Φθιώτιδα;είχε μπάσιμο;Καλημέρα
Φθιώτιδα;είχε μπάσιμο;Καλημέρα
Δεν ξέρω?? Δεν είμαι από εκεί Κορινθία μένωΦθιώτιδα;είχε μπάσιμο;
Φθιώτιδα εγώ έμαθα για πολλά πουλιά…Έχουν γίνει πολύ καλά νούμερα αλλά δεν ξέρω αν ήταν μπάσιμο ή πουλιά που έχουν πιάσει!Φθιώτιδα;είχε μπάσιμο;
Για πότε μιλάς Νίκο?Φθιώτιδα εγώ έμαθα για πολλά πουλιά…Έχουν γίνει πολύ καλά νούμερα αλλά δεν ξέρω αν ήταν μπάσιμο ή πουλιά που έχουν πιάσει!
Για Μάρμαρα, Κυριακοχωρι κτλ?Φθιώτιδα εγώ έμαθα για πολλά πουλιά…Έχουν γίνει πολύ καλά νούμερα αλλά δεν ξέρω αν ήταν μπάσιμο ή πουλιά που έχουν πιάσει!
τιποτα ακομα.Για Μάρμαρα
Ενα καλό νούμερο φίλε ωραίοςΚαλημέρα
Έτσι είναι φίλε.Η φάσσα είναι κυνήγι για τους ντόπιους.Τις περισσότερες φορές όταν μαθαίνεις για πουλια,αυτά έχουν φάει ήδη τόσο τουφέκι που έχουν αλλάξει νομό.Πολλές φασσες ακούω και φασσες δε βλέπω τι γίνετε ρε μάγκες άμα δε δείτε με τα μάτια σας μη περίμενετε από κανέναν πληροφορίες στο πιάτο πολύ δύσκολα και να σας πει κάποιος τουφέκισμεα μένα πουλιά μη πάτε να τα βρείτε την άλλη μέρα δεν υπάρχει περίπτωση! Ανθρωπος που έκανε 50-80 χλμ και βρήκε πουλιά να μην τα βάλει χέρι στην κουρνια οπότε άιντε καλό ταξίδι τα πουλάκια
Με τη βενζίνη στο1.7327 φίλε ούτε απ' το δίπλα χωριό δε τις πειράζουν αχαχαχαχαχ τώρα θες δε θες περνεις άλλους τρεις μαζί σου για τα καύσιμα αχαχαχαχΈτσι είναι φίλε.Η φάσσα είναι κυνήγι για τους ντόπιους.Τις περισσότερες φορές όταν μαθαίνεις για πουλια,αυτά έχουν φάει ήδη τόσο τουφέκι που έχουν αλλάξει νομό.
Πριν περίπου μια εβδομάδαΓια πότε μιλάς Νίκο?
Φιλαράκι δυστυχώς δεν γνωρίζω το μέρος,δεν είμαι φασσάς απλά έτυχα σε μια κουβέντα και έπιασε το αυτί μου για Φθιώτιδα…Δεν θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου!Για Μάρμαρα, Κυριακοχωρι κτλ?
Ποια 50-80 χλμ ρε Τολη. Εδώ κάνουμε 450-500χλμ αυθημερόν πήγαινε έλα κάθε εβδομάδα και τις περισσότερες φορές δεν την χουφτωνουμε καν. Πάντως όπως το είπες σε ότι πληροφορία μου έδωσαν ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν βρήκα πουλιά!!! Κόβουμε λεφτά από το σπίτι μας, λείπουμε από τις οικογένειες μας την ημέρα που θα μπορούσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί και να χαρούμε τα παιδιά μας για να κάνουμε 5 τουφεκιες και να χουφτωσουμε 2-3-4 πουλιά όλη η παρέα συνολικά και αυτό αν είμαστε τυχεροί. Τα κυνήγια είναι για τους ντόπιους όπως και να το κάνουμε. Πάντως και 1 φορά τον χρόνο να μας κάνει το χατήρι και να μας δώσει 4-5 πουλιά στον κάθε ένα μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε όλο αυτό το παράλογισμο κούρασης ταλαιπωρίας, ελπίδας, πειραγμάτων και όμορφων αναμνήσεων με την παρέα μας. Ούτως ή άλλως το ταξίδι λένε πως έχει σημασία και όχι ο προορισμός..Πολλές φασσες ακούω και φασσες δε βλέπω τι γίνετε ρε μάγκες άμα δε δείτε με τα μάτια σας μη περίμενετε από κανέναν πληροφορίες στο πιάτο πολύ δύσκολα και να σας πει κάποιος τουφέκισμεα μένα πουλιά μη πάτε να τα βρείτε την άλλη μέρα δεν υπάρχει περίπτωση! Ανθρωπος που έκανε 50-80 χλμ και βρήκε πουλιά να μην τα βάλει χέρι στην κουρνια οπότε άιντε καλό ταξίδι τα πουλάκια
να προσθέσω και "πληροφορία" για εμάς τους Αθηναίους" η φάσσα θέλει χρήμα και χρόνο "
Εδώ ήθελες ένα κατοσταρικό για τον αγρότη και από ένα πενηντρικο για τα μηχανάκια να έρθουν άλλη μέρα θέλει χρήμα είπαμε αχαχαχαχαΟ άνθρωπος με τον οποίο ξεκίνησα να κυνηγάω φασσες το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν " η φάσσα θέλει χρήμα και χρόνο " δύο χρόνια τώρα που πάμε μαζί αυτό είναι η μοναδική αλήθεια. Τελευταίο κυνήγι βρήκαμε σε φρεσκοκομμένα καλαμπόκια ένα τεράστιο κοπάδι φασσες που βοσκούσαν στο μέρος, στήνουμε καρτερία κ περιμένουμε να κάνουμε χαλασμό.....χαχαχαχα να σου κ ο αγρότης με το άροτρο να οργώσει το χωράφι.πανε τα πουλιά, καθόμαστε στο μέρος γιατι ήμασταν από μακριά για ολοήμερο με την ελπίδα ότι θα παίξουν η θα γυρίσουν στο σημείο που είχε τροφη, υπομονή υπομονή υπομονή.... νασου που άρχισαν να ξανά εμφανίζοντας τα πουλιά, άντε λέω θα κάνουμε παιχνίδι και εμφανίζονται 3 μάγκες με τις μηχανές και αρχίζουν να βγάζουν γούστα στις λάσπες μέσα στα χωράφια...... Άντε γεια.......