Για τσίχλες.για τι το προορίζεις ;
Γελάς, μεχρι να σου βάλω τα γυαλιά με τα παλιοφύσιγγα.Να απαγχονίζει ζαλισμενες τσίχλες από Λάμπρο.
Για τσίχλες.για τι το προορίζεις ;
Γελάς, μεχρι να σου βάλω τα γυαλιά με τα παλιοφύσιγγα.Να απαγχονίζει ζαλισμενες τσίχλες από Λάμπρο.
με κατι τετοια κρεμουσαμε ρόδες γύρω απο βαρκαΝα απαγχονίζει ζαλισμενες τσίχλες από Λάμπρο.
Για τσίχλες.
Μικρές είναι... ξεγελά η φωτογραφία.με κατι τετοια κρεμουσαμε ρόδες γύρω απο βαρκα
3κιλες είναι;
Κι όμως διπλοτουφεκαει, δεν ξερω το λογο, στο δικο μου το εκανε στις πρωτες 3_4 τουφεκιες κ μετα έστρωσε. Παραλιγο να παρω τον αντιχειρα στην τσεπη την πρωτη φορά. Αν θυμάμαι καλά κάτι σχετικό είχε γράψει πριν καιρό ο @chevy z71για ποιο λογο να διπλοντουφεκαει οπλο αλλαζοντας του το κοντακι;
μερικες ροδελες ή ενα σωληνακι τοσο οσο θα κρυψει τις χαλασμενες βολτες.
γενικα οταν σφίγγεται κατι θελει τροπο όχι τερμα δυναμη, τα μαμει ολα.
Καινούριο το κοντάκι?Κι όμως διπλοτουφεκαει, δεν ξερω το λογο, στο δικο μου το εκανε στις πρωτες 3_4 τουφεκιες κ μετα έστρωσε. Παραλιγο να παρω τον αντιχειρα στην τσεπη την πρωτη φορά. Αν θυμάμαι καλά κάτι σχετικό είχε γράψει πριν καιρό ο @chevy z71
Το μανισιο θέλω να βάλω πάνω, να το εβγαζα μερικες βολτες.Καινούριο το κοντάκι?
Ομοβροντία.Κι όμως διπλοτουφεκαει, δεν ξερω το λογο, στο δικο μου το εκανε στις πρωτες 3_4 τουφεκιες κ μετα έστρωσε. Παραλιγο να παρω τον αντιχειρα στην τσεπη την πρωτη φορά. Αν θυμάμαι καλά κάτι σχετικό είχε γράψει πριν καιρό ο @chevy z71