Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
View attachment 34855

Καλησπερα λιγα πουλια φανηκαν και στην πιερια , καταφερα 3 να κατεβασω σε διαφορετικες στιγμες .
Το champion 38 No5 εξαιρετικο και σε μακρινες τουφεκιες ξεραμενες ολες
Μην ξεγελιεσαι τα ρούχα δεν κάνουν το παππά έχεις κανόνι και το ξέρεις.Δεκα χρόνια με συντροφευε τώρα μου λείπει,απίστευτες ντουφεκιες σε απίστευτες αποστάσεις

IMG_20211028_195721.jpg
Καλησπέρα παίδες φασσες μπαίνουν κάθε μέρα.Σεβασμο στο τόπο και στα καρτερια!Αύριο θα παραθέσω φωτογραφία από τη κατάντια που αφήνουν πίσω Πολλοί και κατά κύριο λόγο καταγωγής Ιονίων νήσων... Όποιοι κατάλαβαν κατάλαβαν

Καλησπέρα πρώτο κυνήγι ατσαλοφτερης στον κάμπο,λίγα πουλιά είδα τα οποία με την βοήθεια του αέρα είχαν απίστευτη ταχύτητα. Με δύο τουφεκιές σε σχετικά μακρινη απόσταση 40++ μέτρα κατάφερα και κράτησα ένα πουλί.

Επίσημη πρώτη και για εμάς για τις αγαπημένες μας ατσαλοφτερες. Λίγα τα πουλιά, πολύς ο κόσμος αλλα με πολύ υπομονή από το πρωί μέχρι το σούρουπο λίγες κούκλες μας ακολουθησαν. Ελπίζουμε σε κάποιο μπάσιμο στις επόμενες 3 μέρες που θα μας βρίσκουν στα καρτερια. IMG-a4f2381080cbbb701413dd5f9ebe15bc-V.jpgIMG-4deb9c23fbdb16e41964a8dbcc113403-V.jpgIMG-5385855aff55eaa5d3385527b1d2639d-V.jpgIMG-39ad62e48432fee9d47ed4708c009782-V.jpg

View attachment 34924
Καλησπέρα παίδες φασσες μπαίνουν κάθε μέρα.Σεβασμο στο τόπο και στα καρτερια!Αύριο θα παραθέσω φωτογραφία από τη κατάντια που αφήνουν πίσω Πολλοί και κατά κύριο λόγο καταγωγής Ιονίων νήσων... Όποιοι κατάλαβαν κατάλαβαν
Δικιο εχεις ως προς το σεβασμο που πρεπει ολοι να δειχνουμε και την καθαριοτητα στα καρτερια (αφου αγαπαμε και προσεχουμε τη φυση).Αυτη τη συσχετιση με την καταγωγη τι την ηθελες;κατι θα σου ετυχε αλλα αν το ξανασκεφτεις θα δεις οτι δε μπορει η ηλιθιοτητα και η βλακεια να εχει να κανει με την καταγωγη.Εναν τοσο πολιτισμενο τοπο οπως τα Ιονια νησια (διαβασε για Ιονια Βουλη,Ιονιο πολιτεια,πρωτο νομισματοκοπειο κλπ.) ειναι κριμα να τον κακοχαρακτηριζεις ετσι.Παντου υπαρχουν βλακες και αφου αυτοι που ξενιτευονται,διανυουν τοσα χλμ. και ερχονται στον τοπο σου να αφησουν τα λεφτα τους οι περισσοτεροι ειναι πχ. Ζακυνθινοι λή Κερκυρεοι λογικο ειναι και τα καλα και τα κακα να σου τυχουν σε αυτους.

Δικιο εχεις ως προς το σεβασμο που πρεπει ολοι να δειχνουμε και την καθαριοτητα στα καρτερια (αφου αγαπαμε και προσεχουμε τη φυση).Αυτη τη συσχετιση με την καταγωγη τι την ηθελες;κατι θα σου ετυχε αλλα αν το ξανασκεφτεις θα δεις οτι δε μπορει η ηλιθιοτητα και η βλακεια να εχει να κανει με την καταγωγη.Εναν τοσο πολιτισμενο τοπο οπως τα Ιονια νησια (διαβασε για Ιονια Βουλη,Ιονιο πολιτεια,πρωτο νομισματοκοπειο κλπ.) ειναι κριμα να τον κακοχαρακτηριζεις ετσι.Παντου υπαρχουν βλακες και αφου αυτοι που ξενιτευονται,διανυουν τοσα χλμ. και ερχονται στον τοπο σου να αφησουν τα λεφτα τους οι περισσοτεροι ειναι πχ. Ζακυνθινοι λή Κερκυρεοι λογικο ειναι και τα καλα και τα κακα να σου τυχουν σε αυτους.
Φίλε μη το παίρνεις προσωπικά εγώ μίλησα γενικά και ο λόγος που το γράφω είναι ένας και μοναδικός.Ο πατέρας μου κυνηγάει από το '74 πάνω σε αυτα τα βουνά ο παππούς ανέβαινε με τα μουλάρια σε αυτά τα μέρη και καθότανε μόνος του εκεί δέκα μέρες στο βουνό και εγώ από τα 12 μου.Σε πληροφορω το εξής, ύστερα από όλα αυτά τα χρόνια και όλες τις περιοχές και περιπτώσεις καταλήγω σε αυτό το συμπέρασμα που έγραψα παραπάνω! Δυστυχώς το 90% των περιπτώσεων είναι ( από τα μέρη που ανέφερα)Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο καθένας...Σαφως και δεν είναι όλοι έτσι αλλά το μεγαλύτερο ποσοστο ειναι!Δεν ειναι ο σκοπός ούτε το έναυσμα τα χρήματα που αφήνει ο καθένας (γτ οι γνήσιοι κυνηγοί δεν αποσκοπούν αυτό το πράγμα... Θέλουν σεβασμό στο τόπο και τους ιδιους όπως ακριβώς θα ήθελε ο καθένας στον τόπο του!)

Φίλε μη το παίρνεις προσωπικά εγώ μίλησα γενικά και ο λόγος που το γράφω είναι ένας και μοναδικός.Ο πατέρας μου κυνηγάει από το '74 πάνω σε αυτα τα βουνά ο παππούς ανέβαινε με τα μουλάρια σε αυτά τα μέρη και καθότανε μόνος του εκεί δέκα μέρες στο βουνό και εγώ από τα 12 μου.Σε πληροφορω το εξής, ύστερα από όλα αυτά τα χρόνια και όλες τις περιοχές και περιπτώσεις καταλήγω σε αυτό το συμπέρασμα που έγραψα παραπάνω! Δυστυχώς το 90% των περιπτώσεων είναι ( από τα μέρη που ανέφερα)Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο καθένας...Σαφως και δεν είναι όλοι έτσι αλλά το μεγαλύτερο ποσοστο ειναι!Δεν ειναι ο σκοπός ούτε το έναυσμα τα χρήματα που αφήνει ο καθένας (γτ οι γνήσιοι κυνηγοί δεν αποσκοπούν αυτό το πράγμα... Θέλουν σεβασμό στο τόπο και τους ιδιους όπως ακριβώς θα ήθελε ο καθένας στον τόπο του!)
Τι πρισωπικα να το παρω φιλε μου;εγω βρωμ6σα τον τοπο σου;ετυχε να ειμαι Κερκυρεος,ναι.Σου εξηγησα οτι λογικο ειναι καποιοι (ευχομαι λιγοι) που βρωμιζουν να ειναι απο τα Ιονια γιατι αυτοι εχουν τη μεγαλυτερη τρελα και πανε πολυ σε ξενους τοπους για κυνηγι.Αρα,βασει λογικης,αν προκυψει να κανεις εναν που ερχεται για κυνηγι φιλο,αυτος κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι απο τα Ιονια.

Επίσημη πρώτη και για εμάς για τις αγαπημένες μας ατσαλοφτερες. Λίγα τα πουλιά, πολύς ο κόσμος αλλα με πολύ υπομονή από το πρωί μέχρι το σούρουπο λίγες κούκλες μας ακολουθησαν. Ελπίζουμε σε κάποιο μπάσιμο στις επόμενες 3 μέρες που θα μας βρίσκουν στα καρτερια. View attachment 34928View attachment 34929View attachment 34930View attachment 34931
Μπραβο ρε κατι εγινε, τι αμφιεση ειναι αυτη ρε φιλε; στο βιετναμ πηγες? :) :D:D:D

Μπραβο ρε κατι εγινε, τι αμφιεση ειναι αυτη ρε φιλε; στο βιετναμ πηγες? :) :D:D:D
Αυτό είναι το σωστό ντύσιμο σε φασσοκάρτερο .
Όχι όπως τον άλλο που φορούσε κόκκινο καπελάκι coca cola και περίμενε τις ...φάσσες .sarcastic..sarcastic.

Καλημέρα από τα καρτέρια της Άρτας!!!
Στην αναμονή λοιπόν αλλά τα δεδομένα του καιρού δεν είναι και ότι καλύτερο για τα περάσματα!!
Καθαρός καιρός αλλά φυσάει διαολεμένα και θα το πάει έτσι μέχρι την Κυριακή!!!
Το βράδυ ερχόμενος πέρασα έτσι από περιέργειά από το καλύτερο καρτέρι της περιοχής και μαντέψτε...01:50 είχε αμάξι παρκαρισμένο!!!
Τα λέμε αργότερα!!!!!

Πρωινη βολτα σημερα που αν ειχε πουλια θα περνουσαν ολα ψηλα στο συγκεκριμενο μερος.

Περασαν μερικες που σημαινει οτι εχουν μπει πουλια, ειχα αγορασει και ενα κουτι mygra και ηθελα να το δοκιμασω στις μακρινες τουφεκιες.

Το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο...χτυπουσαν τα σκαγια πανω στα πουλια και εφευγαν κυριες...επαθα κοκομπλοκο σημερα :D:D:D

Παλι καλα ειχα παρει και 34 no6 psb1 του Ρουμελιωτη μαζι και καταφερα να παρω 3 καριολες, η τελευταια δεν βρεθηκε εκει που πηγε κι επεσε
20211029_091311.jpg

Πρωινη βολτα σημερα που αν ειχε πουλια θα περνουσαν ολα ψηλα στο συγκεκριμενο μερος.

Περασαν μερικες που σημαινει οτι εχουν μπει πουλια, ειχα αγορασει και ενα κουτι mygra και ηθελα να το δοκιμασω στις μακρινες τουφεκιες.

Το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο...χτυπουσαν τα σκαγια πανω στα πουλια και εφευγαν κυριες...επαθα κοκομπλοκο σημερα :D:D:D

Παλι καλα ειχα παρει και 34 no6 psb1 του Ρουμελιωτη μαζι και καταφερα να παρω 3 καριολες, η τελευταια δεν βρεθηκε εκει που πηγε κι επεσε
View attachment 34953
Μεγάλα πουλιά

View attachment 34924
Ζάκυνθο λες και δω τα ίδια φραπέδες παντού και χαρτιά από μπουγατσες πούπουλα δε βλέπω αχαχαχαχαχ

Λίγα τα πουλιά που περάσανε,
2-2-1-1-6 και μακριά και ψηλά ένα 30άρι!!! Βολικά πέρασε ένα ζευγαράκι αλλά μάλλον αρσενικές και οι δύο!!!
Έχουμε στηθεί και για απογευματινό και είδαμε μακριά ένα ζευγάρι μία τετράδα που ερχότανε πάνω μου με είδε μιας και με έτρωγε ο κώλος μου κι έκανα βόλτες!!!!
Μπράβο στα παιδιά που τη χουφτώσανε... αύριο πάλι!??

Status
Not open for further replies.
Back