Νέα εμφάνιση για την maxus μου από τα χερακια μου και με την βοηθεια του καλού μου φίλου Κωστα(Grieko 13)....
Ωραιος ο χρηστος maxus!!Νέα εμφάνιση για την maxus μου από τα χερακια μου και με την βοηθεια του καλού μου φίλου Κωστα(Grieko 13)....
Φτου φτου σκόρδα....κούκλα έγινε...καλά καψίματα λεβέντη μουΝέα εμφάνιση για την maxus μου από τα χερακια μου και με την βοηθεια του καλού μου φίλου Κωστα(Grieko 13)....
Μπράβο πατριώτ !Νέα εμφάνιση για την maxus μου από τα χερακια μου και με την βοηθεια του καλού μου φίλου Κωστα(Grieko 13)....
Μιας και ο καιρός έφτασε ξεκινήσαμε να κάνουμε κάποιες εργασίες βελτίωσης εμφάνισης και προστασίας.....μένει ακόμα να ξυθουν και να περαστεί το φιλμ στα ξύλα της Αμερικανας.....
Μπράβο ρε πατριώτες, πολύ καλό αποτέλεσμα !!Νέα εμφάνιση για την maxus μου από τα χερακια μου και με την βοηθεια του καλού μου φίλου Κωστα(Grieko 13)....
Πολύ ομορφη και ξεχωριστή!Νέα εμφάνιση για την maxus μου από τα χερακια μου και με την βοηθεια του καλού μου φίλου Κωστα(Grieko 13)....
αναμενουμε την τελιοποιησηΜιας και ο καιρός έφτασε ξεκινήσαμε να κάνουμε κάποιες εργασίες βελτίωσης εμφάνισης και προστασίας.....μένει ακόμα να ξυθουν και να περαστεί το φιλμ στα ξύλα της Αμερικανας.....
πολυ racing την εκανες ΧρηστοΝέα εμφάνιση για την maxus μου από τα χερακια μου και με την βοηθεια του καλού μου φίλου Κωστα(Grieko 13)....
Πανεμορφο το αποτελεσμα! Γεια στα χερια σας!Νέα εμφάνιση για την maxus μου από τα χερακια μου και με την βοηθεια του καλού μου φίλου Κωστα(Grieko 13)....
Μπράβο Χρήστο! Να μας δείξετε και εμάς πως το κάνατεΜάγκες σας ευχαριστώ όλους και να είστε καλά...
Τώρα που μάθαμε πως γίνεται θα κάνουμε και άλλα αριστουργήματα.....
. Θα ήμουν υπόχρεος αν μπορούσατε εσύ ή ο Γιάννης να μου δώσετε λίγη λεπτομέρεια για την πατέντα που κάνατε της τζαβέτας. Εχω κάτι στο μυαλό μου αλλά μπορεί εσείς να το ψάξατε καλύτερα. Και κατι ακόμα. Γράφεις οτι ξεκίνησες μ' αυτά που μπορείς να κάνεις μόνος σου. Δηλαδή κάνεις μόνος βγάλσιμο ριγών ;;; μπράβο ρε φίλε εγώ μόνο με τα ξύλινα ασχολούμαι . Τα μέταλλα τα αφήνω σε άλλους.
Μιας που μιλάμε για κατασκευές , βάζω την μετατροπή μου για τζαβέτα σε αυτό το θέμαΔημητρη,αν εχεις καποιον τορναδορο,ειναι πανευκολο να σου φτιαξει την τζαβετα.
Μια σιδερενια ραβδο διαμορφωνει.
Εγκαρσια τρυπα (5mm αν θυμαμαι)στη μια ακρη και σπειρωμα Μ8 μηκους 2.5-3cm,στην αλλη.
Το μηκος το βλεπεις....
Για το κλωτσημα,ευθυνονται τα μετρα και κατ'ελαχιστο το ξυλο.
Το μαγουλο στο κοντακι,εχει χρησιμότητα οταν επιβάλλεται εντονο toe out.
Για να υπαρχει επαφη του κοντακιου με το προσωπο.
Απορια....
Μετα το "φαγωμα"που εχεις κανει στη λαβη,σου ταιριαζει?
Πρεπει να ειναι γυρω στα 10-11cm αποσταση απο σκανδαλη...
Εκτός κι εχεις μεγαλη παλαμη.
Μπράβο ρε Χρηστάρα αυτό ακριβώς έψαχνα . Ευχαριστώ πολύ νάσαι καλά.Μιας που μιλάμε για κατασκευές , βάζω την μετατροπή μου για τζαβέτα σε αυτό το θέμα
Διαβάζοντας το post τού Γιάννη η λύση που περιγράφει είναι ιδανική και στιβαρή .
Εγώ πήγα σε μια ποιο απλή κατασκευή μια που δεν διαθέτω τόρνο άλλα ούτε και ηλεκτροκόλληση .
χρησιμοποίησα ενα μακρύ παξιμάδι m6 (μιας που δεν είχα m8 ντίζα) ,
λίμαρα το παξιμάδι για να χωράει στην τρύπα που ειχε το κοντάκι για την τζαβέτα .
έκανα μια τρύπα στο παξιμάδι με μικρή κλίση μου είχα υπολογίσει για να περάσει μέσα η εγκάρσια , η οποία είναι m6
στην σύνδεση πρόσθεσα ενα παξιμάδι στην εγκάρσια για να κλείδωση στο σωστό σημείο σφιξίματος του μηχανισμού
αφού ταίριαξαν όλα καλά έβαψα με θέρμανση και λάδι το παξιμάδι !
Μήτσο τις ρίγες τις αφαίρεσα μόνος μου , επίσης έκανα και την κόλληση στην σύνδεση των καννων.
θα επανέλθω όταν βρω λίγο χρόνο με λεπτομέρειες των εργασιών αυτών