εεε ναι λύση ανάγκης .. αλλά απο αύριο εχει Βεργίνα , γιατι μπαίνω σε δύσκολη φάση τησ ανακατασκευής οπότε πρέπει να δουλεύω με τα καλύτερα υλικάΚαι η ΑΛΦΑ παρουσα!
Δεν ειναι η ιδια.Τελειωσαν τα μπουκαλια και πηραν σειρα τα κουτακια!
εεε ναι λύση ανάγκης .. αλλά απο αύριο εχει Βεργίνα , γιατι μπαίνω σε δύσκολη φάση τησ ανακατασκευής οπότε πρέπει να δουλεύω με τα καλύτερα υλικάΚαι η ΑΛΦΑ παρουσα!
Δεν ειναι η ιδια.Τελειωσαν τα μπουκαλια και πηραν σειρα τα κουτακια!
Σιγα μη το δωσει..... δικο του εγινεΒλέπω τις φωτογραφίες και ζήλεψα.....όταν το ολοκληρώσεις δεν θα σου κάνει καρδιά να το δώσεις πίσω
Πλακα πλακα,γενικη αναδομηση!Σιγα μη το δωσει..... δικο του εγινε
Ποιος ειπε οτι θα το δωσειΠλακα πλακα,γενικη αναδομηση!
Με τη καρδια να το αποχωριστει μετα?
Βλέπω τις φωτογραφίες και ζήλεψα.....όταν το ολοκληρώσεις δεν θα σου κάνει καρδιά να το δώσεις πίσω
Πλακα πλακα,γενικη αναδομηση!
Με τη καρδια να το αποχωριστει μετα?
Ποιος ειπε οτι θα το δωσει
Το τσιγαρο και μια Βεργινα,οταν θα το βλεπεις τελειωμενο, ειναι ΟΛΑ τα λεφτα!!!κοίτα που θα με βάλετε να τσακωθώ με την συμπεθέρα!!!
Να σας πω την αλήθεια το σκέφτομαι απο τώρα.. θα με πονέσει όταν το αποχωριστώ ..
αλλά πιστεύω εχει θα μεγαλύτερη αξία για την γυναίκα που μου το εμπιστεύτηκε και θα δει όμορφο το ντουφέκι του συζύγου της .
Εγω θα εχω πάρει την εμπειρία την επισκευής που ήθελα για κάποιο επόμενο μου παλιό τουφέκι και την ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της προσπάθειας μου !
αντε παω στον πάγκο τώρα για αρχίσω σιγα σιγα ...μέχρι να παγώσουν οι Βεργίνες
Τα τσιγαρα και οι βεργινες γιατι δεν θα χορταινει.Το τσιγαρο και μια Βεργινα,οταν θα το βλεπεις τελειωμενο, ειναι ΟΛΑ τα λεφτα!!!
.xm.γίνει το λεγόμενο "κούρδισμα"
Τι σε προβληματιζει,Τεο?.xm.
Ναι Γιάννη όντος υπάρχει πρόβλεψη και μάστισα υπάρχει και εγκοπή στην μπάσκουλα για να αφαιρέσεις μετα την τοποθέτηση τον πείρο με ευκολίαΤην επομενη φορα θα ξερεις!
Ο σωστος σχεδιασμος του οπλου,προβλεπει για την εφικτη αλλαγη τετοιων απαρτιων.Οπως φαινεται και στη φωτο υπαρχει τρυπα καθετα στον αξονα-οδηγο,ακριβως γι'αυτο το λογο!Σιγα μην και δεν το προβλεπε ο "συντροφος"!Υπ'οψη οτι τα ρωσσικα ελατηρια θεωρουνται απο τα καλυτερα και τουλαχιστον παλιοτερα,"βαφονταν"ενα ενα στο χερι!!
Δεν "παιζονται"τα συντροφια,Χρηστο!Ναι Γιάννη όντος υπάρχει πρόβλεψη και μάστισα υπάρχει και εγκοπή στην μπάσκουλα για να αφαιρέσεις μετα την τοποθέτηση τον πείρο με ευκολία