ας γράψω και τις εντυπώσεις μου τα 34αρια είναι σαφώς δυνατότερα από τα 33 με τη Α1 σε λογικές αποστάσεις μέχρι 25μετρα με τα 4* και την 391 που τα ριξα τα 33μαρεσαν καλύτερα αλλά πιο μακριά δεν τα βρήκαμε ούτε με το ένα ούτε με το άλλο σαν 2ο 3ο που τα βάζα και κάποιες φορές 1ο σε ανοικτά δε μου κάναν αυτό π θελα από το 34αρι περίμενα καλύτερα από ότι είδα και στο χαρτί στα 30 μετρα π τα δοκιμασα καποια στιγμη θα ανεβασω και τα χαρτονιαχθες ηρθαν και τ δικά.μ είπα να τα δοκιμάσω κ γω πήρα για τη Περδίκα ν δω τα 33 και τα 34 και συμπλήρωσε τη κουτα με 30 και 32 μεταφορικά 5ευρω με ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ έως εδώ
upload image for free
Καλησπερα Παναγιώτη. Θεωρείς δλδ ότι δν έχουν φονικοτητα ή πάσχουν από συγκέντρωση? Με ποιο φυσιγγιο δλδ είχες καλυτερα αποτελέσματα μακριά αν επιτρέπεται?ας γράψω και τις εντυπώσεις μου τα 34αρια είναι σαφώς δυνατότερα από τα 33 με τη Α1 σε λογικές αποστάσεις μέχρι 25μετρα με τα 4* και την 391 που τα ριξα τα 33μαρεσαν καλύτερα αλλά πιο μακριά δεν τα βρήκαμε ούτε με το ένα ούτε με το άλλο σαν 2ο 3ο που τα βάζα και κάποιες φορές 1ο σε ανοικτά δε μου κάναν αυτό π θελα από το 34αρι περίμενα καλύτερα από ότι είδα και στο χαρτί στα 30 μετρα π τα δοκιμασα καποια στιγμη θα ανεβασω και τα χαρτονια
γενικά όμως για 6.5 ευρώ θα τα παίρνε άνετα και στ κρύο για τσίχλες όταν ρίξω τα 30 32 θα ξαναγραψω
ΚαλημέραΚαλησπερα Παναγιώτη. Θεωρείς δλδ ότι δν έχουν φονικοτητα ή πάσχουν από συγκέντρωση? Με ποιο φυσιγγιο δλδ είχες καλυτερα αποτελέσματα μακριά αν επιτρέπεται?
για το 30αρι ν8 το ερηχνα περσυ στα τσιχλονια φιλε κωστα ειναι ενα πωλη ωραιω φυσιγκακιιιιι,,το αλο φυσιγκι δεν το εχω δωκιμαση παντως εχη αξιολογα φυσιγκια ο ανδρεας,,καλορυχτα φιλεεεΕχθές παρέλαβα και εγω 20 κουτάκια από τα αγαπημένα μου 30αρια και μερικά για τις μπλε κυρίες. Μέχρι τον Δεκέμβρη ελπίζω να φτάσουν View attachment 4344Αν κάποιος έχει άποψη για το συγκεκριμένο με άλφα ας μας πει τι λέει από συγκέντρωση/σκότωματα και με τι καιρους δουλεύει
Νάσαι καλά Σάκη. Για μένα το 30αρι του είναι το καλύτερο στα τσιχλοφυσιγγα. Όσο για τα άλλα θα δοκιμαστούν..για το 30αρι ν8 το ερηχνα περσυ στα τσιχλονια φιλε κωστα ειναι ενα πωλη ωραιω φυσιγκακιιιιι,,το αλο φυσιγκι δεν το εχω δωκιμαση παντως εχη αξιολογα φυσιγκια ο ανδρεας,,καλορυχτα φιλεεε
Ωρε φίλε κρίμα αντρίκο αν μας διαβάζεις συλλυπητήρια φίλε μου!!να πω συλληπητηρια απο εδω για τον ανδρεα τον ρουμελιωτη γιατι εχασε την μητερα του.
να πω συλληπητηρια απο εδω για τον ανδρεα τον ρουμελιωτη γιατι εχασε την μητερα του.
Θερμά συλλυπητήρια φίλε μου ......να πω συλληπητηρια απο εδω για τον ανδρεα τον ρουμελιωτη γιατι εχασε την μητερα του.
Το ίδιο πήρα και εγώ με τέκνα.....αλλά σε τέτοιο κουτί και ίδιο χρώμα κάλυκα....μιας κ ειχε γινει κουβεντα για τα βαρυτερα του Ρουμελιωτη κ τα περιμεναμε.
ΜΒ 36γρ.
View attachment 5663
View attachment 5664
View attachment 5665
View attachment 5666
View attachment 5667
ομορφο φυσιγγι. δυστηχως δεν εχω ζυγαρια ακριβειας να ζυγισω.
τιμη δεν ξερω.
Το ίδιο πήρα και εγώ με τέκνα.....αλλά σε τέτοιο κουτί και ίδιο χρώμα κάλυκα....
Τιμή 9 ευρώ
Εμένα μου είπε θα γεμίσει μόνο με τέκνα σε αυτά τα γραμμάρια!δεν ξερω τι πυριτιδα ειναι. ΜΒ το ονομαζει.
γι αυτο εβαλα τις φωτο, για να μας πουνε οι ειδημονες