Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν υπάρχει! Άλλες δύο σήμερα. .RESPECT. Του βγήκαν 5 πουλιά και πήρε τα δύο και στεναχωρήθηκε που δεν πήρε και την τρίτη.

Υγ. Δύο μέρες εδώ εγώ δεν έχω πάρει καμία...:oops::oops:
View attachment 34527
Άξιος. Να τον χαίρεσαι και να καμαρώνεις. Αυτά είναι η κόλλα που χρειάζεται για να αγαπήσει το κυνήγι.... δώρα από τη θέα του κυνηγιού....

Δεν υπάρχει! Άλλες δύο σήμερα. .RESPECT. Του βγήκαν 5 πουλιά και πήρε τα δύο και στεναχωρήθηκε που δεν πήρε και την τρίτη.

View attachment 34527
Ε κατι εχεις παρει και συ σπιτι Φιλαρακι
Βαρυνε καπως πισω το σωβρακο
Μεχρι εδω ηρθε η μυρωδια.sarcastic.

Μπραβο ρε φιλαρακι στον λεβεντακο σου
Να τον χαιρεστε:).love.

View attachment 34527
Γυρνα το στο ψάρεμα γιατί σε λίγο δε θα μπορείς να κυκλοφορήσεις,αλλά με μια προϋπόθεση μην τον παρεις μαζί σου..RESPECT..yelling.

View attachment 34527

Κυριάκο ... γεννημένος κυνηγός ο μικρός !
Ελπίζω να πετύχετε κάποιο καλό πέρασμα ... σε βλέπω να του κάνεις απόρτ !!!:D

View attachment 34527

Ομορφιές.....Κυριακο μου....και εμενα με πηρε η μυρωδια απο το χεσμενο σωβρακο σου ...καλα λεει
ο φιλος ο Χρυσανθος!!! :D
Να τον χαιρεσαι τον Λεβεντη σου.....και μην ακουω παπαριές φιλαρα!!!!
40 χρονια κυνηγαμε φασσα και το πεταλωμα παει συνεφο....
Μην στεναχωριετε λοιπον που δεν κρατησε την 3τη φασσα το παλικαρι σου!!!!
Αυτο να του πεις!!!! ;) .love.

View attachment 34527
Εδώ περνάει κοπάδι και δε βαράμε καμία μερικές φορές.....να μην στεναχωριέται πες του και με ενα πουλί επιτυχία θεωρείται. Του εχεις ξαναδώσει να ρίξει γενικα? Τον πας σε κανα σκοπευτήριο?
Θα γίνει ντουφέκι καλό!

View attachment 34527
Μπράβο φίλε και σε σένα και στο παιδί .Τι πιο ωραίο από αυτό το στιγμιότυπο .

Μπράβο του καλή αρχή!
Είναι πολυ ευχάριστο να βλέπεις το παιδι σου να ακολουθεί τα χνάρια σου, και το κυνήγι έχει μεγάλη ανάγκη από νέους κυνηγούς! Να τον χαίρεσαι!
Μπράβο και να ξεπεράσει και τον πατέρα του.ο δικός μου παρόλο που τον πήρα αρκετές φορές μου βγήκε οικολογος .ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ.Συγχαρητηρια και πάλι και να τον καμαρωσεις όπως επιθυμεί ο ίδιος.
Να τον χαίρεσαι Κυριάκο!
Να προσέχεις μόνο μην κολλήσει ο μικρός με τις συγκεκριμένες κυρίες,γιατί μετά είναι δύσκολα τα πράγματα..
Ανειπωτες ομορφιες!!!!!!!
Μπραβο Κυριακο , να το χαιρεσαι το καμαρι σου φιλε!!! :)
Μπράβο στον λεβέντη.

Μπραβο ρε φιλαρακι.love..shake hands.
Τις ευχες μου και το μπραβο μου να μεταφερεις:)
Μπράβο ρε Κυριάκο να τον χαίρεσαι
Σας βλέπω για αχτύπητο δίδυμο στο μέλλον εσύ θα έρχεσαι δεύτερος φυσικά .yel.
Μπράβο να του πεις και από εμένα, πολύ δυνατό ξεκίνημα!
Έτσι να περνάτε ωραία ... :)
Μπράβο Κυριάκο αυτά είναι που σου δίνουν αισιοδοξία για τα πάντα!!!!
Άνοιξαν τα μαγαζιά του μικρού με την κ@βλ@!!!!;).yel.
Άξιος. Να τον χαίρεσαι και να καμαρώνεις. Αυτά είναι η κόλλα που χρειάζεται για να αγαπήσει το κυνήγι.... δώρα από τη θέα του κυνηγιού....
Ε κατι εχεις παρει και συ σπιτι Φιλαρακι
Βαρυνε καπως πισω το σωβρακο
Μεχρι εδω ηρθε η μυρωδια.sarcastic.

Μπραβο ρε φιλαρακι στον λεβεντακο σου
Να τον χαίρεστε
Γυρνα το στο ψάρεμα γιατί σε λίγο δε θα μπορείς να κυκλοφορήσεις,αλλά με μια προϋπόθεση μην τον παρεις μαζί σου..RESPECT..yelling.
Κυριάκο ... γεννημένος κυνηγός ο μικρός !
Ελπίζω να πετύχετε κάποιο καλό πέρασμα ... σε βλέπω να του κάνεις απόρτ !!!:D
Ευχαριστώ πολύ μάγκες!! Είναι μεγάλη η χαρά μου να τον έχω κοντά μου, όπως ξεκίνησα κι εγώ σιγά σιγά με τον πατέρα μου. Δείχνει να έχει το μικρόβιο βαθιά, είναι μικρός ακόμα όμως, δεν τον πιέζω, μακάρι να συνεχίσει και να κυνηγάμε παρέα για όσο θα μπορώ κι εγώ ακόμα.

'Αξιος ο Δάσκαλος.....
Ομορφιές.....Κυριακο μου....και εμενα με πηρε η μυρωδια απο το χεσμενο σωβρακο σου ...καλα λεει
ο φιλος ο Χρυσανθος!!! :D
Να τον χαιρεσαι τον Λεβεντη σου.....και μην ακουω παπαριές φιλαρα!!!!
40 χρονια κυνηγαμε φασσα και το πεταλωμα παει συνεφο....
Μην στεναχωριετε λοιπον που δεν κρατησε την 3τη φασσα το παλικαρι σου!!!!
Αυτο να του πεις!!!! ;) .love.
Μπράβο φίλε
Συγχαρητήρια
Να τον χαίρεσαι
Αυτήν την ημέρα με τον πατέρα του δεν θα την ξεχάσει ποτέ.............................
Εδώ περνάει κοπάδι και δε βαράμε καμία μερικές φορές.....να μην στεναχωριέται πες του και με ενα πουλί επιτυχία θεωρείται. Του εχεις ξαναδώσει να ρίξει γενικα? Τον πας σε κανα σκοπευτήριο?
Θα γίνει ντουφέκι καλό!
Μπράβο φίλε και σε σένα και στο παιδί .Τι πιο ωραίο από αυτό το στιγμιότυπο .
Ρε μεγάλε ευτυχώς σε έχει για βοηθό. ΧΑ ΧΑ
Και τι του κρύβεις την φάτσα αφού σε μοιάζει ρε Κυριάκο. Χεχε.

Να το χαίρεσαι φίλε μου.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά !!!
Να πω και κάτι, αν και θεωρώ τον εαυτό μου σχετικά αυστηρό σε θέματα σχολείου κλπ, το ταξίδι αυτό ο μικρός το κέρδισε με την αξία του. Τα Σαββατοκύριακα έρχεται έτσι κι αλλιώς παρέα, εδώ και 2 χρόνια όμως με τρώει να έρθει μαζί σε αυτό το ταξίδι στη Θράκη που κάνω πάντα τέτοια εποχή. Δεν τον άφηνα μέχρι τώρα, ώσπου μου έρχεται τον Ιούνιο μόλις έκλεισαν τα σχολεία και μου λέει:
- Αν δεν πάω διακοπές και κάνω εντατικά μαθήματα αγγλικών όλο το καλοκαίρι και καταφέρω να περάσω μια ολόκληρη τάξη, θα με πάρεις μαζί στο Σουφλί;
Δεν το πολυσκέφτηκα, ίσως να μην το πίστευα κιόλας ότι θα θυσίαζε πάνω από ένα μήνα από τις διακοπές του στο χωριό διαβάζοντας εντατικά αγγλικά, και του απάντησα ότι αν το κάνει αυτό θα τον πάρω. Αφού το έκανε λοιπόν μετά δεν μπορούσα να αρνηθώ, ο λόγος είναι λόγος.
4ήμερη κοπάνα από το σχολείο λοιπόν και να σου ο μικρός να ξημερώνεται κάθε μέρα στα καρτέρια... Χαλάλι του, το αξίζει....
Υγ. Σήμερα ήταν η πιο άθλια μέρα από την Τετάρτη που είμαστε εδώ. Ελάχιστα τσιχλοκότσυφα και πολύ λίγες φάσσες, δεν κάναμε τίποτα. Εγώ ακόμα δεν έχω πάρει φάσσα...

Status
Not open for further replies.
Back