Φτιάξ' το μόνος σου

Παιδια μια βοηθεια επεσε στα χερια μου μια τοζ mc 21 ειναι ιδια με του Διονυση ,το οπλο ειναι ενος θειου μου που δεν κυνηγαει λογω ηλικιας και θα μου το χαρισει. Ειναι σε αριστη κατασταση. το μονο θεμα ειναι οτι εχει χαθει το καπακι της βασης.Εχω παρει ολους τους οπλουργους της Αττικης αλλα κανενας δεν εχει το συγκεκριμενο αντα/κο .Επισης πηρα τον παπαδακη και την καλκο που τα εισαγουν αλλα ουτε αυτοι το εχουν .Ριξτε καμια ιδεα ρε παιδια που θα μπορεσω να βρω αντ/κο ,ο θειος μου ειπε πτι εχει 18,5 αυλο ειναι αχρωμιοτο και βγαζει ντουφεκιες φαρμακι
Το καπάκι βρίσκεται, αρκεί να έχεις υπομονή. Σκέψου καλά αν θες το συγκεκριμένο όπλο, έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Αν θες καραμπίνα που θα κυνηγάς συνέχεια με αυτήν, ίσως θα άξιζε να κοιτάξεις κάπου άλλου

Last edited:
Διονυση εχω αλλο οπλο μια χ3 απλα μιας και μου το χαριζουν γιατι να μην το φτιαξω Που ξερεις εαν ειναι καλη μπορει να κυνηγαω και με αυτη Εχεις καποιον που μποτω να βρω το συγκεκριμενο αντ/κο?

Διονυση εχω αλλο οπλο μια χ3 απλα μιας και μου το χαριζουν γιατι να μην το φτιαξω Που ξερεις εαν ειναι καλη μπορει να κυνηγαω και με αυτη Εχεις καποιον που μποτω να βρω το συγκεκριμενο αντ/κο?
Σίγουρα το βρίσκεις στην Ρωσια, πες μου χρονολογία του όπλου να σου πω σίγουρα, το κομμάτι αυτό δεν είναι λειτουργικό, απλά καλύπτει το κλείστρο απο νερά-βρομιές, πιστεύω ότι μπορείς να το φτιάξεις κιόλας.

Μπαλσα ειναι. Ηθελα κατι μαλακο και ευκολοδουλευτο. Μ αρεσει η λευκη αντιθεση τελικα, θα το αφησω ετσι
Βικτωρα το μπαλσα ειναι εντελως ακαταλληλο! Μεσα σε λιγο διάστημα θα ξεκινήσουν προβληματα. Προκειται για το ελαφρυτερο ειδος ξυλου στον κοσμο d0:0.08- 0.10gr/cm3.Λεγεται και σφουγγαροξυλο εξαιτιας τις ιδιοτητας του να ρουφα νερο οπως το σφουγγαρι λογω της δομης του. Οι μονες χρήσεις του ειναι στον μοντελισμο, σε μακετες σχεδιαστών/ατχιτεκτονων και ως μονωτικο!! Υλικο. Οτι λαδι και εμποτιστκο και να βαλεις πανω του παλι ακαταλληλο θα ναι. Πανε σε αλλο ειδος π. Χ καρυδια. Ναι δουλευεται πιο δυσκολα αλλα η κατασκευη σου ειναι απλη και ενα "σκληρο" ξύλο δουλευεται πιο αργα και με μικροτερη πιθανοτητα να κανες καποιο λαθος;)

Δεν εχω τωρα εδω κοντα να μετρησω. Ειναι περιπου 20-30 χιλ, καπου εκει. Θα σου πω απογευμα που θα παω σπιτι

οχι, λιγοτερο ειναι. Θα μετρησω το απογευμα, αλλα τωρα που το σκεφτομαι τα 20 χιλ ειναι πολυ μεγαλο νουμερο. Κατω απο 5 ειναι σιγουρα

Καλησπερα σε ολους..θελω να βαλω στο κοντακι απο το ποζε μου μια φετα ξυλινη για να το μακρυνω..εγω τις φετες βακελιτη αλλα δεν μου αρεσσουν οπτικα..που θα βρω τετοια κομματια στην αγορα κατα προτιμηση καρυδια?

Καλησπερα σε ολους..θελω να βαλω στο κοντακι απο το ποζε μου μια φετα ξυλινη για να το μακρυνω..εγω τις φετες βακελιτη αλλα δεν μου αρεσσουν οπτικα..που θα βρω τετοια κομματια στην αγορα κατα προτιμηση καρυδια?

Κάνα τοπικό ξυλουργείο δεν έχεις να δεις; Εννοείς έτοιμη θες τη φέτα για κοντάκι;

Κάνα τοπικό ξυλουργείο δεν έχεις να δεις; Εννοείς έτοιμη θες τη φέτα για κοντάκι;
Μανο τοπικο ξυλουργειο ρωτησυ να βρα αλλα εχει μαλακα ξυλα και δεν πιστευω να κανουν δουλεια..θελω στο περιπου να βρω κανενα κομματι και να το φερω εγω στο κοντακι πανω

Back