ΣωστόςΜε πήρε ένας Αθηναίος προχθές Τόλη πολύ φάσσα στη Δράμα ρε να έρθω λέω σήμερα κοντομανικο 30° φίλε φάσσα με τα κυάλια οι δυο τρεις που βαράω εγώ δεν είναι για να έρθεις τόσο δρόμο
ΣωστόςΜε πήρε ένας Αθηναίος προχθές Τόλη πολύ φάσσα στη Δράμα ρε να έρθω λέω σήμερα κοντομανικο 30° φίλε φάσσα με τα κυάλια οι δυο τρεις που βαράω εγώ δεν είναι για να έρθεις τόσο δρόμο
Εγώ φίλε πάω στο κοπάδι αν έρθει καμιά πρώτα μόνη η δύο ρίχνω αν μου έρθει το κοπάδι μαζεμένο κατευθείαν λουκάνικα τσίπουρο άστα για αύριο γτ όταν τουφεκας και σε δουν τα πουλιά δε πρωκειτε να ξαναπερασουν ειδικά ντοπιαρες η πιασμένα καιρό πουλία που ξέρουν κάνα δυο καβαντζες ακόμα οπότε καλύτερα δύο τρομαγμένα παρά όλα !!! Όταν πιάσουν τα κρύα να έρθετε παλικάρια να πιάσουμε του λαιμόυς τις κορυφές να τουφεκαει ο ένας να πηγαίνουν στον άλλο να μην έχουν κλαδί να κάτσουν αχαχχαχαχαΣωστός
Εκεί που τα έριγνε η Ρωσίδα σήμερα γίναν ρεζίλι οι ΙταλοίΜπράβο φίλε!
Εεεεε τώρα θα το πω...
Επιτέλους να βλεπουμε κ λίγες φασσες που δεν πέφτουν από ιταλικα αυτογεμη.
ΌντωςΑπηστευτη φατσα ο σκυλαρος.....
Χαχαχα..Ρει
Εκεί που τα έριγνε η Ρωσίδα σήμερα γίναν ρεζίλι οι Ιταλοί![]()
Οι Ρωσιδες το εχουν στο DNA φιλε μου να ριχνουν τα παντα!!!Ρει
Εκεί που τα έριγνε η Ρωσίδα σήμερα γίναν ρεζίλι οι Ιταλοί![]()
Εμ ΔιαφωνωΕμΟι Ρωσιδες το εχουν στο DNA φιλε μου να ριχνουν τα παντα!!!
Ακριβολογεις και χαιρομαι.Περιμενα ακριβως οπως εδωσες την απαντηση σου.Απλως το αφησα σε σενα να το ολκκληρωσεις.Εχεις το δικαιωμα μια που εχεις την Ρωσιδα στα χερια σου.Καλο βραδυ σε ολους.Εμ Διαφωνω
Πρωτα σηκωνουν τα παντα
Ε και μετα πεφτουν
Οτι παει πανω μετα παει κατω![]()
3αρι μαμά και rc4Χαχαχα..
Ε δεν φταίνε παντα τα όπλα αλλά τα χέρια,να τα λέμε κ αυτα...
Και μακριά απο εμενα διαδικασίες του τυπου πιος την έχει πιο μακριά κ πιος όχι...
Δεν το λεω βέβαια για το σχόλιο σου που σαφέστατα κρυβει χιουμορ..
Απο περιεργεια..Τι τσοκ κ τι φυσίγγια ειχες?
Γράφει story αυτό το φυσιγγιο φίλε κ ας μην ξέρουμε τις πυριτιδες του.....3αρι μαμά και rc4
Μπράβο ρε μάγκα! Φθιώτιδα;Γεμίσαμε και εμείς τις μπαταρίες μας κοντά στα γαλάζια.. Είχε κάποια κινητικότητα σήμερα αλλά πολύ καχύποπτα τα πουλιά δεν έμπαιναν σε απόσταση βολής με τπτ. Όπως και να έχει το μυαλό άδειασε από τις σκοτούρες και αυτό είναι που μετράει... View attachment 35888
OρθονΜπράβο ρε μάγκα! Φθιώτιδα;