Ναί και είναι και φαρμάκι!τα τριαντα γραμμαρια ειναι το κοκκινο κουτι?
Ναί και είναι και φαρμάκι!τα τριαντα γραμμαρια ειναι το κοκκινο κουτι?
Γιατί πόσο κάνει;Ναί και είναι και φαρμάκι!
Γιατί πόσο κάνει;
Έχει δι;φορά από το περσινό του;;;Ναί και είναι και φαρμάκι!
το περσινο ειναι λιγο πιο μαλακο.Έχει δι;φορά από το περσινό του;;;
το περσινο ειναι λιγο πιο μαλακο.
βεβαιως ναι.τα 32αρια τα έριξες τα φετινά ?
βεβαιως ναι.
Εμένα τα φετινά μου άρεσαν περισσότερο.πως τα είδες ? είναι ποιο δυνατά απ τα περσινά ?
ειναι ναι,για τρυγονια δεν κανουν ,ουτε κρυο ουτε ζεστη !σε γενικες γραμμες καλα ειναι ,ειναι ακομα υπο δοκιμη.τα 28αρια του τα βρηκα πιο all around τωρα και για περπατητο και για καρτερι.το 30αρι αμα κανεις περπατητο θα το αγαπησεις αμα κανεις καρτερι θα δυσκολευτεις στην αρχη .το 32 αρι θα δειξει.πως τα είδες ? είναι ποιο δυνατά απ τα περσινά ?
Εμένα τα φετινά μου άρεσαν περισσότερο.
ειναι ναι,για τρυγονια δεν κανουν ,ουτε κρυο ουτε ζεστη !σε γενικες γραμμες καλα ειναι ,ειναι ακομα υπο δοκιμη.τα 28αρια του τα βρηκα πιο all around τωρα και για περπατητο και για καρτερι.το 30αρι αμα κανεις περπατητο θα το αγαπησεις αμα κανεις καρτερι θα δυσκολευτεις στην αρχη .το 32 αρι θα δειξει.
ριχτο γκαζιαρη μου ,μην το φοβασαι!το 32αρι έχω πάρει αλλά μου φάνηκε πολύ πατημένος ο συγκεντρωτηρας γιαυτό ρωτάω. καλά για τρυγόνια δεν πάω έτσι κι αλλιώς.
Εριξα κατι 32αρια που εχω απο 4 χρονια με την 391light και Βούιξε το κεφάλι μου ,τοσο που οταν πηγα να βάλω ωτοασπιδες με πονούσε εσωτερικά το αυτί.το 32αρι έχω πάρει αλλά μου φάνηκε πολύ πατημένος ο συγκεντρωτηρας γιαυτό ρωτάω. καλά για τρυγόνια δεν πάω έτσι κι αλλιώς.
Εσύ παίχτη μου έχεις browning μην αγχώνεσαι, τα καίει όλα... Οι υπόλοιποι ψάχνουν τις λεπτομέρειεςτο 32αρι έχω πάρει αλλά μου φάνηκε πολύ πατημένος ο συγκεντρωτηρας γιαυτό ρωτάω. καλά για τρυγόνια δεν πάω έτσι κι αλλιώς.
Μια χαρά είναι εγώ δεν νιώθω τίποτα γενικώς με αυτά τα τσιχλοφυσιγγα.χειμωνα καλοκαίρι αυτά ρίχνω....το 32αρι έχω πάρει αλλά μου φάνηκε πολύ πατημένος ο συγκεντρωτηρας γιαυτό ρωτάω. καλά για τρυγόνια δεν πάω έτσι κι αλλιώς.
ριχτο γκαζιαρη μου ,μην το φοβασαι!
Εριξα κατι 32αρια που εχω απο 4 χρονια με την 391light και Βούιξε το κεφάλι μου ,τοσο που οταν πηγα να βάλω ωτοασπιδες με πονούσε εσωτερικά το αυτί.
Τα εριξα με την win ,σαν να ηταν αλλο φυσίγγι.
Μια χαρά είναι εγώ δεν νιώθω τίποτα γενικώς με αυτά τα τσιχλοφυσιγγα.χειμωνα καλοκαίρι αυτά ρίχνω....
Οκ για το 1ο...αλλα ντρρρρροοοπή για το 2ο...συμφωνούμε απόλυτα φίλε μου. στην ντουλάπα υπάρχει μόνο browning και benelli
View attachment 67020
Οκ για το 1ο...αλλα ντρρρρροοοπή για το 2ο...