ουτε εγω θα κοιμομουντο βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ δεν ξέρω γιατί...αν ξέρετε εσείς να μου πείτε και εμένα ε ;
@ από ελληνικά χέρια παρακαλώ !
ουτε εγω θα κοιμομουντο βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ δεν ξέρω γιατί...αν ξέρετε εσείς να μου πείτε και εμένα ε ;
το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ δεν ξέρω γιατί...αν ξέρετε εσείς να μου πείτε και εμένα ε ;
Θεϊκό ξύλο
Ψάθα;
Ωραίος....ούτε εγώ θα έβαζαείναι περίεργος ο μάστορας ,,,σε τέτοια ξύλα δεν βάζει ψάθα στα δικά του όπλα
ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα με το baikal οταν το πηρα κ δεν ηξερα τι να κανω,μεγαλωνα το μηκος,εβαζα ροδελες αλλα το προβλημα μεγαλωσε οπως ειπες,τελικα ηθελε κοντεμα κ μια μικρη διορθωση στο πιτσ κατα το κοψιμο,το πηγα στον οπλουργο μου κ μαζι με το κοντεμα εβαλα κ 1 ελαστικο πελμα κ τωρα ειναι μια χαραΚαλησπερα,
Εχω δοκιμασει να αλλαξω το πιτς στο οπλο βάζοντας δύο ροδέλες στην πάνω βιδα ώστε να μην με χτυπαει στο ζυγωματικο. Έβαλα και τρίτη τελικά και το προβλημα ίσως να μεγάλωσε κιολας. Επίσης μεγάλωσα το μηκος κατά 5 χιλιοστα. Μου ε χε ι κάνει πληγή στο μάγουλο από την ανακρουση.
Τι άλλο να κάνω ρε παιδια; Αγανάκτησα
Ευχαριστω Μανώλη. Θα το σκαλισω λίγο ακομα και ότι προκύψει.ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα με το baikal οταν το πηρα κ δεν ηξερα τι να κανω,μεγαλωνα το μηκος,εβαζα ροδελες αλλα το προβλημα μεγαλωσε οπως ειπες,τελικα ηθελε κοντεμα κ μια μικρη διορθωση στο πιτσ κατα το κοψιμο,το πηγα στον οπλουργο μου κ μαζι με το κοντεμα εβαλα κ 1 ελαστικο πελμα κ τωρα ειναι μια χαρα
κ εγω ετσι νομιζα,αλλα τελικα ηταν μακρυ κατα 1,5 εκατοστοΕυχαριστω Μανώλη. Θα το σκαλισω λίγο ακομα και ότι προκύψει.
Σε μήκος είμαι καλά. Στα 39 εκατοστα αν θυμάμαι καλά.
εχεις μακρυα χεριαΣε μήκος είμαι καλά. Στα 39 εκατοστα αν θυμάμαι καλά.
Δεν λέει.Ο Βαγγέλης....τι λέει γι'αυτό;
Ναι Νικολα, φτυαρια είναιεχεις μακρυα χερια
Λεει πολλες...Ας υπάρχει εδώ μιας και έχει όλες τις διαστάσεις
Αυτο!όταν το όπλο είναι σωστά πάνω, θα αστοχείς και πάλι, αλλά αρχίζεις να καταλαβαίνεις και γιατί αστοχείς