Φτιάξ' το μόνος σου

Το αποθήκης δεν έχω λύση ακόμα και αργή να τα φέρει και ένα άλλο περνει 3 βελόνα δεν βλέπω 😅
Η αποθήκη είναι πολύ εύκολη να τη λύσεις.Μπροστά στο σωλήνα έχει μια μικρή τρυπούλα.Σπρώχνεις μέσα τη μικρή ασφάλεια σαν βελόνα και ξεβιδώνεις με κατσαβίδι το στέλεχος που έχει εμπρός.Η ασφάλεια δεν αφήνει να ξεβιδώσει.

114το παλιό σπιρες και 97 το νέο 🤔 τι κανω;;
Στη παρούσα κατάσταση θα άφηνα το παλιό πάνω.Εκτιμώ ότι είναι αυτό που φοράει από τη μάνα του,δεν έχει αλλαχτεί ποτέ.Το παλιό είναι το δείγμα για να βρείς καινούργιο σωστό.

Στη παρούσα κατάσταση θα άφηνα το παλιό πάνω.Εκτιμώ ότι είναι αυτό που φοράει από τη μάνα του,δεν έχει αλλαχτεί ποτέ.Το παλιό είναι το δείγμα για να βρείς καινούργιο σωστό.
Είναι σκουριασμενο και κολλάει δεν ξερ αν το είχε αλλάξει ποτέ γενικά είναι κομμένες κάννες τσοκ το κοντάκι γενικά ψαχνοταν ο προηγούμενος

Κολλάει το κλείστρο έβαλα το νέο και δουλεύει κανονικά..
Θυμάσαι εσύ που έχεις 302 πόσες είναι η σπιρες η εκατοστά; ;;
Αν δουλεύει,έχει καλώς!
Έχω ξαναπεί...
Άλλαξα το ελατήριο στην γριά μετά από 23 χρόνια.
Το καινούριο το άλλαξα μετά από 4 και το επόμενο πάλι σε αντίστοιχο διάστημα.
Πονεμένη ιστορία τα ελατήρια .
Θα μετρήσω και θα σου πω...
Υπόψη,δεν παίζει ρόλο μόνο ο αριθμός των σπειρών αλλά και η σκλήρυνση που έχει υποστεί το ελατήριο,το πάχος του σύρματος,η ποιότητα του κλπ.

Αν δουλεύει,έχει καλώς!
Έχω ξαναπεί...
Άλλαξα το ελατήριο στην γριά μετά από 23 χρόνια.
Το καινούριο το άλλαξα μετά από 4 και το επόμενο πάλι σε αντίστοιχο διάστημα.
Πονεμένη ιστορία τα ελατήρια .
Θα μετρήσω και θα σου πω...
Υπόψη,δεν παίζει ρόλο μόνο ο αριθμός των σπειρών αλλά και η σκλήρυνση που έχει υποστεί το ελατήριο,το πάχος του σύρματος,η ποιότητα του κλπ.
Έγινε ευχαριστώ!

Back