Κορφοβουνι το πρωί έχει περισσότερη κίνηση από την ιονια... Κάθε πουρναρι και καρεκλακι!στα περάσματα κορφοβούνι, διασελο, μαρκινιάδα κτλ
Κορφοβουνι το πρωί έχει περισσότερη κίνηση από την ιονια... Κάθε πουρναρι και καρεκλακι!στα περάσματα κορφοβούνι, διασελο, μαρκινιάδα κτλ
Μακρια ,να κατσετε εκει που ειστεειναι πιασμενα τα καρτεριαΔυστυχώς δεν τα ξέρω τα μέρη προς τα πάνω...αν και ξέρω πως έχει καλά μπασιματα!έχεις και π.μ!
Θα σου έρθουμε να έχεις παρεούλα!Μακρια ,να κατσετε εκει που ειστεειναι πιασμενα τα καρτερια
@evripidis302 εφερε ο Λεωνιδας τελικα φυσεκια ρουμλετ;;Πρώτη μέρα σήμερα που έριξα λίγα μαζεμένα csb 32 γραμ.ρουμελιωτη απ' αυτά που πήρα.η πρώτη εντύπωση λένε ότι είναι και η καλύτερη.λοιπον αν και είναι νωρις είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απ' αυτό που είδα ειδικά σε μια αρκετά ψηλωμενη τσίχλα.ελπιζω να μην είναι λανθασμένη η εντύπωση.επειδη όμως πάσχω από φυσιγγιτιδα ένα πράγμα σαν τον Κεφαλλονίτη δηλαδή και με τρώει κι επειδή μου είχαν υποσχεθεί φυσίγγια δώρο σήμερα πήρα μια κούτα mix Ρουμελιώτη φυσικά 30 γραμμάρια 9αρια και gm3 πάλι δικά του κι αυτά 9αρια.οταν θ αρχίσουν τα στρωτά περάσματα θα βγουν πιο έγκυρα συμπεράσματα
Σε διαβεβαιώνω πως όχι..ότι γράφει δεν ξεγραφει..ελπιζω να μην είναι λανθασμένη η εντύπωση
Ποιος είναι αυτός ο π@@@@της???ένα πράγμα σαν τον Κεφαλλονίτη δηλαδή
εύχομαι να μεταμορφωθούν γρήγορα σε άδειους κάλυκες...30 γραμμάρια 9αρια και gm3
Εχθές έφερε μια παλέτα 30άρια και αύριο μεθαύριο περιμένει μια παλέτα 32αρια.6,10 τα 30 γραμμάρια 6,20 τα 32 παναγο@evripidis302 εφερε ο Λεωνιδας τελικα φυσεκια ρουμλετ;;
Εννοω την νεα παραλαβη. Απο τιμες ποσο παει το 30αρη και 32αρη
Μαλλον η a350 αρχισε και σου βγαζει ωραια γουστα
Οι τσιχλες εφτασαν ομως? Βαρα οσο μπορεις γιατι στο περπατητο ολο και κατι θα βρεις
η πρώτη δόση έφτασε στο χωριό...
Γρήγορα να τελειώσουν Μπιλ!
Καλόριχτα ....
Στελιο η PSP1 πρεπει να ειναι εγω την γεμηζω στα 1,65 χ31 καψουλι cx2000Απόψε είχα οδοντίατρο, και με την ευκαιρία αφού περνούσα κοντά από το μαγαζί πήρα κι αυτά:
Τα 28αρια του είχαν τελειώσει, και μου είπε ότι δεν είχε ο Ρουμ. να του στείλει, αλλά γεμίζει και θα του στείλει αργότερα, και σκοπευτικά και κυνηγετικά ...
Όταν γύρισα σπίτι, έσφαξα ένα 32αρι (το είχα υποσχεθεί στον Τάσο ! ) Νο.8 - κι ένα 30αρι Νο.9
Ακριβώς όπως τα περίμενα ... Υλικά (κάλυκες, καψούλια) ΜΑΧΑΜ και συγκεντρωτήρες Καρδαρα. Δεν τα έχω ρίξει ποτέ, αλλά από αυτά που έχω ακούσει (και διαβάσει) από αυτούς που τα ρίχνουν, ειδικά στα 32 γρ. περίμενα λίιιγο παραπάνω μπαρούτι ... Αλλά κι έτσι μια χαρά πιστεύω ότι είναι.
Πολύ ωραία σκάγια ... Φ 2,25 - 2,28 mm - 14,5 σκάγια/γρ. - συνολικά κάπου 460 - 465 ...
CSB1 Νίκο, στρογγυλή, η PSB είναι τετράγωνη. Εξάλλου το λέει κι ο ίδιος ο Ρουμελιώτης.Στελιο η PSP1 πρεπει να ειναι εγω την γεμηζω στα 1,65 χ31 καψουλι cx2000