Xρηστο εισαι αρχοντας, σε ζηλευω με την καλη εννοια παντα... Αναμενουμε...
ευχαριστώ Νίκο
μπραβο ρε Χρηστο μπραβο απιστευτο......
ερωτηση τωρα. την μπασκουλα με τι την ετριψες με γυαλοχαρτο και τι νουμερο η με ντριμελ;και πως τα γραμματα δεν φυγαν ηταν τοσο επιφανιακο το τριψιμο η τι αλλο;
να εισαι καλά ΘεοφραστεBravo ρε μαστροΧρήστο πολύ ωραίο το αποτέλεσμα. Στις φωτό τουλάχιστον δεν βλέπω πουθενά σημάδια από την προϋπάρχουσα σκουριά. Αν το έκανες με ντουκόχαρτο ανάμεσα στα χέρια γινόταν ματ ή μόνο αν το άφηνες χωρίς να το περάσεις ατσαλόμαλο γινόταν ματ;
Γιάννη ευχαριστώ για την τηλεφωνική βοήθειαΤουμπανο!!!!!
οχι δεν θα βγει ματ.. καθώς σε κάποια σημεία θα γυαλίσει . αν το μπουκώσεις για να μείνει ματ σημαίνει οτι έχεισ εγκλωβίσει συσσωρευμένη "σκουριά" που εχει προκαλέσει η βαφή και δεν νομίζω οτι θα μπορέσει να αδρανοποιηθει τέτοια ποσότητα.Έτσι όπως την είδες την διαδικασία υπάρχει τρόπος να βγει ματ το χρώμα η μόνο με αρχικό τρίψιμο μέχρι 800 ας πούμε;
Μπορει να βγει με τριψιμο κετσε.Υπαρχουν κετσεδενια κυλινδρακια για dremel,proxxon κλπ.Έτσι όπως την είδες την διαδικασία υπάρχει τρόπος να βγει ματ το χρώμα η μόνο με αρχικό τρίψιμο μέχρι 800 ας πούμε;
Γιάννη ευχαριστώ για την τηλεφωνική βοήθεια
Πολύ καλή δουλειά επαγγελματικη! Μπράβο Χρήστο.
χαχαχα... οι φώτο βγήκαν το πρωί Χρηστάρα ...εε εκείνη την ώρα πίνω τον Ελληνικό μου!! ... πάντως μέχρι να ολοκληρωθεί ... υπήρχε η προβλεπόμενη απολαυστική κατανάλωσηΧρηστάρα συγχαρητήρια για τη δουλειά σου! .shake. Μόνο που ανησύχησα λίγο που δεν είδα καμιά μπύρα αλλά δεν πειράζει...
Η δικανναρα ειναι σενια,Τασο?Μπράβο χρηστο!!!!
Με τις πολυ ωραιες βαφές που κάνατε εσύ και ο Γιάννης "Πηρα τα πανω μου.." Και θα ξεκινήσω κ εγώ μόλις πάρω βαφή να σενιαρω τα μονοκαννα μου..
Τις ηπιε ολες στο τριψιμο-ξεσκουριασμα,Χρηστο!Ειχε πολυ δουλεια και χρειαζοταν αναπληρωση υγρων!!Χρηστάρα συγχαρητήρια για τη δουλειά σου! .shake. Μόνο που ανησύχησα λίγο που δεν είδα καμιά μπύρα αλλά δεν πειράζει...