Νόμιζα λέει τον Σταματη αν δεν κάνω Λάθος
ΣαμΠοιον λέτε;
Νόμιζα λέει τον Σταματη αν δεν κάνω Λάθος
ΣαμΠοιον λέτε;
Διαβρωτικο και ασετον και με τρίψιμο..Το βερνίκι το έβγαλες με τρίψιμο ή με υγρό αφαίρεσης?
Με νερομπογιές το ειχε βάψει?Καλησπέρα παιδιά λοιπόν πέρυσι είχα ξύσει τα ξύλα από το δίκανο baical για να το βαψω αλλά τελικά το πήγα σε ένα οπλουργο στην περιοχή μου και το έβαψε όλα καλά μέχρι και χθες που με εποιασε βροχή στο βουνό και το μισό κοντάκι και αρκετό μέρος από την πάπια ξεβαψε..Σκέφτομαι τώρα πάλι από την αρχή ξύσιμο πως μου προτείνετε να το βάψω τη βαφή χρειάζεται να μην έχω τα ίδια προβλήματα??
Δεν είχε κάνει σωστή δουλειά τα ντουφέκια δεν είναι γυναικείες φάτσες να ξεβαφουν μόλις τρέξει δάκρυΚαλησπέρα παιδιά λοιπόν πέρυσι είχα ξύσει τα ξύλα από το δίκανο baical για να το βαψω αλλά τελικά το πήγα σε ένα οπλουργο στην περιοχή μου και το έβαψε όλα καλά μέχρι και χθες που με εποιασε βροχή στο βουνό και το μισό κοντάκι και αρκετό μέρος από την πάπια ξεβαψε..Σκέφτομαι τώρα πάλι από την αρχή ξύσιμο πως μου προτείνετε να το βάψω τη βαφή χρειάζεται να μην έχω τα ίδια προβλήματα??
Μπορείς να βάλεις καμιά φωτογραφία?Καλησπέρα παιδιά λοιπόν πέρυσι είχα ξύσει τα ξύλα από το δίκανο baical για να το βαψω αλλά τελικά το πήγα σε ένα οπλουργο στην περιοχή μου και το έβαψε όλα καλά μέχρι και χθες που με εποιασε βροχή στο βουνό και το μισό κοντάκι και αρκετό μέρος από την πάπια ξεβαψε..Σκέφτομαι τώρα πάλι από την αρχή ξύσιμο πως μου προτείνετε να το βάψω τη βαφή χρειάζεται να μην έχω τα ίδια προβλήματα??
Καλησπέρα παιδιά λοιπόν πέρυσι είχα ξύσει τα ξύλα από το δίκανο baical για να το βαψω αλλά τελικά το πήγα σε ένα οπλουργο στην περιοχή μου και το έβαψε όλα καλά μέχρι και χθες που με εποιασε βροχή στο βουνό και το μισό κοντάκι και αρκετό μέρος από την πάπια ξεβαψε..Σκέφτομαι τώρα πάλι από την αρχή ξύσιμο πως μου προτείνετε να το βάψω τη βαφή χρειάζεται να μην έχω τα ίδια προβλήματα??
Παναγή δεν είναι δική σου δουλειά αυτό..Καλησπέρα παιδιά λοιπόν πέρυσι είχα ξύσει τα ξύλα από το δίκανο baical για να το βαψω αλλά τελικά το πήγα σε ένα οπλουργο στην περιοχή μου και το έβαψε όλα καλά μέχρι και χθες που με εποιασε βροχή στο βουνό και το μισό κοντάκι και αρκετό μέρος από την πάπια ξεβαψε..Σκέφτομαι τώρα πάλι από την αρχή ξύσιμο πως μου προτείνετε να το βάψω τη βαφή χρειάζεται να μην έχω τα ίδια προβλήματα??
Καθόλου περίεργο Σταμάτη, Αν ο άλλος δηλώνει οπλουργος η οτιδήποτε άλλο χωρίς να ξέρει τι του γίνεται, τι καλό να περιμενεις.....Το είχε βάψει με κάποιο χρώμα? ή βερνίκι? Πολύ περίεργο ακούγεται πάντως
Γκουχου γκουχουΑν ο άλλος δηλώνει οπλουργος η οτιδήποτε άλλο χωρίς να ξέρει τι του γίνεται, τι καλό να περιμενεις.....
Όταν πάω σπίτι θα το ανεβάσωΜπορείς να βάλεις καμιά φωτογραφία?
Μου είχε πει χρώμα λάκα και του λέω τότε δεν πιστεύω να έχω θέμα οχι Μου λέει αθάνατο και κοιτάω προχτές μου φύγε το κεφάλι τσατιστηκαΤο είχε βάψει με κάποιο χρώμα? ή βερνίκι? Πολύ περίεργο ακούγεται πάντως
Μου είχε πει χρώμα λάκα και του λέω τότε δεν πιστεύω να έχω θέμα οχι Μου λέει αθάνατο και κοιτάω προχτές μου φύγε το κεφάλι τσατιστηκα
Αυτό γνωρίζω και γω γτ του το είπα και μου είπε όλα έτσι τα βάφω δεν έχουν ανάγκη και χειροποίητα κοντάκια μου λέει που φτιάχνω με λακα τα περνάωΑπ όσο ξέρω λάκα περνάνε οι ξυλουργοι-λουστραδοροι