Dimitris benelli
Banned
Τολη το νου σουΤα ψιλα σκαγια σκορπανε με φουλ ετσι κι αλιως
Τολη το νου σουΤα ψιλα σκαγια σκορπανε με φουλ ετσι κι αλιως
για το φουλ μιλας η για το οπλοΌτι να βάλεις μέσα φίλε...ο Γιώργος θα έχει πάντα δίκιο... σκόρπισμα...
Εχω περεταΤολη το νου σου
Άμα γράφει Benelli πάνω ότι και να είναι...για το φουλ μιλας η για το οπλο
13 χρονια benelli ειχα εξου η αποψη μου χαχαΆμα γράφει Benelli πάνω ότι και να είναι...
Γιαυτο πήρες beretta.. είδες τα ίδια λέμε.. μόνο beretta13 χρονια benelli ειχα εξου η αποψη μου χαχα
Μάλλον δεν έχεις δει τουφεκιές στα 15 μέτραΣκόρπισε φίλε στα 15 μέτρα το φουλ ε; Γαμησετα ρε δε κάνουν αυτά τα όπλα πόσες φορές πρέπει να το πούμε
Πο πο ρε τι κανει το εργαλείο να ουμε για τα 15 καλά είναι!Μάλλον δεν έχεις δει τουφεκιές στα 15 μέτρα
Όχι, τα περισσότεραΠο πο ρε τι κανει το εργαλείο να ουμε για τα 15 καλά είναι!
Μόνο το δικό σου ρίχνει έτσι να υποθέσω ε;
Full-bell ΧΌχι, τα περισσότερα
Σαρεσει δεν σαρεσει όμως είναι και μερικά που με το φουλ είναι για μπεκάτσα στο πυκνό!
Διαφωνείς;
Γιώργο δύο ερωτήσεις:Μάλλον δεν έχεις δει τουφεκιές στα 15 μέτρα
Καλημέρα.
Όπως τα λες είναι. Με full είναι η τουφεκιά και πρόκειται για το δίκαννο όταν το έφερνα στα μέτρα μου. Ναι κέντρο σημάδευα αλλά όπως φαίνεται, έτσι νόμιζα!
Ο οπλουργός σου είπε μεγάλη μαλακία!
Γιαυτό μετά τα τοπικ "φυσιγγι για...χ" δεν έχουν τελειωμό.
Όταν πιάνουν τα χέρια σου και κόβει το μυαλό σου, όλα θα γίνουν ευκολότερα και ομορφότερα.
Τι δουλειά έχει ο ποιοτικός έλεγχος με τα μέτρα του όπλου;Και όμως ο οπλουργός ήταν σαν τη Κασσάνδρα, που ήταν μισητή διότι έλεγε μόνο αλήθειες ... Ο ποιοτικός έλεγχος εταιρειών - με ελάχιστες εξαιρέσεις - πράματι τις αποκλίσεις αυτές τις θεωρεί αμελητέες.
Με λιγο φινιρισμα μια χαρα θα φαινεται.....η mossberg τι λεει σαν οπλο - μηχανισμος??
Το έκανα προχηρα για φέτος μετά θα κάνω ένα καλό,Τώρα από φυνηρισμα θέλεις χρωνο για να το κάνεις πάντως είναι ακριβώς στα μέτρα μουΜε λιγο φινιρισμα μια χαρα θα φαινεται.....η mossberg τι λεει σαν οπλο - μηχανισμος??