οκΠάρε τον τηλέφωνο τον άνθρωπο...και θα δεις αν είναι καλός επαγγελματίας ή όχι!
οκΠάρε τον τηλέφωνο τον άνθρωπο...και θα δεις αν είναι καλός επαγγελματίας ή όχι!
Εδω στελνει πιο μακρυα, εκει δεν θα στελνει.έχω στείλει στον Ρουμελιώτη email εδώ και μία βδομάδα, τον ρωτάω αν στέλνει στην καλαμάτα...............στην καραπου....ρα του!!!
ούτε που ασχολήθηκε να μου απαντήσει.
ωραίος επαγγελματιας
Στέλνει, παρτον τηλ ... Εγω θα έπαιρνα τα 32 με csb1 κ τα 30αρια του ...στα 32 γραμμάρια συνηθίζω να ρίχνω. θα του ζητήσω να μου βάλει δυο διαφορετικά φυσίγγια. εδώ νότια το κλίμα είναι μαλακό
Άρι είναι γρηγορουλι το 30αρι?Στέλνει, παρτον τηλ ... Εγω θα έπαιρνα τα 32 με csb1 κ τα 30αρια του ...
Καμία 10αρια που έπεσαν στα χέρια μου μου άρεσαν, γρήγορα είναι ναι όπως κ σχεδόν όλα του...Άρι είναι γρηγορουλι το 30αρι?
Γρήγορα φυσίγγια βαράνε αυτοί που δεν ξέρουν αν σημαδεύουν και φοβούνται την προσκόπευση φιλαράκι...Άρι είναι γρηγορουλι το 30αρι?
Τετοιος ειμαι κι εγω ΒασιληΓρήγορα φυσίγγια βαράνε αυτοί που δεν ξέρουν αν σημαδεύουν και φοβούνται την προσκόπευση φιλαράκι...
Κωστα δεν σε ξεχασα, σημερα ειχε αερα που σχολασα και θα γινοντουσταν χαρταετοι τα χαρτονια, ειχε και 23 βαθμους και δεν ηταν οτι καλυτερο για τα 35ρια psb2, θα δουμε τωρα το ΣΚ η απο βδομαδα θα κανω δοκιμηΑυτά τα πήρε σίγουρα ο Alex με τη ρεμι και περιμένουμε να δούμε δοκιμές
Παύλο μην τύχουν κατσουν αυτά τα αγοράκια σε καρτέρι δίπλα μου και κλάψουν με μαύρο δακρυαμαν Ηλία ;;;;
Κωστα δεν σε ξεχασα, σημερα ειχε αερα που σχολασα και θα γινοντουσταν χαρταετοι τα χαρτονια, ειχε και 23 βαθμους και δεν ηταν οτι καλυτερο για τα 35ρια psb2, θα δουμε τωρα το ΣΚ η απο βδομαδα θα κανω δοκιμη
Παύλο μην τύχουν αυτά τα αγοράκια σε καρτέρι δίπλα μου και κλάψουν με μαύρο δακρυ