισαι σε δυνατό νομό. Υπομονή![]()
Αυτο ειναι δοκιμασία Γιωργο. Και το θεμα ειναι οτι δεν αφορα μονο τα μπασίματα που ειναι λιγο πολυ φολα ,αλλα ολη τη σεζόν.Αυτό με την "υπομονή" στις φάσες είναι ο λόγος που δεν κατάφερα ποτέ να ασχοληθώ σοβαρά μαζί τους ...![]()
Βασανιστήριο ... να περιμένεις ώρες να περάσουν, αν περάσουν ... ατσαλώνεται ο χαρακτήρας !Αυτο ειναι δοκιμασία Γιωργο. Και το θεμα ειναι οτι δεν αφορα μονο τα μπασίματα που ειναι λιγο πολυ φολα ,αλλα ολη τη σεζόν.
Να ξερες ποσες φορες εχω απορησει με τον εαυτό μου. Εχω φτασει ωρες ωρες να πιστεύω πως δεν είμαι στα καλά μου .
![]()
Νιαου!Αυτο ειναι δοκιμασία Γιωργο. Και το θεμα ειναι οτι δεν αφορα μονο τα μπασίματα που ειναι λιγο πολυ φολα ,αλλα ολη τη σεζόν.
Να ξερες ποσες φορες εχω απορησει με τον εαυτό μου. Εχω φτασει ωρες ωρες να πιστεύω πως δεν είμαι στα καλά μου .
![]()
Καλά να περνάτε Μητσάρα!Μας βούλιαξαν τα κορίτσια, σήμερα, πολλα κοπάδια με σταθερή ροή για ένα τρίωρο.
ΔημητρηΜας βούλιαξαν τα κορίτσια, σήμερα, πολλα κοπάδια με σταθερή ροή για ένα τρίωρο.
Βασανιστήριο ... να περιμένεις ώρες να περάσουν, αν περάσουν ... ατσαλώνεται ο χαρακτήρας !![]()
Πες μας ωια το δευτεροοοΗ Φασσα θελει υπομονη.....και το μουνι κυνηγι Γιωργο μου!!!
Το ξερεις....γιατι καθομαι και τα λεω ???![]()
Πες μας ωια το δευτεροοο
Πες μας για το δευτεροοο
Απο την εποχη που εισουν νεος μαστορα
![]()
Φωτοβολίδα δεν παιζεσαι , με Λάμπρο έριξες ;;;;;
Οχη με γιαννηΦωτοβολίδα δεν παιζεσαι , με Λάμπρο έριξες ;;;;;
Pleronakington Pigeon Express Long Range ...Pleronakigtonheavy load...![]()
![]()