Τι εστί " πεντασταδιακο"Αν ήταν κατά κει τα παλικάρια με τα νο 2 50 γρ πεντασταδιακα ρίξε όπου τις δεις δε νομίζω να ξαναπερασουν μέχρι το 2024
Τι εστί " πεντασταδιακο"Αν ήταν κατά κει τα παλικάρια με τα νο 2 50 γρ πεντασταδιακα ρίξε όπου τις δεις δε νομίζω να ξαναπερασουν μέχρι το 2024
Δε ξέρω τη σειρά να σε πω αλλά είναι διαδικασία κλεισίματος φυσιγγίων χάραξη ρελιασμα κτλ απλά το είπα για πλάκα ότι ρίχνουν οι ανίκητοι στο θεό κατά τα άλλα τα πεντασταδιακα είναι εξαιρετικά φυσίγγιαΤι εστί " πεντασταδιακο"
Μόνιμα στο καρτερι κάγκελο και τρέμει από ενταση!Ο σκυλος βλεπω στη φωτο ειχε καυλες για τις κυριες, αλλα δυστηχως δεν...
Μάπα όπλο ... γι' αυτό το αγόρασα.Το τουφεκι ειναι η αγαπημενη m2!
percorso ;Φασουλι το φασουλι...μια μου εκανε παλι το χατηρι, βασικα αυτη μονο τουφεκισα κι αυτη παλι μακρια, ειναι κατι λιγα πουλια αλλα στα σημεια που πανε δεν μπορεις να τουφεκισεις σε νορμαλ αποσταση για κανενα λογο.
Παιζουν σε μη προσβασιμα σημεια και παντα περνανε ψηλωμενες απο ολα τα υπολοιπα, τουλαχιστον σημερα εφυγα χωρις να ριξω γαλλικα και χωρις νευρα, γκρεμισα αυτη απο ψηλα, επεσε σε καθαρο κομματι την βουτηξα και εφυγα.
View attachment 36237
Σημερα ναι ειχα το πρωτο percorso και πισω ρουμελ 35 νο5 αλλα δεν χρειαστηκανpercorso ;
Ωραιος ο Αλεξ. Και τα ταίρια της φιλαράκι..Φασουλι το φασουλι...μια μου εκανε παλι το χατηρι, βασικα αυτη μονο τουφεκισα κι αυτη παλι μακρια, ειναι κατι λιγα πουλια αλλα στα σημεια που πανε δεν μπορεις να τουφεκισεις σε νορμαλ αποσταση για κανενα λογο.
Παιζουν σε μη προσβασιμα σημεια και παντα περνανε ψηλωμενες απο ολα τα υπολοιπα, τουλαχιστον σημερα εφυγα χωρις να ριξω γαλλικα και χωρις νευρα, γκρεμισα αυτη απο ψηλα, επεσε σε καθαρο κομματι την βουτηξα και εφυγα.
View attachment 36237
Μια χαρα παλι κι ας φαγατε βροχηΕπιστροφή από ένα ολοήμερο κυνηγι μούσκεμα ως το κόκαλο αλλά με πολύ καλή διάθεση αφού οι σκοτούρες της καθημερινότητας πήγαν περιπατο με τον χαβαλέ, τα πειράγματα και τις πανέμορφες εικόνες που αποκομισαμε.. View attachment 36257View attachment 36258View attachment 36260View attachment 36262View attachment 36263
Μόνο που ειμασταν στο βουνό με αυτό τον καιρό (ομίχλη αντάρα και κρύο) με τα γαλάζια να είναι μεν λίγα αλλά υπαρκτα το κατά ευχαριστηθηκαμε..Μια χαρα παλι κι ας φαγατε βροχη
ΤεραςΦασουλι το φασουλι...μια μου εκανε παλι το χατηρι, βασικα αυτη μονο τουφεκισα κι αυτη παλι μακρια, ειναι κατι λιγα πουλια αλλα στα σημεια που πανε δεν μπορεις να τουφεκισεις σε νορμαλ αποσταση για κανενα λογο.
View attachment 36237
Μπραρο ρε παίχτες...ωραιες φασεις.!!!!!!Επιστροφή από ένα ολοήμερο κυνηγι μούσκεμα ως το κόκαλο αλλά με πολύ καλή διάθεση αφού οι σκοτούρες της καθημερινότητας πήγαν περιπατο με τον χαβαλέ, τα πειράγματα και τις πανέμορφες εικόνες που αποκομισαμε.. View attachment 36257View attachment 36258View attachment 36260View attachment 36262View attachment 36263