Δεν μοιάζουν σπασμένα.

Έχει άγρια επιφάνεια; ; σαν σπασμένα και το πειρακι δεξιά είναι πατέντα
Δεν μοιάζουν σπασμένα.
Σπασμένα είναι και τα 2Δεν μοιάζουν σπασμένα.
Νίκο δεν πειράζει τίποτα αυτό. Την δουλειά του την κάνει.
Τι γυαλί?
Ναι εκεί που περνάει το επανατατικο ελατηριο είναι η βέργα που περνάω την κάννηΤι γυαλί?
Χωράει αυτό σε όλο το μήκος?
Σπασμένα είναι της βελόνας.Σπασμένα είναι και τα 2
Άρα θέλω και βελόναView attachment 96288
Από την γριά μου.
Γιατί ??? Αφού δουλεύει και χωρίς αυτάκια ... Τί ρόλο παίζουν τα αυτάκια εκεί ? Κάτι σαν στοπ φαντάζομαι, αλλά δεν το βλέπω απαραίτητο. Ούτε τα έχω δει σε άλλες καραμπίνες, ούτε στη δικιά μου (Moss.)Άρα θέλω και βελόνα
Φοβάμαι μην τρυπήσει κάνα καψουλιΓιατί ??? Αφού δουλεύει και χωρίς αυτάκια ... Τί ρόλο παίζουν τα αυτάκια εκεί ? Κάτι σαν στοπ φαντάζομαι, αλλά δεν το βλέπω απαραίτητο. Ούτε τα έχω δει σε άλλες καραμπίνες, ούτε στη δικιά μου (Moss.)
Μπα δε νομίζω. Οι άλλες γιατί δεν τα τρυπάνε ???Φοβάμαι μην τρυπήσει κάνα καψουλι
Δεν κοντραρουν υπό φυσιολογικές συνθήκες.Μπα δε νομίζω. Οι άλλες γιατί δεν τα τρυπάνε ???
Άσε που όπως τα βλέπω (στη φωτογραφία του Γιάννη), το βρίσκω πολύ φυσικό να σπάνε κάποια στιγμή, (μετά από πολλά χτυπήματα της σφύρας, ακριβώς επειδή κοντράρουν στο πίσω μέρος του κλείστρου).
Αφού έβγαλα το κλείστρο αποφάσισα να καθαρίσω την γριά για να την βάλω για ύπνο.Άρα θέλω και βελόνα
Σωστά. Σε dry-firing όμως χωρίς φυσίγγι αδρανείας ??? Αν μάλιστα το παρακάνει κανείς ...Δεν κοντραρουν υπό φυσιολογικές συνθήκες.
Αν ήταν έτσι εμένα με τα φυσίγγια που έχει ρίξει θα είχε γίνει η βελόνα σαν οδοντογλυφίδα!
Κοντραρει το εμπρός μέρος της βελόνας στο καψούλι.
Κάπου μοιράζεται το πραμα.
Λες να πάθω το ίδιοΑφού έβγαλα το κλείστρο αποφάσισα να καθαρίσω την γριά για να την βάλω για ύπνο.
Είχε να καθαριστεί κάνα χρόνο,από το περσινό κλείσιμο.
Νύφη την έφτιαξα!
Φέτος κυνήγησα,οοοσο κυνήγησα, μόνο μ'αυτην αλλάζοντας κανες.
Μια φορά μόνο πήρα την es100...
Ααα και μια φορά έπιασα το δικανο περιμένοντας κάτι φασσες που δεν ήρθαν ποτέ!
Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αυτό!
Δεν βγαίνει όσο πριν επειδή έχει στοπ τώρα.