Ωραιοτατος. Να ερθω να σε βοηθησω εγω. Να σου μαζεψω τα uno prima.Τελείωσε και αυτό το πρότζεκτ, κρίμα που ήταν γρήγορο.
upload gif from url
image hosting no register
screen shot on pc
Κάποιος πρέπει πρέπει να μαζέψει τον πάγκο
image url upload
δυο θα πω Διονύση...Τελείωσε και αυτό το πρότζεκτ, κρίμα που ήταν γρήγορο.
upload gif from url
image hosting no register
screen shot on pc
Κάποιος πρέπει πρέπει να μαζέψει τον πάγκο
image url upload
Θα'θελες...... Τα κενά μαζεύω .shoot.Ωραιοτατος. Να ερθω να σε βοηθησω εγω. Να σου μαζεψω τα uno prima.
Ευχαριστώ, Χρήστο. Είναι μίσος ο πάγκος που βλέπεις, άλλο τόσο εχω στο πλάιδυο θα πω Διονύση...
ενα , το αποτέλεσμα ειναι κάτι παραπάνω απο άριστο !!! την έχεις κατά βρει με το τρου όιλ ... εεεε.!
και δεύτερο ζηλεύω τον πάγκο σου ....
μπράβο και πάλι μπράβο
Ευχαριστώ Θέο, ελπίζω να την δοκιμάσω το ΣάββατοΚούκλα την έκανες, άξιζε το μπαχαλοστον πάγκο. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ
ωχ ωχ με βλέπω αυτόπτη μάρτυρα στα αποκαλυπτήριαΕυχαριστώ Θέο, ελπίζω να την δοκιμάσω το Σάββατο
Για να είμαι ειλικρινής πριν τα βαψίματα και τα λαδια την είχα μοντάρει και έριξα μια πουλα, αλλα οπως και να έχει ανυπομονώ, αρκεί να το επιτρέψει ο καιρός. Θα χαρώ να σε δω αν μπορέσεις.ωχ ωχ με βλέπω αυτόπτη μάρτυρα στα αποκαλυπτήρια
Αψογη δουλεια μπραβο Διονυση καλουπια εχεις κατω απο τον παγκο?Για να είμαι ειλικρινής πριν τα βαψίματα και τα λαδια την είχα μοντάρει και έριξα μια πουλα, αλλα οπως και να έχει ανυπομονώ, αρκεί να το επιτρέψει ο καιρός. Θα χαρώ να σε δω αν μπορέσεις.
Ναι καλούπια πλαστικών είναι, δεν τα μετακομίζω στην δουλειά γιατί απο το γκαράζ τα φορτώνω ποιο εύκολαΑψογη δουλεια μπραβο Διονυση καλουπια εχεις κατω απο τον παγκο?