Φτιάξ' το μόνος σου

Αν δεν φτιάξεις όλο το κοντάκι καλύτερα να το περάσεις με ότι βερνικι έχεις στην αποθήκη, σίγουρα αυτό που λέει ο Κυριάκος είναι καλύτερο αλλά να πλερώσεις 15€ για ένα κομματάκι μπάλσα; Εκτός και αν πιθανολογείς ότι θα σου χρειαστεί κάπου αλλού.sarcastic.

Τελείωσε και αυτό το πρότζεκτ, κρίμα που ήταν γρήγορο.
upload gif from url
image hosting no register
screen shot on pc

Κάποιος πρέπει πρέπει να μαζέψει τον πάγκο

image url upload
δυο θα πω Διονύση...
ενα , το αποτέλεσμα ειναι κάτι παραπάνω απο άριστο !!! την έχεις κατά βρει με το τρου όιλ ... εεεε.!
και δεύτερο ζηλεύω τον πάγκο σου ....
μπράβο και πάλι μπράβο .RESPECT..RESPECT.

δυο θα πω Διονύση...
ενα , το αποτέλεσμα ειναι κάτι παραπάνω απο άριστο !!! την έχεις κατά βρει με το τρου όιλ ... εεεε.!
και δεύτερο ζηλεύω τον πάγκο σου ....
μπράβο και πάλι μπράβο .RESPECT..RESPECT.
Ευχαριστώ, Χρήστο. Είναι μίσος ο πάγκος που βλέπεις, άλλο τόσο εχω στο πλάι .welcome1.

ωχ ωχ με βλέπω αυτόπτη μάρτυρα στα αποκαλυπτήρια
Για να είμαι ειλικρινής πριν τα βαψίματα και τα λαδια την είχα μοντάρει και έριξα μια πουλα, αλλα οπως και να έχει ανυπομονώ, αρκεί να το επιτρέψει ο καιρός. Θα χαρώ να σε δω αν μπορέσεις.

Για να είμαι ειλικρινής πριν τα βαψίματα και τα λαδια την είχα μοντάρει και έριξα μια πουλα, αλλα οπως και να έχει ανυπομονώ, αρκεί να το επιτρέψει ο καιρός. Θα χαρώ να σε δω αν μπορέσεις.
Αψογη δουλεια μπραβο Διονυση καλουπια εχεις κατω απο τον παγκο?

Παιδια μια βοηθεια επεσε στα χερια μου μια τοζ mc 21 ειναι ιδια με του Διονυση ,το οπλο ειναι ενος θειου μου που δεν κυνηγαει λογω ηλικιας και θα μου το χαρισει. Ειναι σε αριστη κατασταση. το μονο θεμα ειναι οτι εχει χαθει το καπακι της βασης.Εχω παρει ολους τους οπλουργους της Αττικης αλλα κανενας δεν εχει το συγκεκριμενο αντα/κο .Επισης πηρα τον παπαδακη και την καλκο που τα εισαγουν αλλα ουτε αυτοι το εχουν .Ριξτε καμια ιδεα ρε παιδια που θα μπορεσω να βρω αντ/κο ,ο θειος μου ειπε πτι εχει 18,5 αυλο ειναι αχρωμιοτο και βγαζει ντουφεκιες φαρμακι

Back