Το αντίθετο θα ήταν είδηση.Έχω μια μπουκάλα outers bluing θα το επιχειρήσουμε.
Καλή επιτυχία Θεοφραστε.
Το αντίθετο θα ήταν είδηση.Έχω μια μπουκάλα outers bluing θα το επιχειρήσουμε.
Ακολουθήστε ακριβώς τις οδηγίες του κατασκευαστή, εκεί έγκειται η επιτυχία.Έχω μια μπουκάλα outers bluing θα το επιχειρήσουμε.
αν φέρει μπύρες θα κάνουμε Γιώργο ... διαφορετικά θα το βάψω με πινέλο !Μπράβο Χρηστάρα, ωραίος
Θα κάνετε blueing μόνοι σας;
Αυτό ceracote που λένε ε;διαφορετικά θα το βάψω με πινέλο !
έπεσε στα χεριά μου το πλαγιόκανο του Θεόφραστου ... αφου τα εχει βρει ποια με το κοντάκι αποφασίστηκε ο καλλωπισμός των μετάλλων !
το σενάριο ίδιο μετ τον καλλωπισμό του μονόκαννου baikal που ειχα κάνει !
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φτιάξτο-μόνος-σου.580/page-3
βέβαια το πλάγιο είναι σε πολύ καλύτερη αρχική κατάσταση !
με τη ζεστή που ειχε χθες ήταν ότι έπρεπε για δουλειά στο μπαλκόνι και παγωμένη μπύρα
Για αρχή έπιασαν δουλειά τα ντουκόχαρτα (1500 & 2000) προσαρμοσμένα στο δρέπανο με περιστροφικό δίσκο τριβείο ... και φυσικά στα δύσκολα το ντρεμελάκι με προσαρμοσμένα και σε αυτο ντουκοχαρτα .
η βάση και τα εξαρτήματα "πλύθηκε " με ατμοκαθαριστή για να φύγουν όλα τα παλιά γράσα . ο ατμοκαθαριστής κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό.
Ύστερα στέγνωμα με μπιστολάκι και πλύσιμο με wite spirit παντού.
σήμερα εχει πέρασμα με glanol και βούρτσαρισμα με κατσε... το βλέπω για καθρέφτη .. οτι πρέπει για το μουστάκι του Θεοφρασου
το ενα έφερε το άλλο και τελικά αποφασιστικέ να βγάλω την παλιά βαφή στις κάννες.
κάπου είχε διαβάσει ο Θεο οτι το λευκό ξύδι σαν ήπιο διαβρωτικό κανει καλή δουλειά στην βαφή .. μιας που είχα λευκό ξύδι το δοκίμασα .και είναι αλήθεια .
μούλιασμα με ένα πανάκι και μετά απο 15 λεπτά νιώθεις οτι αγριεύει ... χρισημοποιόντας ντουκόχαρτο 1000 , έτριψα τις κάννες και πραγματικά εντυπωσιάστηκα απο τοσο ποιο εύκολα έβαινε η παλιά βαφή .
Θέλει προσοχή ... αν ξεκινήσεις πρέπει να τελειώσεις την ίδια μέρα. δεν παίρνει καθυστερήσεις !
πιθανόν λόγο τις χημικής αντίδρασης με το ξύδι η οξείδωση αναπτύσσεται ταχύτατα σε σημείο που δεν το προλαβαίνεις .. γίνεται καφεπρτάσινο...
μετά την αφαίρεση καλο σαπούνισμα και πέρασμα εντατικά με ατμο καθαριστή .... στέγνωμα με μπιστολάκι και πλύσιμο με wite spirit παντού.
οι καννες αστράφτουν.
πραγματικά πολύ ποιο εύκολα καθάρισα την βαφή με αυτόν τον τρόπο . θεοφραστε έτοιμες για βαφή ! οργανώσου!
Ρε φίλε πραγματικά το μεράκι σου με φτιάχνει , κάθε φορά που πιάνεις κάτι στα χέρια σου κάνεις θαύματα. Την επόμενη φορά που θα βρεθούμε σε τραπέζι σου έχω ένα δωράκι .έπεσε στα χεριά μου το πλαγιόκανο του Θεόφραστου ... αφου τα εχει βρει ποια με το κοντάκι αποφασίστηκε ο καλλωπισμός των μετάλλων !
το σενάριο ίδιο μετ τον καλλωπισμό του μονόκαννου baikal που ειχα κάνει !
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φτιάξτο-μόνος-σου.580/page-3
βέβαια το πλάγιο είναι σε πολύ καλύτερη αρχική κατάσταση !
με τη ζεστή που ειχε χθες ήταν ότι έπρεπε για δουλειά στο μπαλκόνι και παγωμένη μπύρα
Για αρχή έπιασαν δουλειά τα ντουκόχαρτα (1500 & 2000) προσαρμοσμένα στο δρέπανο με περιστροφικό δίσκο τριβείο ... και φυσικά στα δύσκολα το ντρεμελάκι με προσαρμοσμένα και σε αυτο ντουκοχαρτα .
η βάση και τα εξαρτήματα "πλύθηκε " με ατμοκαθαριστή για να φύγουν όλα τα παλιά γράσα . ο ατμοκαθαριστής κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό.
Ύστερα στέγνωμα με μπιστολάκι και πλύσιμο με wite spirit παντού.
σήμερα εχει πέρασμα με glanol και βούρτσαρισμα με κατσε... το βλέπω για καθρέφτη .. οτι πρέπει για το μουστάκι του Θεοφρασου
το ενα έφερε το άλλο και τελικά αποφασιστικέ να βγάλω την παλιά βαφή στις κάννες.
κάπου είχε διαβάσει ο Θεο οτι το λευκό ξύδι σαν ήπιο διαβρωτικό κανει καλή δουλειά στην βαφή .. μιας που είχα λευκό ξύδι το δοκίμασα .και είναι αλήθεια .
μούλιασμα με ένα πανάκι και μετά απο 15 λεπτά νιώθεις οτι αγριεύει ... χρισημοποιόντας ντουκόχαρτο 1000 , έτριψα τις κάννες και πραγματικά εντυπωσιάστηκα απο τοσο ποιο εύκολα έβαινε η παλιά βαφή .
Θέλει προσοχή ... αν ξεκινήσεις πρέπει να τελειώσεις την ίδια μέρα. δεν παίρνει καθυστερήσεις !
πιθανόν λόγο τις χημικής αντίδρασης με το ξύδι η οξείδωση αναπτύσσεται ταχύτατα σε σημείο που δεν το προλαβαίνεις .. γίνεται καφεπρτάσινο...
μετά την αφαίρεση καλο σαπούνισμα και πέρασμα εντατικά με ατμο καθαριστή .... στέγνωμα με μπιστολάκι και πλύσιμο με wite spirit παντού.
οι καννες αστράφτουν.
πραγματικά πολύ ποιο εύκολα καθάρισα την βαφή με αυτόν τον τρόπο . θεοφραστε έτοιμες για βαφή ! οργανώσου!
Να είσαι καλά Βαγγέλη !Ρε φίλε πραγματικά το μεράκι σου με φτιάχνει , κάθε φορά που πιάνεις κάτι στα χέρια σου κάνεις θαύματα. Την επόμενη φορά που θα βρεθούμε σε τραπέζι σου έχω ένα δωράκι .
Ρε φίλε πραγματικά το μεράκι σου με φτιάχνει , κάθε φορά που πιάνεις κάτι στα χέρια σου κάνεις θαύματα. Την επόμενη φορά που θα βρεθούμε σε τραπέζι σου έχω ένα δωράκι .[/QU
τι εγινε με το θεμα? καμια φωτο?
κουτσα στραβα την εβαψα
Χρησταρα τσάμπα δε βγήκε η πολη με του καλητερους μαστορους κ τεχνίτες κάτι μας τραβάει με τα μέταλλαγεια σου ρε Νικολα λεβέντη ! μπραραβο για την υπομονή και την δουλειά σου !
*ίσως να θέλει κανένα χέρι ακόμα ... να σου σκουριάσει περισσότερο!
το έχουν οι Γιαννιώτες με τα μέταλλα τελικά !
πέρασε το και άλλα χέρια όσο είναι καιρός ... και μην ξεχάσεις να αδρανοποίησεις την "βαφή" όπως λένε οι οδηγίες ... (βουτά σε βραστό νερό συνήθως)Χρησταρα τσάμπα δε βγήκε η πολη με του καλητερους μαστορους κ τεχνίτες κάτι μας τραβάει με τα μέταλλα
το πέρασα 3 φόρες καλά φαίνεται μπορεί να το περάσω κι άλλο,σαν πρώτο επιχείρημα καλά είναι ,αναμένετε αναπαλαίωση κ σε άλλο οπλακι αν μου το πάρει απόφαση ο ιδιοκτήτης
σε αυτη τι βαφη ελεγε με το περνας τι βαθη σε 30-60 δευτερολεπτα να την ξεπλενεις με κρυο νεροπέρασε το και άλλα χέρια όσο είναι καιρός ... και μην ξεχάσεις να αδρανοποίησεις την "βαφή" όπως λένε οι οδηγίες ... (βουτά σε βραστό νερό συνήθως)