Φερ' το στα μέτρα σου...

Μπορεί να φταίει και το ότι δεν ρίχνω διοφθαλμα έτσι έμαθα από πολύ μικρός και δεν μπορώ τώρα να ρίξω και με τα δύο ανοιχτά
Ανοιξετα μη φοβασε φτιαξε το κοντακι κοιτά το κυνιγι και τραβά σκανδάλη απλο αλλά περιπλοκο θέλει δουλειά πολλη

Τελικά το φιλαράκι δεν έχει την D έχει την Z λέω να δοκιμάσω με αυτήν τη γνώμη έχετε θα κατέβω πιο πολύ από ότι με την D?
φιλε η ζ ειναι πιο ψιλα κι απο την α,δηλαδη ντουφεκας ακομα πιο ψιλα .η d ειναι η πιο κατο.ντυφεκας πολλη χαμηλα.πανε,z,a,b.c,d.

φιλε η ζ ειναι πιο ψιλα κι απο την α,δηλαδη ντουφεκας ακομα πιο ψιλα .η d ειναι η πιο κατο.ντυφεκας πολλη χαμηλα.πανε,z,a,b.c,d.
Οκ φίλε μου ευχαριστώ οπότε θα ρίξω με C και μάλλον με βλέπω να αγοράζω και την D αν δεν την έχει ο θείος μου

Οκ φίλε μου ευχαριστώ οπότε θα ρίξω με C και μάλλον με βλέπω να αγοράζω και την D αν δεν την έχει ο θείος μου
κανε σε παρακαλο μια δικημη αφου εχης τη β,και βαλε την α, να δεις που θα παει, και μετα αν δεν σου αρεση βα λε την c

κανε σε παρακαλο μια δικημη αφου εχης τη β,και βαλε την α, να δεις που θα παει, και μετα αν δεν σου αρεση βα λε την c
θελο να μου πεις τη ειδες αν βαλης την α
Οκ μόλις δοκιμάσω θα σου πω αν και πιστεύω θα βαράω 100/0 με την A

Επωμισα στο σπίτι σήμερα λόγο χρόνου πολλές φορές με τον ίδιο τρόπο που κάνω και στο κυνήγι όλες η επωμισεις μου έδειξαν το ίδιο πράγμα στην Benelli βλέπω και το μεσαίο σκοπευτικό και το μπροστά με κενό ανάμεσα τους και όλοι την ρίγα ενώ με την Remington 1100 δεν βλέπω καθόλου ρίγα μόνο το σκοπευτικό..... μήπως να παρατήσω την Benelli και να ξεκινήσω να κυνηγάω με την Remington χεχεχε .sarcastic.

Back