Tolis SBE1
Banned
Ε και δε θα τεριαζει το καλυμα αλλα θα βαραει εκει που πρεπειΝαι αλλά δεν θα μικρύνει το κοντάκι.
Ε και δε θα τεριαζει το καλυμα αλλα θα βαραει εκει που πρεπειΝαι αλλά δεν θα μικρύνει το κοντάκι.
Καμια τετοια εργασια δεν εχει εγγυηση ....υπαρχουν περιπτωσεις που το ξυλο επανηλθε κατα ενα βαθμο στην αρχικη του θεση....οπως και ραγισμα η ακομα και σπασιμο του κοντακιου....Καλημέρα γνωρίζει κάποιος αν έρθει το κοντάκι στα μέτρα μου με πρέσα αν μετά από καιρό μπορεί να ξανά επανέλθει στην αρχική του μορφή. Η μπορεί να σπάσει το κοντάκι κατά την ώρα που πρεσαρετε. Ευχαριστώ
Αλλη η δουλεια του Ναυτη και αλλη του Καντυλαναυτη....φιλε ειχα το ιδιο προβλημα πηγα σε 3 οπλουργους και εδωσα τσαμπα λεφτα στον εναν ο αλλος δεν ασχοληθηκε οποτε πηρα τηλ τον ψυλλακη πηγα εκει και σε 20 λεπτα το οπλο ηταν στα μετρα μου και κοστος ελαχιστο
Ευχαριστώ για την απάντηση.τελικα κλείνω στο να φάω την ράχη σε οπλουργο πιστεύω αυτό θα είναι πιο εφικτό για εμέναΚαμια τετοια εργασια δεν εχει εγγυηση ....υπαρχουν περιπτωσεις που το ξυλο επανηλθε κατα ενα βαθμο στην αρχικη του θεση....οπως και ραγισμα η ακομα και σπασιμο του κοντακιου....
Δεν εχουν ολες οι καρυδιες στα κοντακια την ιδια ανοχη στις πιεσεις....μια ριζα ειναι ποιο ευκολη στο σπασιμο απο ενα αλλο με ισια νερα.
Πριν φας όπως γράφεις οτιδήποτε , ψάξε κ βρες εναν εμπειρο σκοπευτή η προπονητή σκοποβολής η κάποιον που να ασχολείται με κοντακι σοβαρά, αυτός θα σε δει πως επωμιζεις κ τι χρειάζεσαι, να ξέρεις πως ότι τρώγεται δεν ξαναγίνεται, καλυτερα ψηλά παρα πολυ χαμηλάΕυχαριστώ για την απάντηση.τελικα κλείνω στο να φάω την ράχη σε οπλουργο πιστεύω αυτό θα είναι πιο εφικτό για εμένα
Φίλε μου έχεις χίλια δίκια αυτά που λες .αν ξέρεις κάποιον εσύ να μας βοηθήσει από Θεσσαλονίκη είμαι ανοιχτός σε προτάσειςΠριν φας όπως γράφεις οτιδήποτε , ψάξε κ βρες εναν εμπειρο σκοπευτή η προπονητή σκοποβολής η κάποιον που να ασχολείται με κοντακι σοβαρά, αυτός θα σε δει πως επωμιζεις κ τι χρειάζεσαι, να ξέρεις πως ότι τρώγεται δεν ξαναγίνεται, καλυτερα ψηλά παρα πολυ χαμηλά
Έχω ακούσει για τον Σκριβάνο, κοντακάς με όνομα, στη Θεσσαλονίκη. Δεν έχω προσωπική εμπειρία.Φίλε μου έχεις χίλια δίκια αυτά που λες .αν ξέρεις κάποιον εσύ να μας βοηθήσει από Θεσσαλονίκη είμαι ανοιχτός σε προτάσεις
Έχετε δυο τρομερους κοντακαδες, Σκριβανο κ Ανδριανόπουλο, επίσης παρα πολλους έμπειρους σκοπευτές, ψάξε κ θα βρειςΦίλε μου έχεις χίλια δίκια αυτά που λες .αν ξέρεις κάποιον εσύ να μας βοηθήσει από Θεσσαλονίκη είμαι ανοιχτός σε προτάσεις
Το θέμα είναι ότι δεν ψάχνω να κάνω καινούργιο κοντάκι αλλά να διορθώσω το είδη υπάρχων.και οι δύο κάνουν καινούργια μόνο κοντάκια. Στον έναν έχω κάνει είδη ένα σε μια καραμπίνα μου παλιάΈχετε δυο τρομερους κοντακαδες, Σκριβανο κ Ανδριανόπουλο, επίσης παρα πολλους έμπειρους σκοπευτές, ψάξε κ θα βρεις
Αφου εχεις κανει κοντακι λογικά ξέρεις τα μέτρα σου χοντρικα, πηγαινε το όπλο που θελεις να φτιάξεις να στο φέρει όσο πιο κοντά μπορεί στα μέτρα σου λοιπόνΤο θέμα είναι ότι δεν ψάχνω να κάνω καινούργιο κοντάκι αλλά να διορθώσω το είδη υπάρχων.και οι δύο κάνουν καινούργια μόνο κοντάκια. Στον έναν έχω κάνει είδη ένα σε μια καραμπίνα μου παλιά
Είναι κ ο Χατζηνάκος, ο εγγονός του Ζυγκλίνα που έφτιαχνε τα μονόκαννα.Αφου εχεις κανει κοντακι λογικά ξέρεις τα μέτρα σου χοντρικα, πηγαινε το όπλο που θελεις να φτιάξεις να στο φέρει όσο πιο κοντά μπορεί στα μέτρα σου λοιπόν
Δεν τον ξέρω τον κυριο φιλε, ασχολείται με κοντακι ;Είναι κ ο Χατζηνάκος, ο εγγονός του Ζυγκλίνα που έφτιαχνε τα μονόκαννα.
Σε κολησεις και βαφες ειναι κορυφη παντος και απο τιμες !Δεν τον ξέρω τον κυριο φιλε, ασχολείται με κοντακι ;
Δημήτρη τι έχεις να πεις όταν η μετροληψια γίνεται σε έναν κλειστό χώρο και το κοντάκι φτιάχνεται μέχρι τέλους χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να το ρίξεις;Έχετε δυο τρομερους κοντακαδες, Σκριβανο κ Ανδριανόπουλο, επίσης παρα πολλους έμπειρους σκοπευτές, ψάξε κ θα βρεις