Ευχαριστώ πολύ παιδιά !!!
Να πω και κάτι, αν και θεωρώ τον εαυτό μου σχετικά αυστηρό σε θέματα σχολείου κλπ, το ταξίδι αυτό ο μικρός το κέρδισε με την αξία του. Τα Σαββατοκύριακα έρχεται έτσι κι αλλιώς παρέα, εδώ και 2 χρόνια όμως με τρώει να έρθει μαζί σε αυτό το ταξίδι στη Θράκη που κάνω πάντα τέτοια εποχή. Δεν τον άφηνα μέχρι τώρα, ώσπου μου έρχεται τον Ιούνιο μόλις έκλεισαν τα σχολεία και μου λέει:
- Αν δεν πάω διακοπές και κάνω εντατικά μαθήματα αγγλικών όλο το καλοκαίρι και καταφέρω να περάσω μια ολόκληρη τάξη, θα με πάρεις μαζί στο Σουφλί;
Δεν το πολυσκέφτηκα, ίσως να μην το πίστευα κιόλας ότι θα θυσίαζε πάνω από ένα μήνα από τις διακοπές του στο χωριό διαβάζοντας εντατικά αγγλικά, και του απάντησα ότι αν το κάνει αυτό θα τον πάρω. Αφού το έκανε λοιπόν μετά δεν μπορούσα να αρνηθώ, ο λόγος είναι λόγος.
4ήμερη κοπάνα από το σχολείο λοιπόν και να σου ο μικρός να ξημερώνεται κάθε μέρα στα καρτέρια... Χαλάλι του, το αξίζει....
Υγ. Σήμερα ήταν η πιο άθλια μέρα από την Τετάρτη που είμαστε εδώ. Ελάχιστα τσιχλοκότσυφα και πολύ λίγες φάσσες, δεν κάναμε τίποτα. Εγώ ακόμα δεν έχω πάρει φάσσα...