Ο Κένταυρος δεν έχει 28 άρα και δεν προβλέπεται άμεσα γι'αυτό έγραψα πιο πάνω όπως και από άλλον άκουσα ότι ψάχνει .ισπανικες υπαρχουν ,εκει θα πεσει ολο το βαρος φετος.
Ο Κένταυρος δεν έχει 28 άρα και δεν προβλέπεται άμεσα γι'αυτό έγραψα πιο πάνω όπως και από άλλον άκουσα ότι ψάχνει .ισπανικες υπαρχουν ,εκει θα πεσει ολο το βαρος φετος.
Γιατί είναι προβληματικό αυτό;Ενα προβληματικό 28γρ κυνηγετικό νο9.Ζυγαριά βίκο....View attachment 47154View attachment 47159View attachment 47160View attachment 47162View attachment 47164
Στον κάλυκα στο μετάλλο ψηλά.Γιατί είναι προβληματικό αυτό;
Csb5 1,46Πυρίτιδα csb-5 είναι; Ή csb-6; Που μου έλεγε τότε ότι θα έχουν τα 28.
Πρόπερσι που τα είχα πάρει μου έλεγε ότι θα είναι με cab-6 και του έλεγα όχι με cab-5( που ήξερα ότι βάζει και τα είχατε ανεβάσει εδώ) και μπυ έλεγε όχι με csb5 αλλά με 6...Csb5 1,46
Παρτον ένα τηλέφωνο από εβδομάδα γιατί φέτος η τιμές θα αλλάζουν συνέχεια, περίμενε υλικά.Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Γνωρίζουμε τιμές για τα 24αρια του Ανδρέα; Την προηγούμενη εβδομάδα που προσπάθησα να επικοινωνήσω δεν τα κατάφερα
Και να δείτε τώρα που θα πανε στον Θεό τα φυσίγγια θα γίνει του χρόνου 2004 και 2016 μαζιΑς ρίξουμε με μέτρο λίγο φέτος γν μαστε καλά...οι παραγγελίες πλέον θα είναι διαλεκτες...
Το κάνουν οι φυσιγγαδες όπως αυτοί με τις ζωοτροφές. Το τριφύλλι στις αποθήκες από πέρισυ και ανέβασαν το δέμα πάνω από 100%. 4,5€ πέρισυ 10 τωρα!!! Μας δουλεύουν ψιλο γαζί ΟΛΟΙ!!!Τα γνωστα, ενεργειακο κοστος, ελλειψεις σε πρωτες υλες, πολεμος, ο κακος Πουτιν που θελει να μας μαμησει κλπ.
Α και μη ξεχναμε ατομικη ευθυνη, ιοί, περιβαλλον, πρασινη ενεργεια, δικαιωματα λοατκι και φυσικα Πισπιριγκου.
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟ !!!!!!
Φυσιγγι και πουλι!Και να δείτε τώρα που θα πανε στον Θεό τα φυσίγγια θα γίνει του χρόνου 2004 και 2016 μαζι
Το ίδιο πράγμα λέμε Χρήστο. Ακριβυνε το στάρι που δεν έχει θεριστει. Το ηλιέλαιο που είναι στις δεξαμενές από πέρσι κτλ κτλ Βρήκαν ευκαιρία να μας μαδησουν και τα χειρότερα δεν έχουν έρθει γιατί το πρόβλημα θα υπάρξει και στην πραγματικότητα.Φίλτατε στις σκυλοτροφες να δεις πόσο ανέβηκε το κόστος... Λέει ακριβύνε το στάρι που βάζουν μέσα! Ποιο στάρι αυτό που δεν έχουνε θέρισει ακόμα!
Ναι , ναι το μαδημα προέρχεται από παντου!!!Ναι ακριβώς αυτό είπα κ εγω φίλτατε... Μας δουλεύουν κανονικά.... Είτε τους λένε φυσιγγεμπορους είτε ότι άλλο...
Ο Αθηναίος κυνηγός το μόνο που μπορεί να κόψει είναι ,τον λαιμό του.Το μόνο που θα γίνει είναι να κόψουμε τις πολλές κ μακρινές εξόδους στο κυνήγι εγω ετσι το βλέπω φιλε μου
Ετσι και χειροτερα. Τουλαχιστον να ανεβαζετε καμια φωτο και κανα βιντεο να γουσταρουμε λιγο κι εμεις.Ο Αθηναίος κυνηγός το μόνο που μπορεί να κόψει είναι ,τον λαιμό του.