Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
View attachment 34955View attachment 34956View attachment 34957
Αυτα και άλλα πολλά είναι η κατάντια... Έννοια όμως για όλους αυτούς που τα κάνουν όλα π****α στα μέρη που πάνε...τους ξέρουμε καλά ποιοι είναι!Πουλάνε και τσαμπουκα κιόλας στα καρτερια!
Σβηστά φίλε σε παρακαλώ γτ μπαίνουν και κοπελιές στο φόρουμ μη τους δίνουμε τροφη

Τα κλείνει πάντα τον έχω συμβουλέψει αλλιώς δε ρίχνω τα μάτια μου πάντα εκεί είναι να σε καλα
Μπραβο φιλαρακι
Μην με παρεξηγας
Εγω ακουω κατω απο 30 τα εκατο
Οταν παθεις μαθαινεις…..
Και τους δικους μου ενα εναν παντα τα μικρα και παντα με ωροασπιδες

Μπραβο φιλαρακι
Μην με παρεξηγας
Εγω ακουω κατω απο 30 τα εκατο
Οταν παθεις μαθαινεις…..
Και τους δικους μου ενα εναν παντα τα μικρα και παντα με ωροασπιδες
Και γω κάπου εκεί είμαι μη νομίζεις δε παρεξηγώ συμβουλές πότε έχουν φύγει φασσες ατουφεκιστες πιο καλα παρά βλάβη στην ακοή του παιδιού

Σήμερα ουτε ενα πουλι δεν είδαμε και ουτε ενα μπαμ δεν ακουσαμε σε ολη την περιοχή ,ενω σε ολα τα καρτέρια ειχε κοσμο.
Αναμενόμενο το χάλι για την περιοχή εδω και 10 με 12 χρόνια τώρα , ασχέτως τι γινεται γενικότερα.

Επίσημη πρώτη και για εμάς για τις αγαπημένες μας ατσαλοφτερες. Λίγα τα πουλιά, πολύς ο κόσμος αλλα με πολύ υπομονή από το πρωί μέχρι το σούρουπο λίγες κούκλες μας ακολουθησαν. Ελπίζουμε σε κάποιο μπάσιμο στις επόμενες 3 μέρες που θα μας βρίσκουν στα καρτερια. View attachment 34928View attachment 34929View attachment 34930View attachment 34931
Συγχαρητήρια

Τελικά θα μπορούσαμε και εμείς στην Ελλάδα να έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα στις φασσες και σε κάμπους όπως άλλοι λαοί περίπου ,αλλά οι μεγάλη διαφορά που έχουν είναι νομίζω ότι εκεί επιτρεπονται τα ομοιώματα και οι ζωντανοί κραχτες.
Είναι τεράστιο πλεονέκτημα.

Νομίζω ότι επειδή όλοι θέλουν να κυνηγάνε λίγο πολύ απο όλα τα θηράματα, δεν δίνουν σημασία στην εξειδίκευση στο κυνήγι της φάσσας και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί κυνηγοί έχουν μέτρια αποτελέσματα σε αυτό το κυνήγι. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, ελπίζω και σε εμάς κάποτε να επιτραπούν και τα ομοιώματα και οι κραχτες.

Πρωινη βολτα σημερα που αν ειχε πουλια θα περνουσαν ολα ψηλα στο συγκεκριμενο μερος.

Περασαν μερικες που σημαινει οτι εχουν μπει πουλια, ειχα αγορασει και ενα κουτι mygra και ηθελα να το δοκιμασω στις μακρινες τουφεκιες.

Το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο...χτυπουσαν τα σκαγια πανω στα πουλια και εφευγαν κυριες...επαθα κοκομπλοκο σημερα :D:D:D

Παλι καλα ειχα παρει και 34 no6 psb1 του Ρουμελιωτη μαζι και καταφερα να παρω 3 καριολες, η τελευταια δεν βρεθηκε εκει που πηγε κι επεσε
View attachment 34953
Μπράβο ρε θηρίο αντε να ροκανιζουμε από κάνα πουλακι

Και γω κάπου εκεί είμαι μη νομίζεις δε παρεξηγώ συμβουλές πότε έχουν φύγει φασσες ατουφεκιστες πιο καλα παρά βλάβη στην ακοή του παιδιού
Πάρτου αυτές είναι φθηνές
IMG_20211030_113354~2.jpg

Ή τις άλλες πιο φθηνές
Screenshot_2021-10-30-11-32-03-394_com.google.android.apps.photos~2.jpg

Και μόλις μεγαλώσει και αυτά οπωσδήποτε
IMG_20211030_113651.jpg

img_20211030_105314_1-jpg.35006

Attachments

• IMG_20211030_105314_1.jpg
    IMG_20211030_105314_1.jpg
    735,4 KB · Προβολές: 671
Status