Για τσίχλες.για τι το προορίζεις ;
Γελάς, μεχρι να σου βάλω τα γυαλιά με τα παλιοφύσιγγα.Να απαγχονίζει ζαλισμενες τσίχλες από Λάμπρο.

Για τσίχλες.για τι το προορίζεις ;
Γελάς, μεχρι να σου βάλω τα γυαλιά με τα παλιοφύσιγγα.Να απαγχονίζει ζαλισμενες τσίχλες από Λάμπρο.
με κατι τετοια κρεμουσαμε ρόδες γύρω απο βαρκαΝα απαγχονίζει ζαλισμενες τσίχλες από Λάμπρο.
Για τσίχλες.
Μικρές είναι... ξεγελά η φωτογραφία.με κατι τετοια κρεμουσαμε ρόδες γύρω απο βαρκα
3κιλες είναι;
Κι όμως διπλοτουφεκαει, δεν ξερω το λογο, στο δικο μου το εκανε στις πρωτες 3_4 τουφεκιες κ μετα έστρωσε. Παραλιγο να παρω τον αντιχειρα στην τσεπη την πρωτη φορά. Αν θυμάμαι καλά κάτι σχετικό είχε γράψει πριν καιρό ο @chevy z71για ποιο λογο να διπλοντουφεκαει οπλο αλλαζοντας του το κοντακι;
μερικες ροδελες ή ενα σωληνακι τοσο οσο θα κρυψει τις χαλασμενες βολτες.
γενικα οταν σφίγγεται κατι θελει τροπο όχι τερμα δυναμη, τα μαμει ολα.
Καινούριο το κοντάκι?Κι όμως διπλοτουφεκαει, δεν ξερω το λογο, στο δικο μου το εκανε στις πρωτες 3_4 τουφεκιες κ μετα έστρωσε. Παραλιγο να παρω τον αντιχειρα στην τσεπη την πρωτη φορά. Αν θυμάμαι καλά κάτι σχετικό είχε γράψει πριν καιρό ο @chevy z71
Το μανισιο θέλω να βάλω πάνω, να το εβγαζα μερικες βολτες.Καινούριο το κοντάκι?
Ομοβροντία.Κι όμως διπλοτουφεκαει, δεν ξερω το λογο, στο δικο μου το εκανε στις πρωτες 3_4 τουφεκιες κ μετα έστρωσε. Παραλιγο να παρω τον αντιχειρα στην τσεπη την πρωτη φορά. Αν θυμάμαι καλά κάτι σχετικό είχε γράψει πριν καιρό ο @chevy z71
Μήτσο, ξεκίνησες την κατασκευή σε μία πάπια που είναι από τις δυσκολότερες.Ε δεν σε λέμε άδικα μάστορα. Εχοντας ιδία εμπειρία, μια που εδώ και έναν χρόνο προσπαθώ να κάνω μία πάπια για το 525 μου και ακόμα είμαι στην αρχή, τολμώ να πώ ότι η κατασκευή πάπιας από την αρχή , από ένα ντάκο καρυδιάς δλδ, είναι ίσως πιό δύσκολη κι από ένα κοντάκι. Το ξετρύπημα κατα μήκος του ξύλου και η εργασία στις λεπτομέρειες μέσα στην πάπια σε σημεία που έχουμε πολύ δύσκολη πρόσβαση, δεδομένου του ότι η όλη εργασία γίνεται ή από το πάνω μέρος ή από μπροστά και πίσω όπου είναι τα ανοίγματα, κάνουν την δουλειά πολύ δύσκολη. Επίσης το εξωτερικό στογγύλεμα και μετά οι ψάθες, απ' ότι φαντάζομαι ( εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω) γίνονται τελευταία πράγμα που επιτρέπει μεν να έχεις ευκολη σταθεροποίηση σε μόρσα αλλά αυξάνει την δυσκολία της πρόσβασης στο εσωτερικό κοίλο.
Αραγε η πάπια της καραμπίνας έχει λιγότερη δυσκολία δυσκολία από αυτήν του δίκαννου; το ρωτάω διότι στο δίκαννο πρέπει να γίνει συναρμογή του μηχανισμού κλειδώματος και εξωλκέων και δεν ξέρω αν στην πάπια της καραμπίνας υπάρχει κάτι ανάλογο.
Οπως και νάχει η εργασία είναι εξαιρετική εύγε μάστορα.
.
Τρεις πάπιες είχα κανει μέχρι τώρα μόνος μου . Η μία ( δλδ δύο μισές) ήταν για το Toz34 ... και τώρα ο γκαντέμης αυτήΌποιος επιχειρήσει να κατασκευάσει διαιρούμενη πάπια(Merkel,toz,b25...)θα καταλάβει τι σημαίνει ΔΥΣΚΟΛΗ κατασκευή.
Πολλές φορές,πολύ δυσκολότερη από την κατασκευή κοντακιου.
Κάτι για πάχυνση στις μπενέλλες έχουμε;View attachment 95108View attachment 95109
Μου άνοιξε η όρεξη με την Mossberg και συνέχισα με την γριά...
Ναι αμέ!Κάτι για πάχυνση στις μπενέλλες έχουμε;![]()
Εσύ δεν πιάνεσαι ρε μάστορα στο "φτιάξτο μόνος σου"... Είσαι επαγγελματίας.View attachment 95108View attachment 95109
Μου άνοιξε η όρεξη με την Mossberg και συνέχισα με την γριά...
Ψυχοθεραπεία κάνω δάσκαλε!Εσύ δεν πιάνεσαι ρε μάστορα στο "φτιάξτο μόνος σου"... Είσαι επαγγελματίας.
Ελα κατω να μου φτιαξεις μια παπια![]()
Ψυχοθεραπεία κάνω δάσκαλε!
Τον γέροντα πήγαινε τον για τραβιολεςΕλα κατω να μου φτιαξεις μια παπια
Καθε μερα κρεας σχάρα κατσαρολα καο οτι αλλο θες απο φαι
Εκτος απο φασσες
Αυτες τις εταξα σε ενα αλλο φιλαρακι εξ Ελλαδος που θα ερθει με το καλο
Να σου κανω την ψυχη να πεταριζει σαν πεταλουδιτσα![]()