All around εκτός πάγο - - - - -Παιδες,τελικα το csb1 32 για τι καιρους ειναι?
Αλλου διαβαζω για νοτιαδες,ζεστη και υγρασια,αλλου για πολυ κρυο...
Αυτό που ζητάς ρε Κώστα δεν γίνεται κ ουτε θα γίνει ποτε.......Με μπερδέψατε! Συμφωνήστε! Χαχα
Αυτο είναι σωστο. Αν ρωτήσεις εμένα για τα 30αρια θα σου πω ότι δεν πανε. Αν ρωτήσεις τον ξάδερφο μου θα σου πει ότι γαζωνει. Καθαρά υποκειμενική υπόθεση το φυσιγγι. Στην τσιχλα ο PredatoZ γράφει ότι τα 28άρια piston skeet του κάνουν νερά ενώ εγώ τα ίδια τα λατρευω. Δεν βρίσκεις άκρη αν δεν κάνεις τις δικές σου δοκιμες.Αυτό που ζητάς ρε Κώστα δεν γίνεται κ ουτε θα γίνει ποτε.......
Αλλά ακόμα κ αν συμφωνούσαν μπορεί όταν το δοκιμαζες να...διαφωνούσες με ολους......
Αγοράζουμε φυσίγγι +Δοκιμάζουμε φυσιγγι= έχουμε την δική μας (προσωπικη) γνώμη....
Το τσοκάρισμα λογικά ευθύνεται στην περίπτωσή μου.Αυτο είναι σωστο. Αν ρωτήσεις εμένα για τα 30αρια θα σου πω ότι δεν πανε. Αν ρωτήσεις τον ξάδερφο μου θα σου πει ότι γαζωνει. Καθαρά υποκειμενική υπόθεση το φυσιγγι. Στην τσιχλα ο PredatoZ γράφει ότι τα 28άρια piston skeet του κάνουν νερά ενώ εγώ τα ίδια τα λατρευω. Δεν βρίσκεις άκρη αν δεν κάνεις τις δικές σου δοκιμες.
Μπορει. Εγώ με το μαμισιο τεσσάρι κάνω παπάδες με αυτα.Το τσοκάρισμα λογικά ευθύνεται στην περίπτωσή μου.
Δεν ξέρω ρε γαμώτι και με τα καρδαρά τα 28άρια πάλι έχω ζωντανά...Μπορει. Εγώ με το μαμισιο τεσσάρι κάνω παπάδες με αυτα.
Και με βοριαδάκι δροσερό???Δεν ξέρω ρε γαμώτι και με τα καρδαρά τα 28άρια πάλι έχω ζωντανά...
Με τι τσοκ ρίχνεις μωρέ;Δεν ξέρω ρε γαμώτι και με τα καρδαρά τα 28άρια πάλι έχω ζωντανά...
1-3 σταθερά.Με τι τσοκ ρίχνεις μωρέ;
Ναι, δεν ξέρω τι γίνεται...Και με βοριαδάκι δροσερό???
Πες το ψέματα και πιο πολύ συγκεντρωμένος και μετρημένος θα είσαι.Τα φυσίγγια φαίνονται φθηνότερα όταν κυνηγάς με μονοκανο εκεί μας βλέπω
Σε περίμενα...
Γιάννη να τουφεκαμε αυτά που μπορούμε να πάρουμε φιλε. Πριν μερικές μερες ένας δίπλα μου δεν άφησε να περασει πουλί χωρίς να του αμολησει τριαρα. Και 70-80 μέτρα να ήταν τριαρα έριχνε με gorilla κόκκινα. Δύο κουτιά έκαψε και ζήτημα ειναι αν κράτησε 2-3 πουλια.Τα φυσίγγια φαίνονται φθηνότερα όταν κυνηγάς με μονοκανο εκεί μας βλέπω
"Κι έχει πολλά πουλιά αλλά δεν πάνε τα γαμοφυσιγγα μία, τα έχουν σκαρτεψει"Γιάννη να τουφεκαμε αυτά που μπορούμε να πάρουμε φιλε. Πριν μερικές μερες ένας δίπλα μου δεν άφησε να περασει πουλί χωρίς να του αμολησει τριαρα. Και 70-80 μέτρα να ήταν τριαρα έριχνε με gorilla κόκκινα. Δύο κουτιά έκαψε και ζήτημα ειναι αν κράτησε 2-3 πουλια.
Τσιριζουν ήθελα να γραψωταιριάζουν