Όλοι λένε ότι δεν βλέπουν Ρήγα η σκόπευτρο αλλά συνηδιτα το κάνουν αυτό μπορεί να γίνει μόνο στοις κοντινές τουφέκιες στα μακριά οι περισσότεροι ακόμα και επαγγελματίες οδηγούνται από τη Ρήγα
όλη την πραγματικοτητα την έγραψες σε δυο γραμμές!!!Όλοι λένε ότι δεν βλέπουν Ρήγα η σκόπευτρο αλλά συνηδιτα το κάνουν αυτό μπορεί να γίνει μόνο στοις κοντινές τουφέκιες στα μακριά οι περισσότεροι ακόμα και επαγγελματίες οδηγούνται από τη Ρήγα
Οκ παω ριχνω στα πουλια και επανερχομεΤολη θα ακούσεις ποτέ τον θεωρητικό του πληκτρολογιου;;;;;;; άσε μόνιμα την Β σου λέω
Όλοι λένε ότι δεν βλέπουν Ρήγα η σκόπευτρο αλλά συνηδιτα το κάνουν αυτό μπορεί να γίνει μόνο στοις κοντινές τουφέκιες στα μακριά οι περισσότεροι ακόμα και επαγγελματίες οδηγούνται από τη Ρήγα
Δεν σκυβω για αυτο μαλων οταν σκοπευω χαμηλα ακουμπαει μονο η μυτη του πελματοςΌταν επωμίσεις, το άνω κάτω γίνεται με κάμψη της μέσης αντίστοιχα και όχι του λαιμού σε βοηθητικό ρόλο. Μια τουφεκιά κατακόρυφη σημαίνει υπερέκταση της μέσης και εισαγωγή σφάλματος. Για το κάτω, ευτυχώς αρκεί μια μικρή κάμψη της μέσης, ωστόσο και εκεί πολλοί σκύβουν το κεφάλι και βλέπουν όλη την πλάτη της ρίγας. Σε κάθε περίπτωση, όταν το βλεμμα πέσει στη ρίγα και στο στόχαστρο, η ΑΣΤΟΧΙΑ σε κινητό στόχο είναι ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ
Δεν νωειτε μακρυνη τουφεκια χωρις την χρηση ριγας εγω τν χρησιμωποιω παντος μακρυαΌλοι λένε ότι δεν βλέπουν Ρήγα η σκόπευτρο αλλά συνηδιτα το κάνουν αυτό μπορεί να γίνει μόνο στοις κοντινές τουφέκιες στα μακριά οι περισσότεροι ακόμα και επαγγελματίες οδηγούνται από τη Ρήγα
Με αυτα που ξερεις μονο θεωρητικο δν σε θεωρω!!!Τολη θα ακούσεις ποτέ τον θεωρητικό του πληκτρολογιου;;;;;;; άσε μόνιμα την Β σου λέω
Δημητρη τελεικα μετα απο πολυ κοπο εκανα προεκταση στη λαβη του κοντακιου καθως περισευε το μικρο μου δαχτυλο εβαλα και την B και ειδα ομορφα πραγματα ειδεικα με την λαβη αλαξε εντελως το κρατιμα πολυ καλο grip ελενχω καλυτερα το οπλοΤολη θα ακούσεις ποτέ τον θεωρητικό του πληκτρολογιου;;;;;;; άσε μόνιμα την Β σου λέω
Εισαι μεγάλη λέρα εσύ Τολη. Κατέβασες κ την λαβη σε φουλ πιστολ;;;; Σκοπευτικη εμπειρια μάλλον έχειςΔημητρη τελεικα μετα απο πολυ κοπο εκανα προεκταση στη λαβη του κοντακιου καθως περισευε το μικρο μου δαχτυλο εβαλα και την B και ειδα ομορφα πραγματα ειδεικα με την λαβη αλαξε εντελως το κρατιμα πολυ καλο grip ελενχω καλυτερα το οπλο
Μπα μεγαλη παλαμη χαχαχα τωρα ανοιγει σκοπευτιριο πηλινου στοχου εδω δραμα και θα εχει και κινιτο αγριοχοιρο αν με περνει οικονομικα θα πηγενω πολυ συχνα απλα δεν εχω εργαλειο over under γτ αν παρω θα παρω ενα perazzi 3:57 τα ξημερωματα μετα ξυπναω για δουλεια αχαχαΕισαι μεγάλη λέρα εσύ Τολη. Κατέβασες κ την λαβη σε φουλ πιστολ;;;; Σκοπευτικη εμπειρια μάλλον έχεις
Καλησπέρα,σε benelli super 90 με ποιον τρόπο πρέπει να τοποθετηθεί η φλάντζα του κοντακιου ώστε να πάρουμε ελάχιστο cast off?
Αναφέρομαι στην φλάντζα που βρίσκεται μέσα στο κοντάκι.
View attachment 4989
Κατασκευάζεις μόνος σου από πλαστικό δάπεδο σε κομμάτια, που συνήθως θα βρεις σε παιδικά δωμάτια. Είναι αυτά που ενώνονται και δημιουργούν δάπεδα σε παιδότοπους.Καλησπέρα, spacer για πέλμα που να δίνει και αύξηση πιτς μπορώ να βρω Αθήνα; Από μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα βρίσκω μόνο στο Vendors
απο το ιδιο υλικο σκεφτομουν να κανω βασεις για τα φυσιγγια οταν γεμιζω ανα και δεν ξέρω για το στατικό ηλεκτρισμόΚατασκευάζεις μόνος σου από πλαστικό δάπεδο σε κομμάτια, που συνήθως θα βρεις σε παιδικά δωμάτια. Είναι αυτά που ενώνονται και δημιουργούν δάπεδα σε παιδότοπους.
Δηλαδή φίλε μου την παρέκλιση την δίνεις και απο το πέλμα από ότι κατάλαβα. ...είδα ένα βιντεάκι ελληνικό που λέει κατά κύριο λόγο η παρέκλιση δίνεται από το πέλμα οπότε μάλλον τα λεγόμενα σου συμφωνούν με του κυρίουΚατασκευάζεις μόνος σου από πλαστικό δάπεδο σε κομμάτια, που συνήθως θα βρεις σε παιδικά δωμάτια. Είναι αυτά που ενώνονται και δημιουργούν δάπεδα σε παιδότοπους.
Τις 50° μήπως εννοείς 50 χιλιοστά την μεγάλη κλίση ;Η φλάντζα αυτή αφορά μόνο τη κλίση του κοντακίου στις 50°. Οι φλάντζες στο λαιμό κοντακίου αφορούν κυρίως το cast off/on και αν θυμάμαι καλά είναι στάνταρ ρυθμισμένες στις 6°. Συνδυάζονται όμως ανάλογα με τις φλάντζες κοντακίου (μεταλλικές) έτσι ώστε: 50°/Α, 55°/Β, 60°/C, 65°/D. Αν θέλεις λιγότερο cast off, μάλλον θα πάς σε μαξιλαράκι/επίθεμα κοντακίου στην αριστερή πλευρά του κοντακίου.
Για το pitch που θέλει να αλλάξει, μόνο το πέλμα θα πρέπει να πειράξει με φλάντζα πέλματος μεταξύ κοντακίου και πέλματος.Δηλαδή φίλε μου την παρέκλιση την δίνεις και απο το πέλμα από ότι κατάλαβα. ...είδα ένα βιντεάκι ελληνικό που λέει κατά κύριο λόγο η παρέκλιση δίνεται από το πέλμα οπότε μάλλον τα λεγόμενα σου συμφωνούν με του κυρίου
Δικό μου ΛΑΘΟΣ, η απόσταση 5 στην εικόνα να είναι 50 χιλιοστά !!! αυτό είναι το 50 που εσφαλμένα το έκανα αντί 50 χιλ σε 50°. (μετά από 3 ώρες ύπνο και 11 ώρες οδήγηση ... τα λάθη είναι αναπόφευκτα)Τις 50° μήπως εννοείς 50 χιλιοστά την μεγάλη κλίση ;
απο το ιδιο υλικο σκεφτομουν να κανω βασεις για τα φυσιγγια οταν γεμιζω ανα και δεν ξέρω για το στατικό ηλεκτρισμό
Σε ευχαριστώ φίλε μου!!!!!Για το pitch που θέλει να αλλάξει, μόνο το πέλμα θα πρέπει να πειράξει με φλάντζα πέλματος μεταξύ κοντακίου και πέλματος.