Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παιδιά στο βάλτο δε θέλει ατσάλινα;
Tα ατσάλινα επιβάλονται στους υγροβιότοπους, τώρα σύμφωνα με τον ορισμό του (υγροβιότοπος ονομάζεται κάθε τόπος που καλύπτεται μόνιμα ή εποχικά από ρηχά νερά ή που δεν καλύπτεται ποτέ από νερά αλλά έχει υγρό υπόστρωμα για μεγάλο διάστημα του έτους)
μπορει ο καθένας να το ερμηνεύσει λιγο διαφορετικά... ας πουμε το χωράφι μου που καθε δεκεμβρη γενάρη κραταει νερα, για καποιους ειναι υγροβιότοπος, και ας απέχει 20 χιλιόμετρα απο το κοντινότερο ποτάμι. Γενικά για μέρη στα οποία δεν ήμαστε σίγουροι αν ειναι εντός αυτής της κατηγορίας, απλα χτυπάμε ενα τηλέφωνο στον θηροφύλακα, ρωτάμε και εχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Sorry για το off topic
topic.

Last edited:
Καλησπερα παιδες,,,για φασσα κ υδροβια ποια φυσιγγια να παραγγειλω για την BENELLI M2;;;;
Εγώ έχοντας το πακέτο το δικό σου
Benellακιας και Μ2 μάλιστα και ρουμελιωτικος‼:)
Χρησιμοποιώ για φασσα (κυρίως) 35γρ με psb2. Όπως είπαν και παραπάνω πολύ καλό φυσίγγι.
Χρησιμοποιώ επίσης σε μικρότερη ποσότητα (με καλύπτει το παραπάνω) το 36γρ με teckna.
Ωραίο κι αυτό με περισσότερη ανάκρουση όμως και θέλει πιο κρύο καιρό.
Θερίζουν και τα δύο.
Αν είσαι μετριου αναστήματος(οπως εγώ)
βάλε την κλίση Cστο όπλο και τριάρι τσοκ στην κανη και δεν θες τίποτε άλλο...

Μάλιστα άρα υπάρχει ένα κενό στον ορισμό της έννοιας.εγω πάντως συνεχίζω την αναζήτηση φυσιγγιων σαν αρχάριος στο κυνήγι των υδροβιων
Δεν υπάρχει κενό φίλε ο νόμος είναι ξεκάθαρος όπου έχει χαρακτηριστεί υδροβιότοπος θέλει ατσάλινα τα πλημμυρισμένα χωράφια ως επί τον πλείστον δεν αποτελούν υδροβιότοπο εκτός αν είναι γειτονικά με κάποιο ποτάμι σε κάποιες περιπτώσεις δηλαδή......
Χρησιμοποιώ για φασσα (κυρίως) 35γρ με psb2. Όπως είπαν και παραπάνω πολύ καλό φυσίγγι.
Χρησιμοποιώ επίσης σε μικρότερη ποσότητα (με καλύπτει το παραπάνω) το 36γρ με teckna.
Θερίζουν και τα δύο.
Φαντάσου το 38αρι με μ92ς που θα βγάλει τώρα ;)

Θερίζουν και τα δύο.
Ετσι Αγγελε,σ αυτη την κλιση κατεληξα κ εγω c....τσοκ ξεκιναμε με 3-2-1,οσο χειμωνιαζει,,στο βουνο Νο6-7,,κ στον καμπο Νο 5-4 ...γραμμ 36-40

Σε βλεπω κατασταλαγμενο κ δεν θελω να σου αλλαξω γνωμη.
Να σου πω κ τη δικη μου "συνταγη, μιας κ εχω κ εγω m2.
Σε φασα, λιγο πολυ ολη τη χρονια, τη βγαζω με τα 34αρια psb που λεει κ ο Ηλιας σε νο 6&7.
Στο βαλτο, οπως κ στα πολυ κρυα στη φασα, βαζω το 35αρι psb2 σε νο 6&5 οπως λεει κ ο Κωνσταντινος απο πανω.
Τωρα περιμενουμε κ το 34αρι με MB για δοκιμουλες!
Ετσι Σπυρο,μετα απο 30 χρ.,επειδη την κυνηγαω παντου τη φασσα, ο καμπος ειναι πιο δυσκολος,36 με 40 γραμμ κ Νο 5-4

Καλημερα παιδες Β.Ελλαδα τα φυσιγγια του Ρουμελιωτη ταχει κανενα μαγαζι??
Γιάννη υπάρχει ένα μαγαζί στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας Petland αν τo googlαρεις θα δεις τιμές , και αν υπάρχει αυτό πού ψάχνεις .

Last edited:
Το κοκκινο ποιο ειναι φιλε;τα εχει αλλαξει τα κουτια του περισυ το μαυρο κουτι ειχε την gm3
τα 30αρια είναι. ας εχει τσιχλες φετος στα μπασιματα και θα παρει φωτια η a400, οταν βρω χρόνο θα τα δοκιμασω πινακα. Μανο τις ξέρεις τις λεπτομεριες, τιμες ιδιες

τα 28αρια αν και "κυνηγετικα" ηταν παρα πολυ καλα στα σπασιματα τους. μου φανηκαν γρήγορα, "αμεσα" και ενιωσα σαν να τα ριχνω καιρο
Κ εμένα πέρυσι που τα έριξα Μ φάνηκαν γρήγορα...αλλά ήταν καλά το 30αρι του όμως δν ξέρω δν Μ κάτσε καθόλου..

τα 28αρια αν και "κυνηγετικα" ηταν παρα πολυ καλα στα σπασιματα τους. μου φανηκαν γρήγορα, "αμεσα" και ενιωσα σαν να τα ριχνω καιρο
Το 28 Άρι το κυνηγετικό είναι απαιχτο , πολύ καλό γρήγορο και συγκεντρωτικό σε βοηθάει πολύ γρήγορα να το βρεις,στα απογευματινά είναι απόλαυση.

Back