Αποστολή να χαρείς το νέο κουστούμι!
Οπτικά ωραίο είναι...την τουφεκιά που στέλνει είναι η ουσία .
Τολη με τετοιο κοντακι εισαι ετοιμος για volume shooting!!! Θα πατσαβουριαζεις τα κορακοειδη στη Καστορια σωρηδον. Να το χαιρεσαι φιλε!!!
Ωραιος Τολη!!
Να το χαρεις λεβεντακο μου!!!
Ωραίος ο κάστορας... να το χαρείς φίλε μου
Τολη να το χαρείς φίλε κ όλα κέντρο!Την κυριακη θα το φωρεσεις για τον αγωνα?
Μπράβο φιλαράκι!
Να το χαρείς και πάντα κέντρα!
καλοφόρετο να είναι Τόλη !
πολλές επιτυχίες εύχομαι και να το χαρείς !
Τόλη πολύ όμορφο δείχνει ,σου εύχομαι όσο όμορφο φαίνεται άλλο τόσο και πρακτικό, καλορίζικο!
πολυ ωραιο .... μεγειές .....
Αποστόλη με το καλό να το χαρείς.
Σε ευχαριστώ Γιαννη!Αποστόλη με το καλό να το χαρείς.
Πάντως ωραίο ποστολέ έχει......
Οπτικά ωραίο είναι...την τουφεκιά που στέλνει είναι η ουσία .
Εγω σε ευχαριστώ αλανι μου!Τολάρα καλορίζικο και από εδώ φίλε.
Εύχομαι να σου χαρίσει ωραίες τουφεκιές και καλά πατσαβουριάσματα!
Για φαντασου όμως να συμβαίνουν και τα δύο ;Άρα ...... πρώτα να φαίνεται " κουκλάρα " το κοντάκι ....... και μετά που ρίχνει.
Γιωργο custom κοντακι ειναι, υπάρχει περιπτωση να μην ειναι καλυτερο στα μετρα απο το μαμα;εσύ πάντα στην ...... ουσία.
Πάντως σε μία έρευνα που είχε γίνει παλιά ( αλήθεια ή ψέμματα δεν ξέρω ).
η ερώτηση ήταν.
------- να "κοιμηθείτε" με την σουπερ ντούπερ ουαου γκόμενα και να μην το ξέρει κανείς.
------- να ΜΗΝ "κοιμηθείτε" με την σουπερ ντούπερ ουαου γκόμενα αλλά ΟΛΟΙ να νομίζουν ότι το "κάνατε".
η απάντηση των αρσενικών βέβαια ήταν το δεύτερο.
Άρα ...... πρώτα να φαίνεται " κουκλάρα " το κοντάκι ....... και μετά που ρίχνει.
Το custom θέλει δουλειά, αν είναι διατεθημένος ο μάστορας να...μικροδιορθώσει....πραγματάκια ,τότε πολύ σύντομα μπορεί να έρθει το απόλυτο. Αν δεν θέλει ο μάστορας να διορθώσει, τότε αρχίζει και ο πελάτης να πιστεύει ότι δεν χρειάζεται και αρχίζουν τα προβλήματα.Γιωργο custom κοντακι ειναι, υπάρχει περιπτωση να μην ειναι καλυτερο στα μετρα απο το μαμα;
Γιατί να μπερδευόμαστε δεν κατάλαβα....Γιώργο να μην μπερδευομαστε. Το αν το κοντακι το φτιάχνει καποιος γνωστης παιζει σημαντικο ρολο. Αν ο μαστορας ειναι και μερακλης ακομα καλυτερα μιας και αυτο ειναι σπάνιο. Οσο μεγαλυτερη πειρα εχει ενας μαστορας τοσο καλύτερα. Το οτι το εφτιαξε ο ταδε που εχει φτιαξει και αλλες καλες δουλειές εννοειται πως δεν θα κανει το κοντακι να στρεφει και να ριχνει μοναχό του. Το ιδιο ισχύει για τσοκ και φυσίγγια... Ενα καλυτερο κοντακι ειναι ενα βοηθημα να γινεις εσυ καλυτερος. Να σταθεροποιησεις την επωμιση, να μην γερνεις το κεφαλι και να μην αποκτήσεις κουσουρια.. Ολα αυτα τα πιστευω και εγω, αλλα να σας πω και κατι; Ας φυγει και ενας λαγος δεν χαθηκε ο κοσμος να μην εχω το τερμα απολυτο κοντακι μιας και να το ειχα δεν θα μπορουσα να το υποστηρίξω .. Εχουν καρπωθει χιλιαδες λαγοι με κοντα "στραβά" κοντακια..
Οσες βελτιώσεις γινονται σε μετρα και τεχνικα, ειναι για καλο. Κατα την γνωμη μου ομως απο ενα σημείο και μετά χανεται η μαγεία του κυνηγιου..
Υγ. Αντε και αυριο θα το χω
Τροπος του λεγειν..Γιατί να μπερδευόμαστε δεν κατάλαβα....
Το ότι προσπαθείς να δικαιολογήσεις την απώλεια του λαγού, πριν καν πάρεις το κοντάκι.....κάπου δεν μου κάθεται καλά.
Κάτι....κάτι....κάτι....μου ξενίζει.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά....κέντρο....κατάκεντρο.
Γιωργο custom κοντακι ειναι, υπάρχει περιπτωση να μην ειναι καλυτερο στα μετρα απο το μαμα;
Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιος μάστορας στην Ελλάδα, που να μην δέχεται τον πελάτη πίσω για tuning. Μου φαίνεται αδιανόητο να υπάρχει και να έχει ευδοκιμήσει.
Eγω θα αναφερω ποιο ειναι το δικο μου σκεπτικο πανω στην κατασκευη ενος κοντακιου στα μετρα μας, δεν σημαινει οτι ειναι σωστο κ για τον καθενα μας, απλα μονο ετσι θα το εκανα ΕΓΩ...
Περα απο καποιοες σπανιες περιπτωσεις που τα εργοστασιακα κοντακια δεν καλυπτουν με τιποτα το χρηστη, τα περισσοτερα με διορθωσεις θα ερθουν αρκετα κοντα στος αναγκες του ...
Οταν θα παω να φτιαξω κοντακι, θα παω για να φτιαξω το ΑΠΟΛΥΤΟ, οχι για να φτιαξω κατι καλυτερο απο απο αυτο που ειχα... Αυτο που θα το επωμιζω κ δεν θα εχω κανεναν ενδοιασμο για την καταλληλοτητα του, αυτο που δεν θα με κουραζει, δεν θα με ενοχλει στην ανακρουση κ θα στελνει την τουφεκια εκει ακριβως που θελω εγω σε διαφορες γωνιες βολιες... Το αν θα τουφεκαει 50-50, 60-40 κτλ κτλ δεν ειναι κατι που ειναι στανταρ, ειναι κατι που το επιλεγει ο καθενας προσωπικα με τις αναγκες του,τον τροπο που τουφεκαει, την εικονα που θελει να εχει κ σιγουρα ειναι κατι που δεν το επιλεγει ο μαστορας, αλλα ο χρηστης μετα απο δοκιμες κ χρονο προσαρμογης...
Αυτο προυποθετει οτι θα κανω εξηγηση με το μαστορα οτι θα πληρωθει οτι μου ζητησει ακριβως, αλλα θα ειναι διαθεσιμος για μικροδιορθωσεις σε λογικα πλαισια παντα, οσες φορες το επιθυμω εγω... Αυτο βεβαια προυποθετει κ μια σχετικη εμπειρια κ απο τον κυνηγο-σκοπευτη, να μπορει να αντιλαμβανεται τι του φταει...
Βλεπω πολλους που πληρωνουν ενα φορτηγο λεφτα για να φτιαξουν σκοπευτικα κοντακια απο αποσταση σε γνωστό κατασκευαστη της ιταλιας, χωρις μαλιστα να εχουν ενα μπουσουλα, ενα προηγουμενο υποβαθρο, παρα μονο με μετρησεις εξ αποστασεως κ απορω πραγματικα... Οταν πια παιρνουν το οπλο στα χερια τους, μπορει αυτό να μην τους καθεται οπως θα ηθελαν ακριβως, αλλα διαφημιζουν οτι ειναι τελειο γιατι το εφτιαξε ο ταδε κ παλευουν να μαθουν πανω σε αυτο απο την αρχη... Τελειο κατασκευαστικα μπορεί να ειναι, τελειο για τον χρηστη σιγουρα δεν ειναι, τελειο ειναι κατι μοναδικο για τον καθενα που ερχεται μετα απο κοπο κ δοκιμες κ δεν συναδει με το ποσο κοστιζει...
Η κατασκευη κοντακιου ειναι για να εκμεταλλευτουμε το απολυτο που μας δινει το οπλο μας, κ ειναι η σοβαροτερη βελτιωση απο ολες... Οταν αυτο επιτευχθεί θα δουμε οτι αποκτα αρκετα μικροτερη σημασια το ποσο καλο ειναι ενα φυσιγγι, το ποσο καλο ειναι ενα τσοκ κτλ κτλ... Ολες οι αλλαγες στον εξοπλισμο αυτο θα ειναι για να παρουμε οριακα κατι παραπανω σε πολυ μεγαλες αποστασεις κ οχι για το 80% των κυνηγιων μας...