Μάλλον wound BillΑλεξ θα τον λέμε kill Bill
Μάλλον wound BillΑλεξ θα τον λέμε kill Bill
Μήπως sport Billy χα χαΜάλλον wound Bill
Με διασπορας τσοκ ερηχνες??Έχουμε (1187) αλλά διαλέγει και αυτή.
View attachment 66645
View attachment 66646
Γγγγγγγ γαβ γαβ, ..... γαβ
Φυσιγγάρες !!!! Να τα λέμε όλα ...
Εμένα πάντως μου αρέσει πιο πολύ η τουφεκιά του long range που ανέβασες με τη m2!!!Full έγραφαν πάνω Γιάννη
Λες να δοκιμάσω και με 4* μήπως γαζώσει η Rem ;
Άσε καλύτερα ... ρίχνω 3άρια που βάζουν τα ίδια σκάγια.
Λεφτά υπάρχουν ...
View attachment 66647
Μια και στον Άγιο Πέτρο όπως λέει και ο ξάδερφος.
Τα πάντα εξαρτώνται από την απόσταση και τον κύκλο γύρω από το θήραμα στον οποίο συνήθως καρφώνουμε το κέντρο της τουφεκιάς όταν αυτή φτάσει εκεί.Εμένα πάντως μου αρέσει πιο πολύ η τουφεκιά του long range που ανέβασες με τη m2!!!
Δεν με ενδιαφέρουν τα ποσοστά ούτε οι αποστάσεις στα 40 και στα 50 μέτρα...στον κόκκινο κύκλο με το long range έχεις περισσότερες πιθανότητες να πέσει η φάσσα με το long range παρά με το Rouster!!!
Καλό φαίνεται αλλά το κόλπο με το καλαμάκι και ο πίνακας είναι τσάμπα.Καλησπέρα κ χρόνια πολλά σε όλους!!! Επειδή είμαι αρχάριος κ προσπαθώ να καταλάβω αν το Κοντακι είναι σωστό στα μέτρα μου κ σκέφτομαι να το στείλω για να μπει μηχανισμός ρύθμισης κοντακίου βρήκα το παρακάτω εργαλείο. Το έχει δοκιμάσει κανείς;;; Είναι εμπιστοσύνης;;;
Έχεις σταθερή επωμηση;Μην χαλάς τα λεφτά σου σε τέτοια (ματζουνια) . Πήγαινε σε έναν δάσκαλο η οπλουργο να σε δεί και να σου πει τι χρειάζεται να κάνεις .Καλησπέρα κ χρόνια πολλά σε όλους!!! Επειδή είμαι αρχάριος κ προσπαθώ να καταλάβω αν το Κοντακι είναι σωστό στα μέτρα μου κ σκέφτομαι να το στείλω για να μπει μηχανισμός ρύθμισης κοντακίου βρήκα το παρακάτω εργαλείο. Το έχει δοκιμάσει κανείς;;; Είναι εμπιστοσύνης;;;
Σωστότατο αλλά υπάρχουν περιπτώσεις όμως που δεν μπορείς πάντα να έχεις άνεση κίνησης των ποδιών τότε το να δουλέψει λίγο η μέση δεν είναι σωστότερο ή πάντα πρέπει να την έχεις κλειδωμένη ?Στη μέθοδο που διδάσκω εγώ, όλες οι κινήσεις παράγονται ΚΑΤΩ από τη μέση (ισχία, γόνατα, αστράγαλοι).
Εφ' όσον δεν έχεις καταλάβει αν το κοντάκι είναι στα μέτρα σου , ο καλύτερος τρόπος να το καταλάβεις είναι να κάνεις το λεγόμενο Churchill test. Ψάξτο εδώ μέσα υπάρχουν πολλές αναφορές σ' αυτό. Αν έχεις απορίες ευχαρίστως να τις συζυτήσουμε.Καλησπέρα κ χρόνια πολλά σε όλους!!! Επειδή είμαι αρχάριος κ προσπαθώ να καταλάβω αν το Κοντακι είναι σωστό στα μέτρα μου κ σκέφτομαι να το στείλω για να μπει μηχανισμός ρύθμισης κοντακίου βρήκα το παρακάτω εργαλείο. Το έχει δοκιμάσει κανείς;;; Είναι εμπιστοσύνης;;;
Μια χαρά κατανομές για την οριακή () απόσταση των 36.5mΈχουμε (1187) αλλά διαλέγει και αυτή.
View attachment 66645
View attachment 66646
Γγγγγγγ γαβ γαβ, ..... γαβ
Φυσιγγάρες !!!! Να τα λέμε όλα ...
Χρονια πολλα πρωτα πρεπει να εχεις μια στεθερη επωμηση κ να κρατας το κεφαλι ισιο οταν σκοπευεις κανεις το τεστ που ανεφεραν πιο πανω κ βλεπεις που πανε οι τουφεκιε σου αφου πρωτα εχεις τσεκαρη οτι η καννη σου ισιαΚαλησπέρα κ χρόνια πολλά σε όλους!!! Επειδή είμαι αρχάριος κ προσπαθώ να καταλάβω αν το Κοντακι είναι σωστό στα μέτρα μου κ σκέφτομαι να το στείλω για να μπει μηχανισμός ρύθμισης κοντακίου βρήκα το παρακάτω εργαλείο. Το έχει δοκιμάσει κανείς;;; Είναι εμπιστοσύνης;;;
εχεις βαλει τις φλατζες που ειναι για cast on ?οι περισοτερες καραμπινες ειτε για δεξιοεπωμηζων η αριστεροεπωμηζων περνουν καπιες ελαχιστες μοιρες cast με τις φλατζες αλλα ειναι αναλογα το σωματοτυπο του καθενοςκαλησπερα και χρονια πολλα.Κατεβασα την φλατσα που ειναι στο πισω μερος του κοντακιου της Α400 γιατι ψιλοτουφεκουσε,εκανα το κολπο με το καλαμακι και βλεπω τον στοχο μεσα απο το καλαμακι,ομως διαπιστωσα οτι το κοντακι ειναι μαλλον ισιο και δεν εχει καθολου CAST ON οντας αριστεροχειρας.Γιατι τα γραφω αυτα? Γιατι δεν εχω τις επιτυχιες που εχω με το πλαγιοκανο .Βεβαια σε αυτο εφτιαξα κοντακι στον Σκριβανο.Να παω την καραμπινα σε οπλουργο για μετρηση?μηπως φταιω εγω?Ξερετε καποιον να κανει την δουλεια αν χρειαστει?ευχαριστω.
υγ.δεν εχω αλλαξει την κλιση που ειναι μεταξυ κοντακιου και βασης της καραμπινας.
ναι εχω βαλει μονο την φλατζα που ειναι στο πισω μερος του κοντακιου,κοντα στο πελμα.την αλλη που ειναι μεταξυ βασης και πελματος οχι.μαλλον θα παω σε οπλουργο γιατι μπορει να θελει και αλλα πραγματα.εχεις βαλει τις φλατζες που ειναι για cast on ?οι περισοτερες καραμπινες ειτε για δεξιοεπωμηζων η αριστεροεπωμηζων περνουν καπιες ελαχιστες μοιρες cast με τις φλατζες αλλα ειναι αναλογα το σωματοτυπο του καθενος
πρεπει να αλλαξεις κ την φλατζα στην μεταξυ βασης κ κοντακιου,πανε σετ οτι φλατζα βαλεις μεταξυ βασης κ κοντακιου τον ιδιο αριθμο η γραμμα βαζεις κ αυτη που ειναι μεσα στο κοντακιναι εχω βαλει μονο την φλατζα που ειναι στο πισω μερος του κοντακιου,κοντα στο πελμα.την αλλη που ειναι μεταξυ βασης και πελματος οχι.μαλλον θα παω σε οπλουργο γιατι μπορει να θελει και αλλα πραγματα.
Αν δεν έχεις βάλει την φλατζα μεταξύ κοντακιου-βασης, μάλλον θα υπάρχει κενό μεταξύ των...ναι εχω βαλει μονο την φλατζα που ειναι στο πισω μερος του κοντακιου,κοντα στο πελμα.την αλλη που ειναι μεταξυ βασης και πελματος οχι.μαλλον θα παω σε οπλουργο γιατι μπορει να θελει και αλλα πραγματα.