Tolis SBE1
Banned
Σβηστά φίλε σε παρακαλώ γτ μπαίνουν και κοπελιές στο φόρουμ μη τους δίνουμε τροφηView attachment 34955View attachment 34956View attachment 34957
Αυτα και άλλα πολλά είναι η κατάντια... Έννοια όμως για όλους αυτούς που τα κάνουν όλα π****α στα μέρη που πάνε...τους ξέρουμε καλά ποιοι είναι!Πουλάνε και τσαμπουκα κιόλας στα καρτερια!
Τι 8 πλακα μας κανεις χαχαχαΚαι μια βόλτα μετά τη δουλεια
View attachment 34959
Τα κλείνει πάντα τον έχω συμβουλέψει αλλιώς δε ρίχνω τα μάτια μου πάντα εκεί είναι να σε καλαΩραιος ο μικρος
Να τον χαιρεστε Τολη
Ωτοασπιδες στα αυτακια του![]()
Η πιο πάνω η μία είναι με 9αρια χαχα της έσπασε φτερα Ποδια ειμουν για τσιχλεςΤι 8 πλακα μας κανεις χαχαχα
Νυροπη σε οσους κανουν αυτα!View attachment 34955View attachment 34956View attachment 34957
Αυτα και άλλα πολλά είναι η κατάντια... Έννοια όμως για όλους αυτούς που τα κάνουν όλα π****α στα μέρη που πάνε...τους ξέρουμε καλά ποιοι είναι!Πουλάνε και τσαμπουκα κιόλας στα καρτερια!
Μπραβο φιλαρακιΤα κλείνει πάντα τον έχω συμβουλέψει αλλιώς δε ρίχνω τα μάτια μου πάντα εκεί είναι να σε καλα
Και γω κάπου εκεί είμαι μη νομίζεις δε παρεξηγώ συμβουλές πότε έχουν φύγει φασσες ατουφεκιστες πιο καλα παρά βλάβη στην ακοή του παιδιούΜπραβο φιλαρακι
Μην με παρεξηγας
Εγω ακουω κατω απο 30 τα εκατο
Οταν παθεις μαθαινεις…..
Και τους δικους μου ενα εναν παντα τα μικρα και παντα με ωροασπιδες
ΣυγχαρητήριαΕπίσημη πρώτη και για εμάς για τις αγαπημένες μας ατσαλοφτερες. Λίγα τα πουλιά, πολύς ο κόσμος αλλα με πολύ υπομονή από το πρωί μέχρι το σούρουπο λίγες κούκλες μας ακολουθησαν. Ελπίζουμε σε κάποιο μπάσιμο στις επόμενες 3 μέρες που θα μας βρίσκουν στα καρτερια. View attachment 34928View attachment 34929View attachment 34930View attachment 34931
Κάλυψη απόκρυψη φιλαράκι. Αφού βλέπουν τα πάντα..Μπραβο ρε κατι εγινε, τι αμφιεση ειναι αυτη ρε φιλε; στο βιετναμ πηγες?![]()
![]()
Μπράβο ρε θηρίο αντε να ροκανιζουμε από κάνα πουλακιΠρωινη βολτα σημερα που αν ειχε πουλια θα περνουσαν ολα ψηλα στο συγκεκριμενο μερος.
Περασαν μερικες που σημαινει οτι εχουν μπει πουλια, ειχα αγορασει και ενα κουτι mygra και ηθελα να το δοκιμασω στις μακρινες τουφεκιες.
Το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο...χτυπουσαν τα σκαγια πανω στα πουλια και εφευγαν κυριες...επαθα κοκομπλοκο σημερα
Παλι καλα ειχα παρει και 34 no6 psb1 του Ρουμελιωτη μαζι και καταφερα να παρω 3 καριολες, η τελευταια δεν βρεθηκε εκει που πηγε κι επεσε
View attachment 34953
Εχω και απ' τις δυο δε τις φοράει με τπτΠάρτου αυτές είναι φθηνές
View attachment 34994
Ή τις άλλες πιο φθηνές
View attachment 34995
Και μόλις μεγαλώσει και αυτά οπωσδήποτε
View attachment 34996