τι κυνηγι ειναι αυτο ρε παιδια;;;; αυτα τα πουλια με της μακριες ουρες;; ααχχχχ καπωτε πριν πωλη αρκαιτα χρονια ο καμπωσμας ητανε γεματωςςς,,αλα λιγο η αλαγες στης καληεργιες και πωλη το τουφεκιδη σε αυτα τα πουλια στο τελως εξαφανιστηκανννν,,,κριμα να μην εχουμε τετεια πουλια να κυνηγαμε,,,περσι ο συλογοσμας αμωλησς καμια 50αρια φασιανους για να τους κυνηγισουμε και οχι για να πιασουνε τα πουλια στους καμπουςμας ,,,τελικα ανεβηκανε μερηκι μα........ες και τους πηρανε ολους σε 2 3 ωρες μεσα,,και αναθεμα φασιανη αν ητανε αυτοι σαν κοτες μικρες ντροπηηηηηη και τιποτα αλο,,δεν θα πω τιποτα αλο επανω στο θεμα αυτο γιατι ειμαστε αξειη της μηρασμας ,,,γιατι σε αλους νομους υπαρχουνε πουλια;;; αλα θελη διαχισηση με αρχ...ια επανω στον φασιανο και οχι μωνοοο.lazy.
Και ο δικός μας γνήσιος κολχικός, κοντεύει να εξαφανιστεί...Να κυνηγησεις τι? Ενα θηραμα που δεν ειχαμε ποτε, τον κυνηγετικο φασιανο με το ασπρο δαχτυλιδι στο λαιμο? Που δεν εξαγριωθηκε ουτε προκειται να εξαγριωθει ποτε?
ΚωνσταντίνεΜόλις μαζευτηκα ,ρεπό σήμερα και πηγαμε με το φιλαράκι μου για φασιανους
image hosting 10mb limit
Περάσαμε πολυ καλα, καθησαμε εκεί στο δέντρο και φάγαμε τα σαντουιτσακια μας καλαμπουρισαμε , αυτά είναι τα ωραία .
Ενήλικο θηλυκό είναι Ποσειδώνα, και μένα με μπερδεύει η λίγο μακριά ουρά αλλά έχω δει πολλά έτσι.Κωνσταντίνε
Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες.
Το πουλί ειναι θηλυκό ή νεαρο αρσενικό;
Που βρισκεσαι Κωνσταντινε?Αν δεν κάνω λάθος ονομάζεται robin εδώ μοιάζει με γερακοτσιχλα
στας αμερικες ειναι ο κωνσταντινος θοδωρηΠου βρισκεσαι Κωνσταντινε?
Στην Αμερικη είμαι Θοδωρή που να μην ήμουνα.Που βρισκεσαι Κωνσταντινε?
Ελαφια και αγριογαλους αλλά πιστεύω να έχει και γκραους και μπεκάτσες, αλλα χωρίς σκύλο τι να βρεις.ωραιο μερος φαινεται κωσταντινε. μπραβο παντα τετοια. τι αλλα θηραματα εχει η περιοχη ?
Αυτό βλέπω Τάσο και είναι καλά και φθηνά.Μπράβο Κωνσταντινε,επιτέλους βρήκες χρόνο για μια έξοδο κ με επιτυχία..
Εγώ σου (ξανά)λέω: Ισπανός = εγγύηση!
Σε ρωτησα μηπως εισαι στον Καναδα,γιατι εχω συγγενεις εκει και μου ειπαν για ενα μερος,εναν καμπο με μηλιες,στο μεγεθος του νομου ΑττικηςΣτην Αμερικη είμαι Θοδωρή που να μην ήμουνα
Είναι γεμάτος ο κόσμος από αυτές παντού αλλά δεν βλέπω να τις κυνηγάνε και δεν είμαι σίγουρος αν επιτρέπεται κιόλας.Σε ρωτησα μηπως εισαι στον Καναδα,γιατι εχω συγγενεις εκει και μου ειπαν για ενα μερος,εναν καμπο με μηλιες,στο μεγεθος του νομου Αττικης.Εκει η γερακοτσιχλες ειναι οπως στις πολεις τα σπουργιτια!!!Οι περισσοτεροι εκει,το πιο "ευτελες" θηραμα που κυνηγανε ειναι η αμερικανικη μπεκατσα(συνηθως κυνηγανε ελαφια,βισωνες,διαφορα αλλα τριχωτα και απο πουλια χηνες,παπια,φασιανους).Οποτε καταλαβαινεις τι γινεται οταν πανε οι δικοι μου για γερακοτσιχλες στον καμπο αυτο,καρτερι πρωϊνο,περπατητο και απογευματινο.Χαλανε καθε φορα 3-4 κουτια φυσιγγια.shoot..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot.
Στον Καναδα τις κυνηγανε αλλα δεν ασχολουνται ιδιαιτερα.Εκει εχουν αλλαΕίναι γεμάτος ο κόσμος από αυτές παντού αλλά δεν βλέπω να τις κυνηγάνε και δεν είμαι σίγουρος αν επιτρέπεται κιόλας.