Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σωστός
Εγώ φίλε πάω στο κοπάδι αν έρθει καμιά πρώτα μόνη η δύο ρίχνω αν μου έρθει το κοπάδι μαζεμένο κατευθείαν λουκάνικα τσίπουρο άστα για αύριο γτ όταν τουφεκας και σε δουν τα πουλιά δε πρωκειτε να ξαναπερασουν ειδικά ντοπιαρες η πιασμένα καιρό πουλία που ξέρουν κάνα δυο καβαντζες ακόμα οπότε καλύτερα δύο τρομαγμένα παρά όλα !!! Όταν πιάσουν τα κρύα να έρθετε παλικάρια να πιάσουμε του λαιμόυς τις κορυφές να τουφεκαει ο ένας να πηγαίνουν στον άλλο να μην έχουν κλαδί να κάτσουν αχαχχαχαχα

Καλησπέρα ομάδαα.Πρωτη εξόρμηση για φάσες πιστεύω τα πήγαμε καλά με τον τούρμπο.+Μια χαμένη στα πουρνάρια δυστυχώς..Όλα στο πρόγραμμα είναι..
Μπράβο φίλε!
Εεεεε τώρα θα το πω...
Επιτέλους να βλεπουμε κ λίγες φασσες που δεν πέφτουν από ιταλικα αυτογεμη... .yel.

Κυριοι εγω αυτο το θηραμα το εχω ονομασει ΔΙΑΒΟΛΟΠΟΥΛΙ.Οσες φορες το κυνηγησα επι τουτου δεν το ευχαριστηθηκα.Οσες φορες κυνηγουσα μπεκατσες καθοταν η περιπτωση με βαρυχειμωνια στο καπακι τις πελακαγαμε γερα.Μετα απο τις εμπειριες αυτες αποκλειστικα τις κυνηγησα μονο στο εξωτερικο .Η φασσα αυτη την περιοδο κατα την ταπεινη μου αποψη και με τις σημερινες συνθηκες οπως αναφερθηκαν και τα παιδια ποιο πανω ειναι για τους ντοπιους.Αργοτερα σε καποια βαρυχειμωνια καποιο καλεσμα απο ντοπιο που τα πουλια εχουν κόψιμο για τροφη και επιμενουν σε μια περιοχη δυο τρεις μερες κλεισμενες αναγκασμενες απο τον καιρο μπορεις να το γλεντησεις.Τωρα οσοι επιλεγουν αυτη την εποχη εξοδους τους ευχομαι κουραγιο υπομονη και καλη τυχη.Αλωστε το κυνηγι για μας ειναι αγαπη και παθος αλλα θα προσθεσω οτι στη σημερινη εποχη με αυτα που βιωνουμε για μερικους απο μας και πρωτο βαζω τον ευατο μου ειναι και ψυχοθεραπεια.

Ρει

Εκεί που τα έριγνε η Ρωσίδα σήμερα γίναν ρεζίλι οι Ιταλοί.my man.
Χαχαχα..
Ε δεν φταίνε παντα τα όπλα αλλά τα χέρια,να τα λέμε κ αυτα...
Και μακριά απο εμενα διαδικασίες του τυπου πιος την έχει πιο μακριά κ πιος όχι...
Δεν το λεω βέβαια για το σχόλιο σου που σαφέστατα κρυβει χιουμορ..

Απο περιεργεια..Τι τσοκ κ τι φυσίγγια ειχες?

Εμ Διαφωνω
Πρωτα σηκωνουν τα παντα
Ε και μετα πεφτουν
Οτι παει πανω μετα παει κατω.sarcastic.
Ακριβολογεις και χαιρομαι.Περιμενα ακριβως οπως εδωσες την απαντηση σου.Απλως το αφησα σε σενα να το ολκκληρωσεις.Εχεις το δικαιωμα μια που εχεις την Ρωσιδα στα χερια σου.Καλο βραδυ σε ολους.

Χαχαχα..
Ε δεν φταίνε παντα τα όπλα αλλά τα χέρια,να τα λέμε κ αυτα...
Και μακριά απο εμενα διαδικασίες του τυπου πιος την έχει πιο μακριά κ πιος όχι...
Δεν το λεω βέβαια για το σχόλιο σου που σαφέστατα κρυβει χιουμορ..

Απο περιεργεια..Τι τσοκ κ τι φυσίγγια ειχες?
3αρι μαμά και rc4

Και αυριο ΜΟΝΟΣ μου ο ενασ δεν μπορεί ο άλλος δεν τον αφήνει η γυναίκα ο άλλος βαριέται ότι να ναι... Αν λατρεύεις την φασσα για μενα δεν υπάρχουν δικαιολογίες φιλαρακια μου θα σάσ ενημερώσω άυριο μακάρι να τησ συναντήσω.....

Γεμίσαμε και εμείς τις μπαταρίες μας κοντά στα γαλάζια.. Είχε κάποια κινητικότητα σήμερα αλλά πολύ καχύποπτα τα πουλιά δεν έμπαιναν σε απόσταση βολής με τπτ. Όπως και να έχει το μυαλό άδειασε από τις σκοτούρες και αυτό είναι που μετράει... DSC_2162.JPG

Γεμίσαμε και εμείς τις μπαταρίες μας κοντά στα γαλάζια.. Είχε κάποια κινητικότητα σήμερα αλλά πολύ καχύποπτα τα πουλιά δεν έμπαιναν σε απόσταση βολής με τπτ. Όπως και να έχει το μυαλό άδειασε από τις σκοτούρες και αυτό είναι που μετράει... View attachment 35888
Μπράβο ρε μάγκα! Φθιώτιδα;

Status
Not open for further replies.
Back