Φουλ με διασποράς
Γειά σου Γιάννη.View attachment 53682καλημερα στο παρεακι..πήγα αγόρασα τη benelli m2 speed και ρίχνει αρκετά ψιλά απ το κέντρο.. Έβαλα τη c φλατζα να κατέβω και ορίστε τη ντουφεκες έβγαλε.. Πάλι ψιλά. Υπάρχει λύση παιδιά γιατί απογοητευτικα πολύ..
Έρηξα στα 20 μέτρα. Περίμενε ανεβάζω κ ένα γκρουπ μονοβολα σκοπευτικα στα 30 μέτραΣτα πόσα μέτρα είναι η δοκιμή και ποια η κατακόρυφη απόσταση του κέντρου της τουφεκιάς με την οριζόντια γραμμή ;
Εδω ποσα μονοβολα εχεις ριξει και ποια????
7 μονοβολα σκοπευτικα του κυργια.. Σταθερό όπλο.Εδω ποσα μονοβολα εχεις ριξει και ποια????
10 εκατοστά στα 30μ με μονόβολα.
Όχι στα σκάγια έρηξα όρθιος χωρίς σταθερό όπλο. Το στόχαστρο το έβαλα να καλύψει το κέντρο που είχα φτιάξει, δεν το έβαλα δηλαδή το κέντρο πάνω απ την ακίδα.10 εκατοστά στα 30μ με μονόβολα.
Μια χαρά είναι για εμένα.
Σημάδεψες όπως στο link που σου έδωσα ή σκέπασες με το στόχαστρο το σημάδι ;
Στα 20μ με σκάγια έριξες με ακουμπισμένο όπλο ;
Ρίξε δυό τρεις τουφεκιες στα 14μ με full με ψιλά σκάγια με σταθερό όπλο και σημάδεψε όπως σου είπα
Μια τουφεκιά σε κάθε χαρτί.
Αυτό για να δούμε αν έχει θέμα η κάνη (που δεν νομίζω ότι έχει).
Εδω λοιπον εχουμε δυο προβληματα εμφανεστατα.....7 μ
7 μονοβολα σκοπευτικα του κυργια.. Σταθερό όπλο.
Ρίξε σκάγια, όχι μονόβολα ...Όχι στα σκάγια έρηξα όρθιος χωρίς σταθερό όπλο. Το στόχαστρο το έβαλα να καλύψει το κέντρο που είχα φτιάξει, δεν το έβαλα δηλαδή το κέντρο πάνω απ την ακίδα.
Έρηξα με 4ρη..στις 2 μεγαλύτερες τρύπες έχουν πάει δύο μονοβολα μαζιΕδω λοιπον εχουμε δυο προβληματα εμφανεστατα.....
Πρωτο προβλημα............... δεν δικαιολογειται σε αυτα τα μετρα η τοσο μεγαλη διασπορα ............που σημαινει οτι τα μονοβολα αυτα δεν ειναι για το οπλο σου σε περιπτωση που τα εχεις κανει ολα σωστα......
Δευτερο προβλημα.......παρατηρω πως μονο ενα εχει κτυπησει ομοκεντρα το χαρτι.......τα αλλα απο οτι καταλαβαινω εχουν κτυπησει λιγο πλαγιομετωπικα ....πραγμα απαραδεκτο για ενα μονοβολο......
Με τι τσοκ εριξες?
Οκ..Ρίξε σκάγια, όχι μονόβολα ...
Κάνε αυτό που σου είπα.
Άρα θα έρθεις πιο χαμηλά αν σημαδέψεις όπως πρέπει.
Στήσε το όπλο στην αρχή.
Μετά ρίξε 3 τουφεκιές όρθιος με μη στημένο όπλο στα 15-20μ πάλι με full.
Σημείωσε την απόσταση που έριξες και την απόκλιση.
Κανονικά ο στόχος πρέπει να είναι στην κορυφή του στοχάστρου, όχι να τον καλύπτεις με αυτό
Δεξιό ειναιView attachment 53787για δεξιοχειρα η για κάποιον που επωμιζει αριστερά είναι αυτό το κοντάκι;
Τώρα το έλυσα κ το είδα. Γιαυτό μου πάνε δεξιά οι ντουφεκες μου. Εμένα.. Γιατί επωμιζω αριστερά εγώ. Άρα να την γυρίσω ανάποδα για να ρθουν κέντρο;Δεξιό ειναι
Μια δοκιμή θα σε πεισειΤώρα το έλυσα κ το είδα. Γιαυτό μου πάνε δεξιά οι ντουφεκες μου. Εμένα.. Γιατί επωμιζω αριστερά εγώ. Άρα να την γυρίσω ανάποδα για να ρθουν κέντρο;
Θα κανψ αύριο.. Ανέβασα παραπάνω σημερινές βολές με σκοπευτικα μονοβολα κ πήγαν όλα δεξιά πάνω. Λογικό. Sinistro=αριστερά.. Αλλος μου τις άλλαξε τις φλάντζες και τις έκανε πουταναΜια δοκιμή θα σε πεισει