Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Επικηρύχθηκαν οι φάσσες στην επαρχία Lot-et-Garonne της Γαλλίας​

https://www.ihunt.gr/epikirychthikan-oi-fasses-stin-eparchia-lot-et-garonne-tis-gallias/
Μέχρι το τέλος Ιουλίου, μια άδεια της νομαρχίας Lot-et-Garonne επιτρέπει στους αγρότες να καλούν την κυνηγετική ομοσπονδία να επέμβει στα χωράφια. “Μόνο οι κυνηγοί από την κοινότητα μπορούν να πυροβολούν, η ιδέα δεν είναι να σκοτώσουν τα πουλιά, αλλά να τα τρομάξουν”, λέει η ομοσπονδία. Η νομαρχία των Πυρηναίων-Ατλαντικών μόλις χαρακτήρισε το περιστέρι ως επιβλαβές. Η διαταγή θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιουλίου.

Mαλιστα...παμε να τις...τρομαξουμε .think.

Εχω παψει να ανεβάζω φώτο.... και έχω μερικές περσινες ντάνες..... σε καπό βέβαια..... με μειον 20 . Όλες από ανακοπή??? .yel.
Μην βάλεις τέτοιες, γιατί την ανακοπή θα την πάθουμε εμείς μετά..
Είχε γεμίσει φασσες στο βελάνι και έπαιζαν τα παπιά σαν τρελά και εμείς δεν καταφέραμε να ανέβουμε.( Πολλά σφυριχταρια άκουσα ότι είχε).

Μην βάλεις τέτοιες, γιατί την ανακοπή θα την πάθουμε εμείς μετά..
Είχε γεμίσει φασσες στο βελάνι και έπαιζαν τα παπιά σαν τρελά και εμείς δεν καταφέραμε να ανέβουμε.( Πολλά σφυριχταρια άκουσα ότι είχε).
Φέτος ρε θα είναι η χρόνια μας!

Εχω παψει να ανεβάζω φώτο.... και έχω μερικές περσινες ντάνες..... σε καπό βέβαια..... με μειον 20 . Όλες από ανακοπή??? Ι3.yel.
Στους -20 τι φυσιγγια ριχνεις?
Οχι οτι θα δω ποτε τετοιες θερμοκρασιες απλα ετσι το εχω απορια.

Status
Not open for further replies.
Back